Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny,
Sandrula czekamy na relację z wizyty.
Ja właśnie w toalecie znalazłam odrobinę sluzu zabarwionego i panikuje. Mam w portfelu receptę na dupka. Myślicie, ze wykupić i wziąć odrazu czy poczekać i zobaczyć co dalej się będzie działo.
Strasznie się boję3500 g 54 cm -
szatynka wrote:jajo zaraz zniosę bo jeszcze nie ma wyników na necie, a ja muszę się zbierać po młodego do przedszkola, mam nadzieję że już będą jak wrócę
mykam bo zanim wyjdę to jeszcze pranie muszę rozwiesić
Haha dzieki ze mi przypomnialas :p
Pranie juz od 2 godzin w pralce lezemy:pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 14:37
-
Nats wrote:Hej dziewczyny,
Ja właśnie w toalecie znalazłam odrobinę sluzu zabarwionego i panikuje. Mam w portfelu receptę na dupka. Myślicie, ze wykupić i wziąć odrazu czy poczekać i zobaczyć co dalej się będzie działo.
Strasznie się bojęMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Nats wrote:Hej dziewczyny,
Strasznie się boję
zabarwionego ale na jaki kolor? ja np ogólnie mam biały/kremowy gęsty lepki, raz mało a raz dużo że aż mokro czuje w majtkach. W niedzielę podczas podcierania zauważyłam w tych białych upławach pojedyncze takie nitki jak śluz płodny rozciągliwy lekko żółtawy, na szczęście później znikł.
Co do dupka to nie pomogę. Mnie za to zaczęło coś swędzieć
-
Tak jak pisałam na owu:
Jesteeem!
Według gina ciąża okolo 4 tygodniowa
Zarodek widziałam, okolo 6 mm zagniezdzil sie po lewej stronie.
Beta według gin jak najbardziej w porządku, nie ma się zupełnie czym przejmować
No i dostałam skierowania na milion badan jak juz będę miec wyniki mam się do niego zgłosić żeby sobie je ,,pooglądać "
A kolejne usg za 2-3 tygodnie.
Ulzylo mi.Nats, Allmita lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Tak jak pisałam na owu:
Jesteeem!
Według gina ciąża okolo 4 tygodniowa
Zarodek widziałam, okolo 6 mm zagniezdzil sie po lewej stronie.
Beta według gin jak najbardziej w porządku, nie ma się zupełnie czym przejmować
No i dostałam skierowania na milion badan jak juz będę miec wyniki mam się do niego zgłosić żeby sobie je ,,pooglądać "
A kolejne usg za 2-3 tygodnie.
Ulzylo mi.sandrula lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szatynka wrote:zabarwionego ale na jaki kolor? ja np ogólnie mam biały/kremowy gęsty lepki, raz mało a raz dużo że aż mokro czuje w majtkach. W niedzielę podczas podcierania zauważyłam w tych białych upławach pojedyncze takie nitki jak śluz płodny rozciągliwy lekko żółtawy, na szczęście później znikł.
Co do dupka to nie pomogę. Mnie za to zaczęło coś swędzieć
Sandrula - super wiadomość
Ale chyba nie zarodek tylko pecherzyk
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Sama nie wiem co to jest za kolor. Leciutko brązowy, ale tak naprawdę lekko. Wykupie receptę i zobaczę co się będzie działo. Teraz byłam w toalecie to już czysto.Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
Nats wrote:Sama nie wiem co to jest za kolor. Leciutko brązowy, ale tak naprawdę lekko. Wykupie receptę i zobaczę co się będzie działo. Teraz byłam w toalecie to już czysto.
Sandrula - super wiadomość
Ale chyba nie zarodek tylko pecherzykMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:tak mi sie zdaje że pecherzyk ale i tak super
Miałam sie go pytać o te ciśnienie i kawę ale z wrażenia wszystkiego zapomniałam trzymam teraz kciuki za twoja wizytę!Kim87 lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Miałam sie go pytać o te ciśnienie i kawę ale z wrażenia wszystkiego zapomniałam trzymam teraz kciuki za twoja wizytę!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
szatynka czytaj!!!!
np znalazłam to: ."
"W prawidłowej ciąży poziom HCG wzrasta przynajmniej o 66 % w ciągu 48 godzin i o 114 % w ciągu 72 godzin. Im ciąża starsza tym wzrost stężenia HCG wolniejszy i w przedziale 1200 mIU/ml-6000 mIU/ml poziom HCG podwaja się średnio w czasie 96 godzin (4 dni), a dla stężeń przekraczających 6000 mIU/ml ten czas może być jeszcze dłuższy. Przy HCG przekraczającym 6000 mIU/ml lepszą informację o stanie i umiejscowieniu ciąży daje USG.Nats lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat