Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Nie moj powiedział ze nie ma szans nie wytrzymał by napięcia.
On to strasznie delikatny
Ale bardzo bym chciala zeby był przy mnie.
mój też delikatny, na widok igły prawie że mdleje. Na początku gdy pytałam czy idzie ze mną rodzić powiedział NIE ale potem zmienił zdanie.
Przy porodzie było parę akcji że mówił "już nie mogę, już nie mogę, nie daję siły" ale jednak dał z czego jest dumny i teraz też chce iść
Jedynie o co go porosiłam to aby stał na wysokości moich ramion tak aby nie widział mojego krocza jak to wszystko wygląda.
Powiem Wam, że pomocny był, podtrzymywał na duchu i gdy nadchodziły mocne skurcze masował mnie po krzyżu co dawało ulgę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 12:23
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:nie wyobrażam sobie aby mój nie był na kazdym usg ze mną . W końcu razem jestesmy w tej ciąży:) na porodówce też bedziePierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
Witam. Mój popłakał się jak byłam teraz w szpitalu i dzwoniłam i mówiłam że dzidzia już się rusza.. Taka magia. Więc we wtorek jak miałam usg zabrałam go ze sobą żeby zobaczył..
Jutro genetyczne więc go wezmę.. Sam chce iść.. Tosia niestety nie wezmę bo wizyta o 20.30 a nie wiadomo czy się nie przeciągnie..
Co do kopniaków też czekam.. Podobno w drugiej ciąży szybciej je czuć..
Od kilku dni bardzo mnie boli macica raczej jej dno.. Nie mogę usiąść bo czuję..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Witam. Mój popłakał się jak byłam teraz w szpitalu i dzwoniłam i mówiłam że dzidzia już się rusza.. Taka magia. Więc we wtorek jak miałam usg zabrałam go ze sobą żeby zobaczył..
Jutro genetyczne więc go wezmę.. Sam chce iść.. Tosia niestety nie wezmę bo wizyta o 20.30 a nie wiadomo czy się nie przeciągnie..
Co do kopniaków też czekam.. Podobno w drugiej ciąży szybciej je czuć..
Od kilku dni bardzo mnie boli macica raczej jej dno.. Nie mogę usiąść bo czuję..Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
WaldhauzerM wrote:Witam. Mój popłakał się jak byłam teraz w szpitalu i dzwoniłam i mówiłam że dzidzia już się rusza..
WaldhauzerM wrote:Od kilku dni bardzo mnie boli macica raczej jej dno.. Nie mogę usiąść bo czuję..
pewnie macica się rozrasta -
szatynka wrote:pewnie macica się rozrasta
Co do ruchów to od 9 tygodnia widać jak dziecko się rusza..
A mój skarb dzisiaj 5 latek kończy..Allmita, foxylady lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Pewnie tak.. Ale wcześniej mnie tak nie bolało.. I takie dziwne skurcze przy odbycie..
Co do ruchów to od 9 tygodnia widać jak dziecko się rusza..
A mój skarb dzisiaj 5 latek kończy..WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
oj te skurcze przy odbycie to i ja czasem miewam....pare razy miałam ale takie krótkie i mało bolesne- pytałam siostry,tez to miała/ma-hehe śmieszne mlodsza siostra o 8 lat prawie,a wczesniej ode mnie w ciąży i to ja starsza się jej pytam i radze..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:26
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png