X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
Odpowiedz

Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF

Oceń ten wątek:
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szuflada, czy te butelki są antykolkowe?
    Jak tak to myślę, że byłabym zainteresowana :)
    Tylko daj znać o co dokładnie tam chodzi.

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    antykolkowe :) tylko że teraz patrzę, że nie ma już tych zestawów. wyczerpały się. momencik, zaraz wstawię zdjęcie co jeszcze jest i sobie przejrzysz

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allmita wrote:
    Szatynka...tak mi przykro...dopiero doczytałam...

dziewczyny ja się kompletnie nie znam jeszcze na butelkach, ba nawet na wózkach ani łóżeczkach, hehe......chyba dopiero dopadnie mnie syndrom wicia gniazda...;)

hehe ostatnio usłyszałam to określenie od kolegi.."ciekawe czy Cie dopadnie syndrom wicia gniazda?" JA:"a co to takiego"
    "no że laska nagle dostaje szału i kupuje wszystko co jej w oczy wpadnie i wg niej moze sie przydać"...hehe rozśmieszyło mnie to określenie
    myślę że dopadnie powoli w 2 trymetrze :)

Allmita lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze w łóżeczku leżę :)
    Ide prywatnie do innej ginekolog-poloznik bo.mojej niestety nie ma na porodowce a tamta druga juz jest

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• szuflada Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe60a6198f67.png

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/312162365c8f.png

proszę :)

• sandrula Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!
    Anula- śliczny chłopczyk!! :D super ze wszystko jest ok :)

Szatynko- caly czas serduchem z Toba <3

Ja dzis z rana zrobiłam wszystkie badania:) w pon. Na ponowne pobranie na grupę krwi:)
    Jeszcze nigdy nie pobrali mi takiej ilosci... :D

il5hxzdv1dlz2zbx.png

02.02.2017 - Błażejek <3 3080 g i 54 cm do kochania <3
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    ogólnie to jest tak: natrafiłam kilka dni temu na jakiś konkurs aventu, w którym można wygrać butelkę. wzięliśmy z mężem udział każde osobno i nie wygraliśmy, ale w zamian za udział przysłali nam kod do 40% zniżki. moim zdaniem nie ma lepszych butelek niż aventu więc od razu skorzstaliśmy ze zniżki męża. wybraliśmy sobie miejsce do którego mają nam przyszłac przysyłkę bo tak było najtaniej (akurat w galerii handlowej do jakiegoś sklepu przysłali) i wczoraj odebraliśmy :) paczka kompletna, wszystko w porządku :) gdybyś się zdecydowała mogę po prostu przesłac Ci ten kod do zniżki i link do strony, może uda się tak. jeśli nie, po prostu powiesz mi co mam wpisac, adres itd i ja Ci to wypełnię, a do Ciebie przyjdzie :) ale myślę, że uda się z tym kodem bo on jest unikalny, dla każdego inny.

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba, że coś z pojedynczych wybrać, ale też antykolkowe. Kubków póki co nie kupuję :P

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Chyba, że coś z pojedynczych wybrać, ale też antykolkowe. Kubków póki co nie kupuję :P
    ja bym na Twoim miejscu wzięła ze dwie te duże. w normalnym sklepie dałabyś za dwie butelki aventu od 50 do 60 zł. wszystkie ich butelki są antykolkowe :) mówiąc szczerze miałam kontakt z wieloma dzieciaczkami i nawet nie wiedzialam, ze mozna kupić inne butelki niz te :D ale to oczywiście Twoja decyzja, do niczego nie namawiam, najwyżej zniżka pozostanie niewykorzystana :)

• sandrula Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeej, butelki..:D

Ja jeszcze swojego dzieciaczka nie widziałam nawet :D

il5hxzdv1dlz2zbx.png

• szuflada Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    Jeej, butelki..:D

Ja jeszcze swojego dzieciaczka nie widziałam nawet :D
    na wszystko przyjdzie czas :P ja też głupia jestem, dopiero jedno usg miałam, żadnych konkretniejszych badań ani nic a już szaleję. ojjj żebym nie płakała potem. tfu tfu tfu.

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    ja bym na Twoim miejscu wzięła ze dwie te duże. w normalnym sklepie dałabyś za dwie butelki aventu od 50 do 60 zł. wszystkie ich butelki są antykolkowe :) mówiąc szczerze miałam kontakt z wieloma dzieciaczkami i nawet nie wiedzialam, ze mozna kupić inne butelki niz te :D ale to oczywiście Twoja decyzja, do niczego nie namawiam, najwyżej zniżka pozostanie niewykorzystana :)
    Chyba też tak zrobię, do kiedy tą zniżka obowiązuje? Płacisz przy odbiorze?

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    Chyba też tak zrobię, do kiedy tą zniżka obowiązuje? Płacisz przy odbiorze?
    możesz sobie wybrac, albo przy odbiorze albo przelewem. z tego co pamiętam najtaniej jest jak zamówisz do jakiegoś miejsca i zapłacisz przy odbiorze. wtedy płacisz tylko kilka złotych. a do kiedy obowiązuje nie wiem, ale widze że bardzo szybko ludzie wykupują, kilka dni temu jak zamawiałam to były jeszcze te zestawy butelek, teraz już nie ma :< tylko pojedyncze

• sandrula Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    na wszystko przyjdzie czas :P ja też głupia jestem, dopiero jedno usg miałam, żadnych konkretniejszych badań ani nic a już szaleję. ojjj żebym nie płakała potem. tfu tfu tfu.

Oj tam oj tam, myślisz pozytywnie po prostu a to jest najprostsza droga do szczęścia mamy i dzieciątka:)

il5hxzdv1dlz2zbx.png

• szuflada Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    Oj tam oj tam, myślisz pozytywnie po prostu a to jest najprostsza droga do szczęścia mamy i dzieciątka:)
    staram się myśleć praktycznie :P

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł mamuśki..

No więc.. Weszliśmy wczoraj do gabinetu a mój gin pisze smsm z pacjentką.. Nagle pyta mojego.. Co tam ciekawego kupowaliście w Ikei.. My zmieszanie.. Ja mówię, że nic bo byliśmy na Dniu Dziecka.. A lekarz na to.. Pytam bo ja baterię do wanny kupowałem a gwint coś tam i że teraz już nie robią takich jak kiedyś i że coś tam..Ja siedzę i czekam aż lekarz mną się zainteresuje.. Ale wywiązała się rozmowa nt kosiarki że coś tam doktorkowi w niej nie trybi.. Miałam wrażenie że im przeszkadzam.. A gadali tak głośno że na zewnatrz było słychac.. Potem usg.. trwało godzinę bo dzidziuś nie chciał wziąć rączki i zasłonił nosek który trza było zmierzyć.. Pan doktor 15 minut ganiał nos w końcu się udało.. Zlazłam z fotela a jemu sie jeszcze cus przypomnialo i z powrotem weszlam na fotel. Czegoś nie zmierzył..

Przepisał mi dalej luteinę i mówi.. Ja daję Pani dalej luteinę ale jak Pani nie będzie leżeć to nawet ona nie pomoże.. No więc leżenia ciąg dalszy.. Mąż na mnie naskarżył że jeść nie chcę.. Lekarz na to.. W ciąży to standard.. Buahahahah Myślał, że mi się zbierze..

Tosiu dostał filmik na płytce.

Foto w poście poniżej.

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldi a jesli mozna spytać co u Ciebie jest "nie tak" że musisz leżeć?

bo ja zatrzymałam się na info że Twój gin w szpitalu powiedzial Ci że te plamienia to od łozyska i właściwie to nie musisz leżeć...pogubilam się..;)

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nasz Słodziaczek <3
    18zltc.jpg

2a68qq1.jpg

2iihlpi.jpg

szuflada, Allmita, sandrula, Kim87, Nats, foxylady lubią tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldi przepiękny!!! a płeć jeszcze nieznana, tak? :)

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa waldziu kocham tego twojego maluszka.slodziaczek:*

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

‹‹ 69 70 71 72 73 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ