Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
sandrula wrote:Pisałam juz na owu, ale tu tez musze się odezwać
To zdjęcie to po prostu brak słów. Cos pięknego. Lezka w oku się kręci:)
A jesli chodzi o plemienia to też tak jak mówiłam - pójdą sio i wszystko będzie w jak najlepszym porządku!
A teraz sie ciesz i nie stresuj! Bobo zdrowe a to najważniejsze! <2Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
sandrula wrote:Mój gin byl zdziwiony ze tak ładnie sie przygotowałam juz z betą i to powtórzona:D
No widzisz ja jak.dzwonilam.do swojej gin to zapomniałam jak sie cokolwiek mowi zacielo mnie:p
Teraz mpzesz byc dumna z siebie ze zrobiłaś prawidłowy krok przed ginekologiem -
Kim - śliczna dzidzia dobrze, ze wszystko jest w porządku. Może te plamienia biorą się z tego, ze organizm przyzwyczaja się do dodatkowej dawki Progesteronu? Czasem tez niektóre kobiety plamia w terminie miesiaczki. A co powiedział lekarz?
KLaudys - czekamy na Twoją bete
U mnie na szczęście spokój. Zaaplikowalam patyczek taki do uszu żeby sprawdzić czy coś tam sie dzieje, ale na szczescie tylko biały sluz. Mam nadzieję, ze to była jednorazowa sytuacja, ale trochę mam czarne myśli. Dobrze, ze mam teraz 2 dni wolne to trochę sobie odpoczne.
3500 g 54 cm -
witajcie
sandrula wrote:Miałam bardzo podobna sytuacje!!
Wyspij sie, jutro dzień pelen wrażeń!
Dobrej nocki :*
na początku ciężko było zasnąć bo pipka zaczerwieniona i strasznie piekła. Mam nadzieję, że nic odbije się to na groszku. Podmywam się tantum rosa.
Powiem dziś o tym ginowi, ale nie wiem czy przepisze jakiś lek bo w I trymestrze to chyba nie bardzo. Rano też wcześnie się obudziłam i już nie mogłam zmrużyć oka. Denerwuje się przez te dolegliwości, gdyby nie te zaczerwienienie i pieczenie to byłby pełen luz ... eh
eveli_na już nie długo nudności odpuszczą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 07:21
-
szuflada wrote:No to masz szczęście bo mnie lekarz w szpitalu wykpił ze się "sama zdiagnozowałam" z taką pogardąMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Nats wrote:Kim - śliczna dzidzia dobrze, ze wszystko jest w porządku. Może te plamienia biorą się z tego, ze organizm przyzwyczaja się do dodatkowej dawki Progesteronu? Czasem tez niektóre kobiety plamia w terminie miesiaczki. A co powiedział lekarz?
KLaudys - czekamy na Twoją bete
U mnie na szczęście spokój. Zaaplikowalam patyczek taki do uszu żeby sprawdzić czy coś tam sie dzieje, ale na szczescie tylko biały sluz. Mam nadzieję, ze to była jednorazowa sytuacja, ale trochę mam czarne myśli. Dobrze, ze mam teraz 2 dni wolne to trochę sobie odpoczne.
Najważniejsze że dziecko się rozwija i urosło dużo przez tydzieńNats lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
KlaudyŚ wrote:Kim nie zamartwiamy sie główka do.góry piersi tez a maluszek pięknie rośnie
Wróciłam z biura i jestem ledwo żywa , tydzien lezenia odbił się na mojej kondycji.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:jest mi lepiej bo widzę postęp na usg. W najgorszym przypadku było by już po skoro moje plamienia trwaja juz tak dlugo.
Wróciłam z biura i jestem ledwo żywa , tydzien lezenia odbił się na mojej kondycji.
No widzisz ,teraz trzeba byc dobrej nadziei:)
Ja czekam na betke myslalam ze juz beda a tu nie ma
Dopiero po 12 ,ehh bede zalatana ze szpitala prosto do ginekologa -
KlaudyŚ wrote:No widzisz ,teraz trzeba byc dobrej nadziei:)
Ja czekam na betke myslalam ze juz beda a tu nie ma
Dopiero po 12 ,ehh bede zalatana ze szpitala prosto do ginekologaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
tak cierpliwosc to podstawa... ja czekałam prawie 4 tyg na kolejna wizytę...
w pon idę...juz chce byc po i wiedzieć że jest wszystko ok...
dziewczyny wiecie kiedy robi się bad na cytomegalie? akurat czytałam teraz o tym, wydaje mi się że ginka chyba mi nie zleciła narazie ale na 100% nie wiem bo kartke mam w domu....Wy robiłyście?https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png