Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
szuflada wrote:Ty szczęściaro u mnie non stop dzieci...mam dwójkę małych siostrzeńców+ moja mama jest teraz w ciąży więc moje maleństwo nie będzie żadnym zaskoczeniem w rodzinie u teściów już bardziej, szczególnie że teściowa długo o wnuka płakała3500 g 54 cm
-
Nats wrote:Mi się Mikołaj też bardzo podoba
Ale coś czuję, że u nas córka bedzie. Nie wiem dlaczego, ale tak mi się wydaje. Wtedy będzie mała Zuzia ewentualnie HaniaPierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Nats wrote:U nas też już się upominali, ale chyba się nie spodziewają ze tak szybko śmiesznie będzie jak się dowiedza. Szczególnie tesciu, bo jak to on mówi, że już się na dziadka czujęPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
szuflada wrote:nie chwaliłam Wam się laseczki, że zakupiłam już butelki a to dlatego, że za jakiś tam udział w konkursie przysłali mi 40% zniżki do aventu, no żal było nie skorzystaćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Szuflada a mogę zapytać jaki koszt? Też szukam butelek które by nie rozleniwiły bobo bo nastawiam się na karminie piersią i ewentualnie na dokarmianie
te dwie małe razem 23,77
a ten kubeczek do picia (można go używac juz jak dziecko skończy pół roku) kosztował 9,06
wszystkie ceny już po tej obniżce.
Słuchajcie, w tym konkursie w którym dostaliśmy zniżkę skorzystaliśmy ze zniżki męża. ja swoją nadal mam. jakby któraś się zdecydowała to mogłabym wpisac tej adres, dane i tak dalej i miałaby buteleczki w niższej cenie. niestety, każdego produktu mogę wziąć tylko jedną sztukę. tzn, jeśli jedna zazyczy sobie zestaw trzech butelek, to inna nie może wziąć też tego zestawu. myślę ze tak czy siak jest to propozycja dla jednejPierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Szuflada super poszalas. Cały zestaw
Podobno te butelki sa super. Jeszcze dobre są te antykolkowe z taki dziubkiem w srodku.
A ja tych tygodni nie ogarniam
Będę na Usg za tydzień to może się dowiem, bo z OM się u mnie nie sprawdza. Ale biorąc pod uwagę usg, które miałam tydzień temu to zaraz chyba zaczynam 7 tydzien3500 g 54 cm -
szuflada wrote:te trzy większe butelki kosztowały razem 37,28
te dwie małe razem 23,77
a ten kubeczek do picia (można go używac juz jak dziecko skończy pół roku) kosztował 9,06
wszystkie ceny już po tej obniżce.
Słuchajcie, w tym konkursie w którym dostaliśmy zniżkę skorzystaliśmy ze zniżki męża. ja swoją nadal mam. jakby któraś się zdecydowała to mogłabym wpisac tej adres, dane i tak dalej i miałaby buteleczki w niższej cenie. niestety, każdego produktu mogę wziąć tylko jedną sztukę. tzn, jeśli jedna zazyczy sobie zestaw trzech butelek, to inna nie może wziąć też tego zestawu. myślę ze tak czy siak jest to propozycja dla jednejMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Nats wrote:Szuflada super poszalas. Cały zestaw
Podobno te butelki sa super. Jeszcze dobre są te antykolkowe z taki dziubkiem w srodku.
A ja tych tygodni nie ogarniam
Będę na Usg za tydzień to może się dowiem, bo z OM się u mnie nie sprawdza. Ale biorąc pod uwagę usg, które miałam tydzień temu to zaraz chyba zaczynam 7 tydzienMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Szatynka...tak mi przykro...dopiero doczytałam...
dziewczyny ja się kompletnie nie znam jeszcze na butelkach, ba nawet na wózkach ani łóżeczkach, hehe......chyba dopiero dopadnie mnie syndrom wicia gniazda...
hehe ostatnio usłyszałam to określenie od kolegi.."ciekawe czy Cie dopadnie syndrom wicia gniazda?" JA:"a co to takiego"
"no że laska nagle dostaje szału i kupuje wszystko co jej w oczy wpadnie i wg niej moze sie przydać"...hehe rozśmieszyło mnie to określenieNats lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
szuflada wrote:a jak to cholerstwo poprawić?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat