Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:Czy możliwe są inne wartości bet w różnych laboratoriach?
bo beta od tak sobie w ciąży nie spada. No chyba ze poronienie, a ja nie krwawię i nie plamie. Wydzielina gęstą biala lepka. Wczoraj przed wyjściem do ginekologa podczas podcierania papierem byla leciutko rozowawa ale na wizycie lekarz stwierdzil ze nie widzi takiego koloru. Brzuch mnie pobolewa od czasu do czasu jak na @ momentami czuje jakby mnie po lewej stronie rozpychało, ale tak sobie to tlumacze ze to od badan, bo dwa razy bylam macana na samolocie i 3 usg dopochwowe
Szatynka kochana. Moja przyjaciółka miała przypadek który Ci opisze.
15 kwietnia miala ok 1825, po 48h bylo 3614 a pozniej po 72h 5530. Ten ostatni wynik byl ponizej normy. Od zapłodnienia gdzies dla niej 6tydzien byl wtedy.
Miała zmiany w jajniku. Okazało sie ze zarodek w jajowodzie sie ulokowal..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 21:36
-
Nikola historią swojej kolezanki dałaś mi do myślenia. Boję się właśnie tego samego scenariuszu u siebie.
No ale skoro ta niby torbiel ma 3-4 cm nie moze byc pozamaciczna bo chyba za duża wielkościowo, tak jak pisala kim. Na obrazie wygląda jak przestrzeń plynowa z otoczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 21:52
-
szatynka wrote:Nikola historią swojej kolezanki dałaś mi do myślenia. Boję się właśnie tego samego scenariuszu u siebie.
No ale skoro ta niby torbiel ma 3-4 cm nie moze byc pozamaciczna bo chyba za duża wielkościowo, tak jak pisala kim. Na obrazie wygląda jak przestrzeń plynowa z otoczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 21:56
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Oo Gaduaaa do nas zawitała!
Kochane moje witam się chwilowo! Jestem bardzo zabiegana bo dobijamy targu z domem no i wszystko wskazuje na to że jeszcze z końcem lata się wprowadzimy jeżeli tylko uda nam się remont skończyć. Dużo do roboty nie ma, ale ciągle jakieś załatwianie spraw z tym związanych itp stąd moja nieobecność.
Szatynka trzymam mocno za Ciebie kciuki! Ja miałam torbiele i nigdy tak wysokiej bety, mam głęboką nadzieję że u Ciebie to dzidziuś tylko nie chce się jeszcze pokazać :*
Dusia nie miałam okazji nadrobić forum, u Ciebie wszystko ok z dzidziusiem?
Teraz trochę co u nas! A więc ząb w końcu przestaje boleć, uff! Chyba się truje! O dziwo i 8 przestała wychodzić chyba mi odpuści na chwilę moje kochane maleństwo kopie mamusię regularnie, czasem nawet boleśnie! Ale piękne to uczucie i życzę go jak najszybciej każdej z Was :* we wtorek mamy wizytę, będzie 21tc i liczę bardzo bardzo na płećsandrula, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Witam.
Szatynka.. Wyobrażam sobie co przeżywasz.. Ściskam mocno kochanie.. A z lekarzami tak to już jest.. Co lekarz to opinia.. Znam ten ból..
Sory dziewczyny ale ja dzisiaj wymiękam.. Po jedno nie piszę nic na Of dlatego że nie mam co.. Obiecałam nic o ciąży a że ja w skowronkach to co.. Mam im tam pisać że jestem happy i zdjęcia wrzucać?? To je dobija.. Jak chcą mogą tu zajrzeć.. I na nikogo się nie obraziłam..
Po drugie nie za bardzo się dzisiaj czuję i przez tą euforię nie dałam rady ich nadrobić a zawsze ładnie wszystko czytam by być na bieżąco..
Po trzecie.. Dopiero usiadłam.. Od 16 były te urodziny w sali zabaw.. I 3 godziny tam siedziałam.. Kupiłam tort za 36 zł a cała impreza na 7 dzieci wyniosła mnie 150 zł więc spoko. Opłaca się.. Tosiu się cieszył i wszystkie dzieci też..
Jutro impreza dla rodziny więc musiałam mięso marynowac kroić i takie tam.. Jeszcze sobie jedzenie zrobić więc dopiero usiadłam..sandrula, Sylwia91, Kim87 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Witam.
Szatynka.. Wyobrażam sobie co przeżywasz.. Ściskam mocno kochanie.. A z lekarzami tak to już jest.. Co lekarz to opinia.. Znam ten ból..
Sory dziewczyny ale ja dzisiaj wymiękam.. Po jedno nie piszę nic na Of dlatego że nie mam co.. Obiecałam nic o ciąży a że ja w skowronkach to co.. Mam im tam pisać że jestem happy i zdjęcia wrzucać?? To je dobija.. Jak chcą mogą tu zajrzeć.. I na nikogo się nie obraziłam..
Po drugie nie za bardzo się dzisiaj czuję i przez tą euforię nie dałam rady ich nadrobić a zawsze ładnie wszystko czytam by być na bieżąco..
Po trzecie.. Dopiero usiadłam.. Od 16 były te urodziny w sali zabaw.. I 3 godziny tam siedziałam.. Kupiłam tort za 36 zł a cała impreza na 7 dzieci wyniosła mnie 150 zł więc spoko. Opłaca się.. Tosiu się cieszył i wszystkie dzieci też..
Jutro impreza dla rodziny więc musiałam mięso marynowac kroić i takie tam.. Jeszcze sobie jedzenie zrobić więc dopiero usiadłam..
Jednak opłacają sie takie imprezy Tosiu zadowolony a to najważniejsze!
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
Sylwia91 wrote:Oo Gaduaaa do nas zawitała!
Kochane moje witam się chwilowo! Jestem bardzo zabiegana bo dobijamy targu z domem no i wszystko wskazuje na to że jeszcze z końcem lata się wprowadzimy jeżeli tylko uda nam się remont skończyć. Dużo do roboty nie ma, ale ciągle jakieś załatwianie spraw z tym związanych itp stąd moja nieobecność.
Szatynka trzymam mocno za Ciebie kciuki! Ja miałam torbiele i nigdy tak wysokiej bety, mam głęboką nadzieję że u Ciebie to dzidziuś tylko nie chce się jeszcze pokazać :*
Dusia nie miałam okazji nadrobić forum, u Ciebie wszystko ok z dzidziusiem?
Teraz trochę co u nas! A więc ząb w końcu przestaje boleć, uff! Chyba się truje! O dziwo i 8 przestała wychodzić chyba mi odpuści na chwilę moje kochane maleństwo kopie mamusię regularnie, czasem nawet boleśnie! Ale piękne to uczucie i życzę go jak najszybciej każdej z Was :* we wtorek mamy wizytę, będzie 21tc i liczę bardzo bardzo na płeć
Jak ja się nie mogę doczekać kiedy moje dzidzi zobaczę! a juz kopniakach nie wspomnę!
-
Sylwia91 wrote:Sandra już niedługo ja nie wierzę że to tak szybko leci! dopiero betę odbierałam a ti już połowa ciąży za nami
Hehe no mnie się na razie dłuży bo kolejne usg za 2-3 tyg ehh.. No ale będę cierpliwie czekać
-
nikola2877 wrote:To oni widzieli ze to ma taka wielkość tak?
dziś ginekolog robił usg i dyktowal pani co zapisywała na kompie torbiel 3-4cm
mam przy sobie fotke z wczorajszego usg co prywatnie robil gin. I tam są takie wymiary 46mm 32,3mm 24,6mm. Na zdjeciu wygląda jak czarna podłużna plama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 22:46
-
Sylwia91 wrote:Ja mam zawsze co 4 tyg, czasem nawet kilka dni więcej... Zgroza! Bardzo ciężko mi wyczekać tyle czasu
Haha szkoda ze nie można sobie dokupić do kompa jakiegoś USG i podłączyć i patrzeć sobie.. HahahaSylwia91, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
szatynka wrote:dziś ginekolog robił usg i dyktowal pani co zapisywała na kompie torbiel 3-4cm
mam przy sobie fotke z wczorajszego usg co prywatnie robil gin. I tam są takie wymiary 46mm 32,3mm 24,6mm. Na zdjeciu wygląda jak czarna podłużna plama.
trzymamy kciuki aby szybko się to wszystko wyjaśniłoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Przede wszystkim.. Kim kochanie dzięki że wczoraj napisałaś dziewczynom na OF co u mnie..
Kuźwa chciałam wziąć się za sprzątanie.. Ale tak mi słabo.. Byłam w stanie chociaż pranie wstawić.. Masakra..Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.