Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats- może i dobrze że nie wziełam pewnie też bym tylko siedziała i się wpatrywała a na razie to tylko pęcherzyk ciążowy
Za to po następnym USG nie wypuszczę pewnie zdjęcia z rąk ja dziś jak już zlazłam z fotela a gin dawał mi skierowania na badania to non stop gapiłam się na ekran z USG
Klaudyś- hehe dzięki za wiarę :* a Ty będziesz powtarzała betę?
szufladko kochana dbaj tam o siebie i maleństwo!!Nats, KlaudyŚ lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Nats- może i dobrze że nie wziełam pewnie też bym tylko siedziała i się wpatrywała a na razie to tylko pęcherzyk ciążowy
Za to po następnym USG nie wypuszczę pewnie zdjęcia z rąk ja dziś jak już zlazłam z fotela a gin dawał mi skierowania na badania to non stop gapiłam się na ekran z USG
szufladko kochana dbaj tam o siebie i maleństwo!!
Tosz to Twój Groszek, a nie żaden tam pecherzyk
Ja badanie będę robić jak mi gin na NFZ skierowania da. Chociaż coś czuję, ze i tak wszystkiego nie zrobię na fundusz. Mój gin prywatny dał mi całą listę. Wy też musicie robić badanie na HIV?3500 g 54 cm -
No tak, groszunio nie dociera to do mnie jeszcze...
Tak, na HIV też mam, ponoć jak dobry lekarz to o tym nie zapomni ja do gina chodzę na NFZ
No i morfologia, mocz, poziom glukozy, hcv,hiv, OWA,jakieś hbs o ile dobrze rozczytałam i coo mbs o ile też dobrze przeczytałam to ostatnie to pamiętam że mam bo jeśli chodzi o grupę krwi to mamy konflikt z mężem.. no i na grupę krwi też mam żeby miec czarno na białym jaką mam
-
sandrula wrote:No tak, groszunio nie dociera to do mnie jeszcze...
Tak, na HIV też mam, ponoć jak dobry lekarz to o tym nie zapomni ja do gina chodzę na NFZ
No i morfologia, mocz, poziom glukozy, hcv,hiv, OWA,jakieś hbs o ile dobrze rozczytałam i coo mbs o ile też dobrze przeczytałam to ostatnie to pamiętam że mam bo jeśli chodzi o grupę krwi to mamy konflikt z mężem.. no i na grupę krwi też mam żeby miec czarno na białym jaką mam
I jeszcze toksoplazmoza pewnie.3500 g 54 cm -
sandrula wrote:Nats- może i dobrze że nie wziełam pewnie też bym tylko siedziała i się wpatrywała a na razie to tylko pęcherzyk ciążowy
szufladko kochana dbaj tam o siebie i maleństwo!!
Gin moja powiedziała ze nie.ma.sensu ale dla świętego spokoju zrobię -
Kochane jestem po. Moje dziecię ma dzisiaj 13.09 mm. ;)Serducho jak ta lala. Aledalej plamie. ;(
I teraz dla was wszystkich którym gin mówi że prog się zmienia w ciągu dnia i nie da się go zmierzyć. Gówno prawda. Prog się waha ale zawsze musi być w granicy normy. Ponieważ ja miałam prog 6.07 przy normie 16.40-48 dostałam dawkę progesteronu 3x200g na dzień.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:A takie jest bobo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9132c73c4f3.jpg
Pisałam juz na owu, ale tu tez musze się odezwać
To zdjęcie to po prostu brak słów. Cos pięknego. Lezka w oku się kręci:)
A jesli chodzi o plemienia to też tak jak mówiłam - pójdą sio i wszystko będzie w jak najlepszym porządku!
A teraz sie ciesz i nie stresuj! Bobo zdrowe a to najważniejsze! <2Kim87 lubi tę wiadomość
-
kim i ja też tu napiszę że wieści super. A foto bomba, u góry widać główkę a na dole po bokach odznaczają się nóżki słodziak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 22:18
Kim87 lubi tę wiadomość
-
sandrula wrote:Mój gin byl zdziwiony ze tak ładnie sie przygotowałam juz z betą i to powtórzona:D
mój też pewnie się zdziwi i może powiedzieć, że jestem posłuszną pacjentką. Byłam u niego na wizycie końcem lutego, aby wykonać kontrolną cytologię nim zaczniemy się starać o dziecko. Po dwóch tygodniach gin zadzwonił i powiedział że mam się do niego zgłosić po receptę bo jakiś mały drobiazg wyszedł i przed staraniami warto to przeleczyć. Gdy w marcu odbierałam receptę powiedział, że ma nadzieję że następna wizyta będzie ciążowa No i marzec odpadł bo byłam na leku dopochwowym ale za to w kwietniu udało się zagroszkować no i idę do niego
Dobra ja mykam bo powieki mi już lecą a jutro dzień pełen emocji przede mną, 6 urodzinki syna i pierwsza wizyta u gina .... aaa idę spać przynajmniej czas szybciej zleci
Dobranoc -
szatynka wrote:
mój też pewnie się zdziwi i może powiedzieć, że jestem posłuszną pacjentką. Byłam u niego na wizycie końcem lutego, aby wykonać kontrolną cytologię nim zaczniemy się starać o dziecko. Po dwóch tygodniach gin zadzwonił i powiedział że mam się do niego zgłosić po receptę bo jakiś mały drobiazg wyszedł i przed staraniami warto to przeleczyć. Gdy w marcu odbierałam receptę powiedział, że ma nadzieję że następna wizyta będzie ciążowa No i marzec odpadł bo byłam na leku dopochwowym ale za to w kwietniu udało się zagroszkować no i idę do niego
Dobra ja mykam bo powieki mi już lecą a jutro dzień pełen emocji przede mną, 6 urodzinki syna i pierwsza wizyta u gina .... aaa idę spać przynajmniej czas szybciej zleci
Dobranoc
Miałam bardzo podobna sytuacje!!
Wyspij sie, jutro dzień pelen wrażeń!
Dobrej nocki :*