Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Szatynko współczuję przeżyć na oddziale.
Niektórzy lekarze to powinni nauczyć się trzymać język za zębami. Co innego powiedzieć, szukamy przyczyny Pani stanu zdrowia, a co innego straszyć ciążą pozamaciczną, usunięciem tym samym jajowodu, torbielami. Służba zdrowia, nie ma co...
Nabieraj sił i trzymam kciuki, żeby było tylko lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 15:47
-
Nats wrote:Ojej... Ale nic Ci się nie stało? Może to przez to ciśnienie. U nas ostatnio jakoś tak ciągle duszno jest.
No nic mi się nie stało.. Poleciałam na łoże..
Chyba tak ciśnienie.. Byłam sama w domu.. Ale mąż jak wrócił to mu powiedziałam to mówił że to chyba ciśnienie bo jemu też jakoś słabo..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Waldi, dobrze że nic poważnego się nie stało, ale uważaj na siebie tam. Zwłaszcza teraz jak upały się zbliżają.
Właśnie czytam sobie "m jak mama" i jest artykul m.in o omdleniach w ciazy. Piszą, ze to może się brać z niedoboru elektrolitow. Żeby je uzupełnić trzeba pić soki warzywne, a szczególnie pomidorowy. Można też podjadac suszone owoce i banany3500 g 54 cm -
Nats wrote:Waldi, dobrze że nic poważnego się nie stało, ale uważaj na siebie tam. Zwłaszcza teraz jak upały się zbliżają.
Właśnie czytam sobie "m jak mama" i jest artykul m.in o omdleniach w ciazy. Piszą, ze to może się brać z niedoboru elektrolitow. Żeby je uzupełnić trzeba pić soki warzywne, a szczególnie pomidorowy. Można też podjadac suszone owoce i banany
Ja przy Tosiu czytałam tą gazetkę. Bardzo fajna. A co do elektrolitów to ja mam Orsalit w domu bo często był w użyciu. . Ale sok pomidorowy chyba lubię.. Dawno nie próbowałam..
Przedwczoraj przez pomyłkę wzięłam łyk Tosia picia a on miał miętowe czego ja nie lubię i prawie zwróciłam.. Bleeeee31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
A tak ogólnie to powitać w tak pięknym dniu jak dzisiaj.. Tylko nadal słabo..
Matka ma wolne bo Tosiu w końcu do przedszkola potuptał...
No. Agrafka czekamy na relacje..szuflada lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kochane, jestem i ja
Suwaczek postawie po becieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 10:07
Kim87, Anula1986, Allmita, Nats, szuflada, KlaudyŚ, foxylady, WaldhauzerM, sandrula, Duśka;) lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
CAroooo!!!!! super-gratulacje wielkie....dzień człowieka nie było a tu takie rewelacje..
dziewczyny w którym tyg ciąży widziałyście na usg ruchy bobasa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 10:50
Caro lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Caro wrote:Kochane, jestem i ja
Suwaczek postawie po becieCaro lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Natsik, wyznaczył mi na 27 lutego
Dziękuję Wam Dziewczyny za powitanie. Anula Szufladka KlaudyŚ Allmita Kim Wasze suwaczki pięknie rosną
Betę odbieram dzisiaj po południu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 11:21
szuflada, Allmita, KlaudyŚ, Nats lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Natsik, wyznaczył mi na 27 lutego
Dziękuję Wam Dziewczyny za powitanie. Anula Szufladka KlaudyŚ Allmita Kim Wasze suwaczki pięknie rosną
Betę odbieram dzisiaj po południu.Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!