Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Jestem. Wizyta trwała godzinę a pół godziny temu wyszłam z gabinetu. Dzidzia zdrowa my szczęśliwi. .. Płeć jeszcze nie znana ale to pikuś.
Kurka ale jestem szczęśliwa. Dzidzia ma 5.9 CM Reszta relacji i foto jutro.. Jak siądę przy kompie
Ale jak dobrze to superMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dzień dobry
Miałam wczoraj napisać, ale ze względu na złe samopoczucie mojego tatusia, o niczym innym nie myślałam...
Wczoraj miałam wizytę u gina, badał mi szyjke macicy i zrobił USG. Szyjka na szczęście ma się dobrze, nic jej nie dolega. Lekarz na wszelki wypadek zapisał mi tabletki dopochwowe, działamy zapobiegawczo. Na USG ukazał Nam się 6 cm dzidziuś z jakąś antenką odstającą między nogami Lekarz nie dał mi 100 % pewności, ale prawdopodobnie będzie to chłopczyk. Nie muszę mówić, że mój partner jest cały w skowronkach?
Na sto procent będziemy wiedzieć za miesiąc, czy faktycznie to chłopczyk, ale widać było, że lekarz raczej się nie myli. A niespełna tydzień mam badania prenatalne, oby i tam było wszystko w jak najlepszym porządkufoxylady, Nats, Allmita, sandrula lubią tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Dzień dobry
Miałam wczoraj napisać, ale ze względu na złe samopoczucie mojego tatusia, o niczym innym nie myślałam...
Wczoraj miałam wizytę u gina, badał mi szyjke macicy i zrobił USG. Szyjka na szczęście ma się dobrze, nic jej nie dolega. Lekarz na wszelki wypadek zapisał mi tabletki dopochwowe, działamy zapobiegawczo. Na USG ukazał Nam się 6 cm dzidziuś z jakąś antenką odstającą między nogami Lekarz nie dał mi 100 % pewności, ale prawdopodobnie będzie to chłopczyk. Nie muszę mówić, że mój partner jest cały w skowronkach?
Na sto procent będziemy wiedzieć za miesiąc, czy faktycznie to chłopczyk, ale widać było, że lekarz raczej się nie myli. A niespełna tydzień mam badania prenatalne, oby i tam było wszystko w jak najlepszym porządkuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Szatynka skarbie będzie dobrzr zobaczysz po czasie znów będziesz mamusia tylko ciąża prawidłowo będzie sie rozwijac ja trzymam kciuki za ciebie i mocno mocno tule
Ania piękny chłopczyk a jak pięknie sie pokazał jakiej płci jest
Waldi ciesze sie ze twój maluszek super sie rozwija wiesz ze jesteś moja nadziejka:) i skarbem który od początku wspieral oczywiście kazda z was jest moim takim aniołkiem.stróżem wszystko u was mogę sie dowiedzieć co mnie czeka:)
Jutro mówimy moim rodzicą o ciąży gdyż moj tatuś jedzie za granicę i prawdopodobnie wraca w grudniu a nie chce go powiadomić o ciąży przez skypa czy telefon
Planujemy slub cywilny w wrześniuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 07:48
WaldhauzerM, Nats lubią tę wiadomość
-
Nie, nie robiłam tego testu. I chyba nie będę robić. No chyba, że lekarz z jakiegoś powodu powie bym go zrobiła. Na ten moment słowem się nie odezwał, więc nie widzę potrzeby tego robić. Na szczęście mam kompetentego lekarza, ktory ma sokoli wzrok więc w razie jakichkolwiek podejrzeń o wszystkim bym już wiedziała
-
Anula1986 wrote:Nie, nie robiłam tego testu. I chyba nie będę robić. No chyba, że lekarz z jakiegoś powodu powie bym go zrobiła. Na ten moment słowem się nie odezwał, więc nie widzę potrzeby tego robić. Na szczęście mam kompetentego lekarza, ktory ma sokoli wzrok więc w razie jakichkolwiek podejrzeń o wszystkim bym już wiedziałaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzięki dziewczyny.
Był obchód, dziś znów usg będą robić. Dostałam luteine podjęzykowa, dwie rano i dwie wieczorem. Pobrali krew m.in.na betę czy dalej rośnie.
Waldi i Anulka cieszę się z Waszych dobrych wieści z wizyt.
odezwę się jak będę coś wiedziała -
szatynka wrote:Dzięki dziewczyny.
Był obchód, dziś znów usg będą robić. Dostałam luteine podjęzykowa, dwie rano i dwie wieczorem. Pobrali krew m.in.na betę czy dalej rośnie.
Waldi i Anulka cieszę się z Waszych dobrych wieści z wizyt.
odezwę się jak będę coś wiedziałaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Czesc dziewczyny
Waldi, Anula - gratuluję udanych wizyt. Anula - śliczny chłopczyk. Fajnie, ze już wiadomo że będzie synek. A imię już macie?
KLaudys- daj znać co rodzice zareagują. Pewnie będą przeszczesliwi jak się dowiedzą, że wnuk/wnuczka w drodze. My chcemy w dzień ojca powiedzieć jak już będę po wizycie
Kim - jak się czujesz? Ustały plamienia?
Szatynka - myślami jestem z Tobą! Trzymaj się tam kochana
Udanego dnia dziewczyny
Ps: waldi - czekamy m fotkęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 09:32
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Czesc dziewczyny
Waldi, Anula - gratuluję udanych wizyt. Anula - śliczny chłopczyk. Fajnie, ze już wiadomo że będzie synek. A imię już macie?
KLaudys- daj znać co rodzice zareagują. Pewnie będą przeszczesliwi jak się dowiedzą, że wnuk/wnuczka w drodze. My chcemy w dzień ojca powiedzieć jak już będę po wizycie
Udanego dnia dziewczyny
Ps: waldi - czekamy m fotkęMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Nats wrote:Czesc dziewczyny
Szatynka - myślami jestem z Tobą! Trzymaj się tam kochana
Udanego dnia dziewczyny
Ps: waldi - czekamy m fotkę
Opowiem od razu
Sama jestem ciekawa jak.moi rodzice zareagują. Mama będzie cieszyć a tata ojj bedzie ciężko mu sie pogodzić ze jego jedyna corka w ciąży i ze tak szybko dorosłaNats lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Opowiem od razu
Sama jestem ciekawa jak.moi rodzice zareagują. Mama będzie cieszyć a tata ojj bedzie ciężko mu sie pogodzić ze jego jedyna corka w ciąży i ze tak szybko dorosła
Ja coś czuję, ze u nas będzie czyste szaleństwo jak tesciowie się dowiedzą. To będzie ich pierwszy wnuk/wnuczka i pierwsze dziecko w rodzinie od naprawdę długiego czasu
Tylko muszę ich uczulic, żeby zaraz cala rodzina się nie dowiedziała
Kim - duża Masz ta dawkę, ale jak trzeba to trzeba. Ja od wczoraj dupka biorę i póki co sluz jest ok.3500 g 54 cm -
Nats wrote:To będzie ich pierwszy wnuk/wnuczka i pierwsze dziecko w rodzinie od naprawdę długiego czasu
Nats lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:ja się dzisiaj witam wyjątkowo wcześniej Anula, hihi ale fajnie, będzie mały Antek!!! poprawiłyście mi z Waldi dzień tymi dobrymi wieściami
Mi też się Antek bardzo podoba ale drugi wariant mamy JasWaldhauzerM lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Oo Anula chce dac na imię Antek?
Mi też się Antek bardzo podoba ale drugi wariant mamy Jas
a Jaś też super!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 09:51
Nats lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:aaa nie wiem, ja tak sobie wymyśliłam, jak ona Ania to synek Antek ale mi równiez bardzo sie podoba obok Mikołaja jest w mojej czołówce imion dla chłopców
a Jaś też super!!
Ale coś czuję, że u nas córka bedzie. Nie wiem dlaczego, ale tak mi się wydaje. Wtedy będzie mała Zuzia ewentualnie Hania3500 g 54 cm