Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, hej
Waldi - super, ze macie takiego przyjaciela. Na pewno będzie super chrzestnym. My ogólnie mam wrażenie mamy za dużo kandydatów na chrzestna/chrzestnego. Ale to się będziemy zastanawiać jak już dzidzia urodzi
Almita - trzymam kciuki za wizytę! Koniecznie wrzuć zdjęcie Groszka Ja mam wizytę wizytę piątek i już dni odliczam
Kim - jak po badaniach? Dałaś radę?
Allmita lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Hej, hej
Waldi - super, ze macie takiego przyjaciela. Na pewno będzie super chrzestnym. My ogólnie mam wrażenie mamy za dużo kandydatów na chrzestna/chrzestnego. Ale to się będziemy zastanawiać jak już dzidzia urodzi
Almita - trzymam kciuki za wizytę! Koniecznie wrzuć zdjęcie Groszka Ja mam wizytę wizytę piątek i już dni odliczam
3500 g 54 cm -
Hej, hej
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej, hej
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
A co do konfliktów - my tez mamy z mężem:) on ma 0rh + a ja 0rh- gin wie dlatego zrobiłam badania na grupę krwi i na odczyn coombs'a no i zobaczymy co dalej ale nie martwię się tym, gin tez kazał sie nie martwic
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
szuflada wrote:pamiętacie jak mówiłam Wam o konflikcie serologicznym? nooo to jeszcze się dowiedziałam, że jestem obciążona genetycznie bo moja mama miała ciążę z bezmózgowiem. nic tylko siedzieć i płakać
Szufladka to jest Twoja pierwsza ciaza?
To ze Twoja mama tak miala, wcale nie musi oznaczac tego ze Ty tak bedziesz miala :* -
szuflada wrote:pamiętacie jak mówiłam Wam o konflikcie serologicznym? nooo to jeszcze się dowiedziałam, że jestem obciążona genetycznie bo moja mama miała ciążę z bezmózgowiem. nic tylko siedzieć i płakaćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
szuflada wrote:pamiętacie jak mówiłam Wam o konflikcie serologicznym? nooo to jeszcze się dowiedziałam, że jestem obciążona genetycznie bo moja mama miała ciążę z bezmózgowiem. nic tylko siedzieć i płakać
Kochanie ale jak widać Ty urodziłaś się zdrowiutka ;* Nie martw się na zapas bo to szkodzi U mnie babcia miała 1 ciąże z rozszczepem kręgosłupa a pozostałe 3 normalne więc jeden przypadek o niczym nie świadczyKim87 lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm 09.05.17- 8kg i 73cm
-
Evelina.. Sory masz rację..
Piękny dzidziuś
Jestem tak zryta że chyba bardziej nie można.. Oczywiście nic nie kupiłam więc dalej nie mam w czym chodzić.. Może w weekend pojedziemy jeszcze raz.. Ale przymierzyłam 3 ciuchy i opadłam z sił.. Wszystko fajnie leżało ale na teraz.. Za 2 miesiące już bym miała problem..
Cóż będziemy szukać dalej..
Szuflada nie martw się na zapas..kiedyś było inaczej teraz są różne metody zapobiegania niektórych rzeczy. Wierzę że będzie dobrze. Musi być..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.