Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula1986 wrote:Szuflada, czy te butelki są antykolkowe?
Jak tak to myślę, że byłabym zainteresowana
Tylko daj znać o co dokładnie tam chodzi.Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Allmita wrote:Szatynka...tak mi przykro...dopiero doczytałam...
dziewczyny ja się kompletnie nie znam jeszcze na butelkach, ba nawet na wózkach ani łóżeczkach, hehe......chyba dopiero dopadnie mnie syndrom wicia gniazda...
hehe ostatnio usłyszałam to określenie od kolegi.."ciekawe czy Cie dopadnie syndrom wicia gniazda?" JA:"a co to takiego"
"no że laska nagle dostaje szału i kupuje wszystko co jej w oczy wpadnie i wg niej moze sie przydać"...hehe rozśmieszyło mnie to określenieAllmita lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Hej dziewczynki!
Anula- śliczny chłopczyk!! super ze wszystko jest ok
Szatynko- caly czas serduchem z Toba
Ja dzis z rana zrobiłam wszystkie badania:) w pon. Na ponowne pobranie na grupę krwi:)
Jeszcze nigdy nie pobrali mi takiej ilosci...
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
Anula1986 wrote:Szuflada, czy te butelki są antykolkowe?
Jak tak to myślę, że byłabym zainteresowana
Tylko daj znać o co dokładnie tam chodzi.Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Anula1986 wrote:Chyba, że coś z pojedynczych wybrać, ale też antykolkowe. Kubków póki co nie kupujęPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
sandrula wrote:Jeej, butelki..
Ja jeszcze swojego dzieciaczka nie widziałam nawetPierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:ja bym na Twoim miejscu wzięła ze dwie te duże. w normalnym sklepie dałabyś za dwie butelki aventu od 50 do 60 zł. wszystkie ich butelki są antykolkowe mówiąc szczerze miałam kontakt z wieloma dzieciaczkami i nawet nie wiedzialam, ze mozna kupić inne butelki niz te ale to oczywiście Twoja decyzja, do niczego nie namawiam, najwyżej zniżka pozostanie niewykorzystana
-
Anula1986 wrote:Chyba też tak zrobię, do kiedy tą zniżka obowiązuje? Płacisz przy odbiorze?Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
szuflada wrote:na wszystko przyjdzie czas ja też głupia jestem, dopiero jedno usg miałam, żadnych konkretniejszych badań ani nic a już szaleję. ojjj żebym nie płakała potem. tfu tfu tfu.
Oj tam oj tam, myślisz pozytywnie po prostu a to jest najprostsza droga do szczęścia mamy i dzieciątka:)
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
Heloł mamuśki..
No więc.. Weszliśmy wczoraj do gabinetu a mój gin pisze smsm z pacjentką.. Nagle pyta mojego.. Co tam ciekawego kupowaliście w Ikei.. My zmieszanie.. Ja mówię, że nic bo byliśmy na Dniu Dziecka.. A lekarz na to.. Pytam bo ja baterię do wanny kupowałem a gwint coś tam i że teraz już nie robią takich jak kiedyś i że coś tam..Ja siedzę i czekam aż lekarz mną się zainteresuje.. Ale wywiązała się rozmowa nt kosiarki że coś tam doktorkowi w niej nie trybi.. Miałam wrażenie że im przeszkadzam.. A gadali tak głośno że na zewnatrz było słychac.. Potem usg.. trwało godzinę bo dzidziuś nie chciał wziąć rączki i zasłonił nosek który trza było zmierzyć.. Pan doktor 15 minut ganiał nos w końcu się udało.. Zlazłam z fotela a jemu sie jeszcze cus przypomnialo i z powrotem weszlam na fotel. Czegoś nie zmierzył..
Przepisał mi dalej luteinę i mówi.. Ja daję Pani dalej luteinę ale jak Pani nie będzie leżeć to nawet ona nie pomoże.. No więc leżenia ciąg dalszy.. Mąż na mnie naskarżył że jeść nie chcę.. Lekarz na to.. W ciąży to standard.. Buahahahah Myślał, że mi się zbierze..
Tosiu dostał filmik na płytce.
Foto w poście poniżej.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Waldi a jesli mozna spytać co u Ciebie jest "nie tak" że musisz leżeć?
bo ja zatrzymałam się na info że Twój gin w szpitalu powiedzial Ci że te plamienia to od łozyska i właściwie to nie musisz leżeć...pogubilam się..https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png