Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane jestem w szpitalu, gin mnie skierowal bo na USG brak ciazy w macicy. Za to cos widzial po lewej stronie. Powiedzial ze ta druga beta za niska bo powinna byc dwa razy wieksza od pierwszej. Podejrzenie ciaza pozamaciczna lub torbiel. W szpitalu zrobili mi USG i pani doktor stwierdzila ze macica nie wyglada na ciazowa sklania sie ku torbieli lutealnej. Jutro powtorza mi bete i dalsze badania co to jest tak dokladnie. Ryczec mi sie chce, tak bardzo z mezem cieszylismy sie ze bedziemy znow rodzicami. A dzis moj synio ma urodzinki a tu taka wiadomosc.
-
Nats wrote:Super te pudełka
Szatynka... gdzie jesteś? Czekamy na info.
A ja wziełam pierwszą tabletkę dupkę. Znowu jakby trochę śluz przybrudzony. Miałam na recepcie 3 razy dziennie 1 tabletkę. Rozumiem, że ja zacznę teraz brać to już muszę do końca 12 tygodnia łykać?
Jak to jest? Orientuje się może ktoś?Nats lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
szatynka wrote:Kochane jestem w szpitalu, gin mnie skierowal bo na USG brak ciazy w macicy. Za to cos widzial po lewej stronie. Powiedzial ze ta druga beta za niska bo powinna byc dwa razy wieksza od pierwszej. Podejrzenie ciaza pozamaciczna lub torbiel. W szpitalu zrobili mi USG i pani doktor stwierdzila ze macica nie wyglada na ciazowa sklania sie ku torbieli lutealnej. Jutro powtorza mi bete i dalsze badania co to jest tak dokladnie. Ryczec mi sie chce, tak bardzo z mezem cieszylismy sie ze bedziemy znow rodzicami. A dzis moj synio ma urodzinki a tu taka wiadomosc.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
sandrula wrote:A tak z innej beczki.
Miała ktoras z Was taki wodnisto-zoltawy śluz? Bezzapachowy, nic mi niebdolega wiec to raczej nie infekcja..
Mógł by to być objaw ciąży?:p
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
szatynka wrote:Kochane jestem w szpitalu, gin mnie skierowal bo na USG brak ciazy w macicy. Za to cos widzial po lewej stronie. Powiedzial ze ta druga beta za niska bo powinna byc dwa razy wieksza od pierwszej. Podejrzenie ciaza pozamaciczna lub torbiel. W szpitalu zrobili mi USG i pani doktor stwierdzila ze macica nie wyglada na ciazowa sklania sie ku torbieli lutealnej. Jutro powtorza mi bete i dalsze badania co to jest tak dokladnie. Ryczec mi sie chce, tak bardzo z mezem cieszylismy sie ze bedziemy znow rodzicami. A dzis moj synio ma urodzinki a tu taka wiadomosc.
JESTESMY Z TOBA -
szatynka wrote:Kochane jestem w szpitalu, gin mnie skierowal bo na USG brak ciazy w macicy. Za to cos widzial po lewej stronie. Powiedzial ze ta druga beta za niska bo powinna byc dwa razy wieksza od pierwszej. Podejrzenie ciaza pozamaciczna lub torbiel. W szpitalu zrobili mi USG i pani doktor stwierdzila ze macica nie wyglada na ciazowa sklania sie ku torbieli lutealnej. Jutro powtorza mi bete i dalsze badania co to jest tak dokladnie. Ryczec mi sie chce, tak bardzo z mezem cieszylismy sie ze bedziemy znow rodzicami. A dzis moj synio ma urodzinki a tu taka wiadomosc.
Szatynko, myślami i z Tobą!!! -
sandrula wrote:Nieee... Taki bardziej jak woda..
Raz na jakiś czas wyplynie.. Tak to normalny, bezbarwny..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
z całych sił przytulam...
Fabian Cyprian Tymuś -
Kim87 wrote:raczej norma. Żółtawy baby mają w ciązy a to że jest bardziej wodnisty to pewnie przez hormony
Wczesniej miałam nawracające infekcje, w marcu po porzadnym leczeniu w końcu sie tego pozbylam i teraz juz myślałam ze znowu to samo.. No ale sama po sobie juz wiem jak to wyglądało i teraz wygląda zupełnie inaczej. No i zero objawów typu swędzenie itd.
Dlatego pomyślałam ze zapytam tu, moze ktoras tak miała no hormony szaleją tak, ze groszek dzis matkę juz o 12-stej wykonczyl i oczy mi się zamykaly przetrzymalam do 15 ale jednak łóżko bylo górą..
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Wczesniej miałam nawracające infekcje, w marcu po porzadnym leczeniu w końcu sie tego pozbylam i teraz juz myślałam ze znowu to samo.. No ale sama po sobie juz wiem jak to wyglądało i teraz wygląda zupełnie inaczej. No i zero objawów typu swędzenie itd.
Dlatego pomyślałam ze zapytam tu, moze ktoras tak miała no hormony szaleją tak, ze groszek dzis matkę juz o 12-stej wykonczyl i oczy mi się zamykaly przetrzymalam do 15 ale jednak łóżko bylo górą..
Nie przejmowałabym się tym śluzem, infekcje w ciązy są normalne ale nie sądzę aby u ciebie to było. Jak bedziesz u gina to mu powiedz dla świętego spokojuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:ja byłam lepsza od ciebie bo wytrzymałam do 13,30 jak mnie zmuliło to mążnioe mógł mnie dobudzić
Nie przejmowałabym się tym śluzem, infekcje w ciązy są normalne ale nie sądzę aby u ciebie to było. Jak bedziesz u gina to mu powiedz dla świętego spokoju
Jak znowu z wrażenia nie zapomnę to mu powiem
No to widzę ze nie tylko ja jestem śpioch:D
W ogóle to codziennie jadam cala taka średnia michę truskawek.. sama się sobie dziwie ze mam taki spust hahah
-
Jeej, non stop szatynko myślę o tobie..
Takie to wszystko niesprawiedliwe...
Ale wierze w to, ze wyleczysz sie i nim sie obejrzysz będziesz miała cudowne drugie dzieciątko!:*
Na razie skup sie na synusiu, który Cię potrzebuje
My myślami i serduchem caly czas jestesmy z Toba !!
-
Ojejku, malenka wszystko sie ulozy..
Jestesmy z Toba
Dla pocieszenia moja kolezanka miala podobna sytuacje a teraz jej synek ma 3 latka, jesli chcesz odezwe sie do niej i zapytam co i jak, pamietam jak w pracy bardzo plakala... moze dla porownania poradz sie innego lekarza, sciskam mocno -
sandrula wrote:Jak znowu z wrażenia nie zapomnę to mu powiem
No to widzę ze nie tylko ja jestem śpioch:D
W ogóle to codziennie jadam cala taka średnia michę truskawek.. sama się sobie dziwie ze mam taki spust hahah
Śpioch to norma w ciąży hormony buzują no i nie ma nic gorszego niż głód w ciązy, wygląda to tak:
" jest ok jestem pełna...Kużwa zabiję kogoś jak czegoś nie zjem już teraz!!!!!"Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:też mam zapas truskawek i też jem pół kilo dziennie
Śpioch to norma w ciąży hormony buzują no i nie ma nic gorszego niż głód w ciązy, wygląda to tak:
" jest ok jestem pełna...Kużwa zabiję kogoś jak czegoś nie zjem już teraz!!!!!"
Hahah racja! Ja w jednej minucie niby nie glodna a za 5 min buszuje w lodowce bo ,,cos bym zjadła" a to dopieeroo poczatki.. chyba za niedługo będę się turlać po ulicy a nie chodzić haha
Ja na szczęście mam 3 nawet długie grządki truskawek
Co do spania to na prawdę u mnie nowość , nigdy nie spalam popołudniami bo potem miałam nocki zarwane:p a dziś wstalam o 9.00 a o 12 juz śpiąca:D ta ciąża mnie zadziwia z dnia na dzień..