Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Przyszłam Wam tu trochę pomarudzić
Irytuje mnie jedna kwestia. W zasadzie to od początku ciąży mało co mnie cycki bolały,praktycznie w ogóle... Wydaje mi się, że przed każdą rzekomo spodziewaną @ mi puchły i pobolewały. W ten czwartek jeszcze sutki mnie bolały, a od piątku nie bolą, piersi nie są nabrzmiałe... Tylko takie normalne, jak zawsze. Ma któraś z Was takie akcje z piersiami?
-
Anula1986 wrote:Dzień dobry
Irytuje mnie jedna kwestia. W zasadzie to od początku ciąży mało co mnie cycki bolały,praktycznie w ogóle... Wydaje mi się, że przed każdą rzekomo spodziewaną @ mi puchły i pobolewały. W ten czwartek jeszcze sutki mnie bolały, a od piątku nie bolą, piersi nie są nabrzmiałe... Tylko takie normalne, jak zawsze. Ma któraś z Was takie akcje z piersiami?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Anula1986 wrote:Bo tak jest słońce, tylko czemu przed rzekomo spodziewaną @ mi tak robi, a potem znika ? Ja chce moje nabrzmiałe cyckiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Cyce wródźcie Spokojnie wrócą i to pewnie z dwojoną siłą
-
Anula1986 wrote:Dzień dobry
Irytuje mnie jedna kwestia. W zasadzie to od początku ciąży mało co mnie cycki bolały,praktycznie w ogóle... Wydaje mi się, że przed każdą rzekomo spodziewaną @ mi puchły i pobolewały. W ten czwartek jeszcze sutki mnie bolały, a od piątku nie bolą, piersi nie są nabrzmiałe... Tylko takie normalne, jak zawsze. Ma któraś z Was takie akcje z piersiami?
Ja w dniu spodziewanej malpy mialam bolace a teraz nic , brak objawów
-
Anula1986 wrote:No to czarujemy A Ty jak się czujesz? Ja w pt i sb znowu miałam akcję pt "Próbuje mnie naciągnąć". Przez ok. 2 tyg miałam ciszę i ponownie uczucie odruchu wymiotnego z mdłościami.
I tyle u mnieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:u mnie lepiej tfu tfu:) Leżing dalszy ciąg . Wczoraj byłam w sklepie pierwszy raz od 2 tyg i myslalam że ducha wyzionę Jakbym Mount Everest zdobyła
I tyle u mnie
To ja w sklepie mam to samo.. Tylko że sama nie chodzę.. Jak dojdę do kasy a ludzi jest to mąż stoi a ja idę do auta..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:To ja w sklepie mam to samo.. Tylko że sama nie chodzę.. Jak dojdę do kasy a ludzi jest to mąż stoi a ja idę do auta..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
WaldhauzerM wrote:No ja na badaniach też sama ale ledwo dałam radę..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
szuflada wrote:A my prawdopodobnie będziemy mieli konflik serologiczny.... ja mam grupę Rh- a mąż oczywiście Rh+ jak 85% ludzi.... jestem załamanaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
szuflada wrote:Jeszcze nie. Ale wiem sporo na ten temat. Moja mama w wieku 30 lat poroniła przez konflikt.
Na pewno nie myśl w ten sposób! Kategorycznie Ci tego zabraniam Poza tym kochana mamy dwudziesty pierwszy wiek, a więc większe możliwości Na pewno da się coś z tym zrobić
-
Dobry wieczór wszystkim
My byliśmy w ZOO dzisiaj i było super tylko jestem mega zmęczona. Będę dzisiaj spać jak dziecko. Ogladalyscie mecz? Super chłopaki nasze grali
Szuflada,
Nie martw się! Moja bratowa i ciotka miały konflikt i obie urodziły zdrowe dzieci
Przy pierwszej ciazy podobno jest bardzo małe zagrożenie.3500 g 54 cm -
Nats wrote:Dobry wieczór wszystkim
My byliśmy w ZOO dzisiaj i było super tylko jestem mega zmęczona. Będę dzisiaj spać jak dziecko. Ogladalyscie mecz? Super chłopaki nasze grali
Szuflada,
Nie martw się! Moja bratowa i ciotka miały konflikt i obie urodziły zdrowe dzieci
Przy pierwszej ciazy podobno jest bardzo małe zagrożenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 20:20
Nats lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat