Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
sandrula wrote:Hahah racja! Ja w jednej minucie niby nie glodna a za 5 min buszuje w lodowce bo ,,cos bym zjadła" a to dopieeroo poczatki.. chyba za niedługo będę się turlać po ulicy a nie chodzić haha
Ja na szczęście mam 3 nawet długie grządki truskawek
Co do spania to na prawdę u mnie nowość , nigdy nie spalam popołudniami bo potem miałam nocki zarwane:p a dziś wstalam o 9.00 a o 12 juz śpiąca:D ta ciąża mnie zadziwia z dnia na dzień..
sandrula lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
szatynka wrote:Kochane jestem w szpitalu, gin mnie skierowal bo na USG brak ciazy w macicy. Za to cos widzial po lewej stronie. Powiedzial ze ta druga beta za niska bo powinna byc dwa razy wieksza od pierwszej. Podejrzenie ciaza pozamaciczna lub torbiel. W szpitalu zrobili mi USG i pani doktor stwierdzila ze macica nie wyglada na ciazowa sklania sie ku torbieli lutealnej. Jutro powtorza mi bete i dalsze badania co to jest tak dokladnie. Ryczec mi sie chce, tak bardzo z mezem cieszylismy sie ze bedziemy znow rodzicami. A dzis moj synio ma urodzinki a tu taka wiadomosc.
Kochana ja też jestem myślami z Tobą. Bardzo mocno Cię przytulam!!! Trzeba wierzyć, że wszystko co się dzieje na tym świecie ma jakiś sens i mieć nadzieję, że nawet najbardziej beznadziejna i ciężka sytuacja może dobrze się kończyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:23
-
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Mnie również bardzo przykro, tak bardzo się cieszyliśmy. Szlam do Gina z nadzieją zobaczenia groszka z bijącym sercem. A tu pusta macica. W szpitalu kolejne usg wykonane przez innego gina i też powiedziała że pusto w macicy. Pytam ją skąd beta i jej wzrost, powiedziała że jeśli to torbiel lutealna to ona moze dawać wynik dodatni. Pierwsze słysze, z resztą nigy nie czytałam o torbieli. Dostałam lek rozkurczowy bo brzuch mnie boli dolem. Mam nadzieję że jutro będzie cos wiadomo. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie. Dam Wam jutro znać jak tylko się czegoś dowiem.
sandrula lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Mnie również bardzo przykro, tak bardzo się cieszyliśmy. Szlam do Gina z nadzieją zobaczenia groszka z bijącym sercem. A tu pusta macica. W szpitalu kolejne usg wykonane przez innego gina i też powiedziała że pusto w macicy. Pytam ją skąd beta i jej wzrost, powiedziała że jeśli to torbiel lutealna to ona moze dawać wynik dodatni. Pierwsze słysze, z resztą nigy nie czytałam o torbieli. Dostałam lek rozkurczowy bo brzuch mnie boli dolem. Mam nadzieję że jutro będzie cos wiadomo. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie. Dam Wam jutro znać jak tylko się czegoś dowiem.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
szatynka wrote:Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Mnie również bardzo przykro, tak bardzo się cieszyliśmy. Szlam do Gina z nadzieją zobaczenia groszka z bijącym sercem. A tu pusta macica. W szpitalu kolejne usg wykonane przez innego gina i też powiedziała że pusto w macicy. Pytam ją skąd beta i jej wzrost, powiedziała że jeśli to torbiel lutealna to ona moze dawać wynik dodatni. Pierwsze słysze, z resztą nigy nie czytałam o torbieli. Dostałam lek rozkurczowy bo brzuch mnie boli dolem. Mam nadzieję że jutro będzie cos wiadomo. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie. Dam Wam jutro znać jak tylko się czegoś dowiem.
Jej przepraszam zamiast ,,cytuj" to polubiłam..
NIE LUBIE TEGO BARDZO!!!
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
szatynka wrote:Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Mnie również bardzo przykro, tak bardzo się cieszyliśmy. Szlam do Gina z nadzieją zobaczenia groszka z bijącym sercem. A tu pusta macica. W szpitalu kolejne usg wykonane przez innego gina i też powiedziała że pusto w macicy. Pytam ją skąd beta i jej wzrost, powiedziała że jeśli to torbiel lutealna to ona moze dawać wynik dodatni. Pierwsze słysze, z resztą nigy nie czytałam o torbieli. Dostałam lek rozkurczowy bo brzuch mnie boli dolem. Mam nadzieję że jutro będzie cos wiadomo. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie. Dam Wam jutro znać jak tylko się czegoś dowiem.
Wszystko się jakos ułoży, zobaczysz...
-
Evelin wrote:Ojejku, malenka wszystko sie ulozy..
Jestesmy z Toba
Dla pocieszenia moja kolezanka miala podobna sytuacje a teraz jej synek ma 3 latka, jesli chcesz odezwe sie do niej i zapytam co i jak, pamietam jak w pracy bardzo plakala... moze dla porownania poradz sie innego lekarza, sciskam mocno
ale co Ona miała, torbiel czy pozamaciczną? Bardzo mnie ciekawi czy po takim czymś nie będzie problemu zajściem w ciążę i po jakim czasie będzie można się na nowo starać.
Już o to pytałam tu w szpitalu panią ginekolog to usłyszałam od niej, że najpierw muszą mnie zdiagnozować. No nic zapytam ponownie jak już będą pewni. -
Kochanie wiem zabrzmi to dziwnie ale skoro nic nie znaleźli w jajnikach u ciebie na usg to dobrze bo wydaje mi się że w tym całym nieszczęściu lepiej mieć torbiel niż CP, Ja wiem po swoich przejściach z torbielami że po 6 tygodniach mogłam się starać się o dziecko. Miałam laparoskopię bo miałam nowotwór na jajniku i torbiele na drugim , po ich usunięciu powiedzieli mi że jak palnuję ciązę to 6 tyg i mogę zachodzić. To było oczywiśćie jak miałam 19 lat wiec 10 lat temu i wtedy jeszcze nie planowałam ciązyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
WaldhauzerM wrote:Szatynka.. Jestem z Tobą i Tulam mocno najmocniej jak się da..
Jeszcze czekam na wizytę.. Ale dam znać co i jak..
Szatynka kochanie trzymaj sięMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
WaldhauzerM wrote:Szatynka.. Jestem z Tobą i Tulam mocno najmocniej jak się da..
Jeszcze czekam na wizytę.. Ale dam znać co i jak..
Szatynka kochanie trzymaj się
Dawaj znać od razu co i jak!!
Popraw Nam nastrój!!
-
Szatynka pyta Evelin
Evelin napisała:
Ojejku, malenka wszystko sie ulozy..
Jestesmy z Toba
Dla pocieszenia moja kolezanka miala podobna sytuacje a teraz jej synek ma 3 latka, jesli chcesz odezwe sie do niej i zapytam co i jak, pamietam jak w pracy bardzo plakala... moze dla porownania poradz sie innego lekarza, sciskam mocno
ale co Ona miała, torbiel czy pozamaciczną? Bardzo mnie ciekawi czy po takim czymś nie będzie problemu zajściem w ciążę i po jakim czasie będzie można się na nowo starać.
Już o to pytałam tu w szpitalu panią ginekolog to usłyszałam od niej, że najpierw muszą mnie zdiagnozować. No nic zapytam ponownie jak już będą pewni.
Evelin pisze Napisz jej ze zalatwie jej nr i sie dowiem wszystkiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:20
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kochanie wiem że to ogromne rozczarowanie...Ale tak jak mówi Kim. Uwierz że lepiej mieć torbiel niż pozamaciczną. Mam szczerą nadzieję że to coś malutkiego i szybko wszystko wróci do normy. Już niedługo będziesz nam się c hwalila fasolką z która od początku do końca wszystko będzie w porządku, dobry przyrost bety itd
Tymczasem tule Cie mocno i myślę o Tobie non stop.Kim87 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Jestem. Wizyta trwała godzinę a pół godziny temu wyszłam z gabinetu. Dzidzia zdrowa my szczęśliwi. .. Płeć jeszcze nie znana ale to pikuś.
Kurka ale jestem szczęśliwa. Dzidzia ma 5.9 CM Reszta relacji i foto jutro.. Jak siądę przy kompiesandrula, Kim87, szuflada, Nats, Allmita lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Jestem. Wizyta trwała godzinę a pół godziny temu wyszłam z gabinetu. Dzidzia zdrowa my szczęśliwi. .. Płeć jeszcze nie znana ale to pikuś.
Kurka ale jestem szczęśliwa. Dzidzia ma 5.9 CM Reszta relacji i foto jutro.. Jak siądę przy kompie
Ojeej jak faajnieee cieszę się bardzo!