Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:
No właśnie się zastanawiam. Na kiedy radzicie?
Anula, chyba zrobię w poniedziałek.
Ja robiłam pierwsze usg około 7 tygodnia, czekałam do pierwszej wizyty na serduszko, żeby się niepotrzebnie nie zamartwiać
tutaj masz kalkulator przyrostu bety https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html nawet jak zrobisz betę dopiero w poniedziałek to Ci obliczy czy masz prawidłowy przyrostWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 15:20
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
cześć kochane, wróciłam. widzicie zdjęcie?
ogólnie chyba wszystko ok. kręcił się jak bąk ten mój dzieciak bardzo ruchliwy. cały opis usg dostałam tylko nigdzie nie moge znaleźć norm. a cały maluszek ma sześć centymetrówKim87, Nats, Caro, Sylwia91, WaldhauzerM, Allmita lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:cześć kochane, wróciłam. widzicie zdjęcie?
ogólnie chyba wszystko ok. kręcił się jak bąk ten mój dzieciak bardzo ruchliwy. cały opis usg dostałam tylko nigdzie nie moge znaleźć norm. a cały maluszek ma sześć centymetrówMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
szuflada wrote:cześć kochane, wróciłam. widzicie zdjęcie?
ogólnie chyba wszystko ok. kręcił się jak bąk ten mój dzieciak bardzo ruchliwy. cały opis usg dostałam tylko nigdzie nie moge znaleźć norm. a cały maluszek ma sześć centymetrów
No i super! Świetne wiadomości
Aaa, maluszek nie spał i się ruszał Skądś to znam Fajnie to widać na monitorze A lekarz coś burknął co do płci, jakieś podejrzenia?
Mi właśnie przyszły wyniki testu papp-a i jestem z nich bardzo zadowolona Ufff, ulga
-
Anula1986 wrote:No i super! Świetne wiadomości
Aaa, maluszek nie spał i się ruszał Skądś to znam Fajnie to widać na monitorze A lekarz coś burknął co do płci, jakieś podejrzenia?
Mi właśnie przyszły wyniki testu papp-a i jestem z nich bardzo zadowolona Ufff, ulgaPierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
No to poczekam ze dwa tygodnie na wizytę, żeby na spokojnie to zrobić. Przemyśle zresztą jeszcze to, bo ogólnie Małż oszalał.. Biega skacze, kwiaty przyniósł, na rękach mnie nosi
Szuflada, piękne zdjęcieNats, Kim87, Sylwia91, sandrula, WaldhauzerM, Duśka;) lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
szuflada wrote:o płci tylko tyle, że będzie widoczna w dwudziestym tygodniu na połówkowym. pewnie gdybym była prywatnie wiedziałabym wcześniej
-
Caro wrote:No to poczekam ze dwa tygodnie na wizytę, żeby na spokojnie to zrobić. Przemyśle zresztą jeszcze to, bo ogólnie Małż oszalał.. Biega skacze, kwiaty przyniósł, na rękach mnie nosi
Szuflada, piękne zdjęcie
Ale ci fajnie moj to przez pare dni chodzil zamyslony:)
A teraz to chodzi z głową podniesionąCaro lubi tę wiadomość
-
Szuflatka maluch piekny az lza w oku sie kreci jak widzi sie takie maleństwo.
Caro dziewczyny mają racje ja się za bardzo pospieszylam i poszlam wcześniej i tylko dostałam suplementy dla kobiet w ciąży i zrobila zdj ale przez brzuch jedynie co bylo widac to kropunie malusienka strasznie. A teraz to się morduje zeby wytrzymac dwa tyg do kolejnek wizyty ,ale teraz serduszko moze bedzie widac.
Nats czekam z niecierpliwością na twoja wizytę ,oczywiście proszę o.szczegóły wizyty:)
Sylwia tez nie mogłam uwierzyć a jak w końcu doszło do mnie to az łzy ze szczęścia poszly ze naszej Caro się udało:)
Opowiadaj sylwus co u ciebie :*Nats lubi tę wiadomość
-
No właśnie jestem z założonym pessarem już. Dostałam czopki jakieś przeciw infekcjom i grzybicy w razie czego. No i mam się oszczędzać właśnie się zbieramy do naszego księdza zaprzyjaźnionego na meczyk! Basia też kibicuje potem wam wyślę fotkę :*
-
KlaudyŚ wrote:Szuflatka maluch piekny az lza w oku sie kreci jak widzi sie takie maleństwo.
Caro dziewczyny mają racje ja się za bardzo pospieszylam i poszlam wcześniej i tylko dostałam suplementy dla kobiet w ciąży i zrobila zdj ale przez brzuch jedynie co bylo widac to kropunie malusienka strasznie. A teraz to się morduje zeby wytrzymac dwa tyg do kolejnek wizyty ,ale teraz serduszko moze bedzie widac.
Nats czekam z niecierpliwością na twoja wizytę ,oczywiście proszę o.szczegóły wizyty:)
Sylwia tez nie mogłam uwierzyć a jak w końcu doszło do mnie to az łzy ze szczęścia poszly ze naszej Caro się udało:)
Opowiadaj sylwus co u ciebie :*
KlaudyŚ
Poczekam, poczekam. Jakoś sobie pójdę w 6/7. Ogólnie będziemy jakoś "wspólnie" rodzićpoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)