Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
ojeeeej ale bym zjadła... Ty w ogóle często coś gotujesz powiem Ci szczerze że jak usłyszałam że taka młoda jesteś to miałam trochę dystans do Ciebie ale szybko zmieniłam zdanie bo widze jak się przykładasz do wszystkiego, do starań się przykładałaś, dbałas o siebie a to bardzo dojrzałe w tym wieku, no i o przyszłego męża dbasz . moja mama zaszła tak samo jak Ty, zaraz po maturze też rodziła moją siostrę w lutymPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
Jak chodzilam.do.szkoły to malo co gotowałam bo mój jeszcze do mamy na obiadki chcial jechac:)
Ale od maja to codziennie gotowałam i co raz to lepiej mi to.idzie:)
Kochana ale ja nie mam fochow,bo wiem ze dziewczyny w moim wieku różne sytuację odprawiaja ,ale to dla tego ze w domu byłam jedynaczka i zawsze chciałam miec duża rodzinę a ze znalazlam cudownego mężczyznę to.nic nie pozostało mi jak zaczac dbac o siebie i przy okazji o niego
A teraz będzie nas trójkaKim87 lubi tę wiadomość
-
szuflada wrote:to Wam ciekawostkę powiem ja mam 24 lata, moja mama 45 i teraz też jest w ciąży już na finiszu
ooo niezła sytuacja. W takim wypadku Twoje dziecko będzie miało bardzooo młodego wujka
Mój mąż ma siostrzeńca w swoim wieku mają teraz po 34 lata zabawne to jak do mnie mówi "ciociu" (tak dla jaj bo normalnie po imieniu sobie mówimy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 14:28