Brak śluzu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po jednym cyklu z oeparolem nie zauważyłam aby jakikolwiek śluz się u mnie pojawił. Od następnego cyklu chyba spróbuję pić siemienie lniane. Może pomoże. Wypijam dość dużo płynów w ciągu dnia, hormony mam wszystkie w normie więc nie wiem czym ten brak śluzu może być spowodowany ...
-
Fasia, może spróbuj kontynuować ten oeparol (do owulacji ofkors:) ) dla przykładu u mnie poprawiło się dopiero w drugim cyklu. Po świętach będzie trzeci, napiszę potem co i jak, ale już po dwóch widzę, że organizm potrzebował trochę czasu. Z każdym cyklem powinno być lepiej.
-
Fasia słoneczko u mnie ani oeparol ani siemię nie pomogło....a brałam ponad 3 cykle....rzuciłam to wszystko i sobie kupiłam ocet jabłkowy....
no mówię Ci nie mogę się nadziwić jaki mam śliczny śluz...nigdy takiego nie widziałam, no chyba że za małolaty:) -
nick nieaktualnyHejka, ja w ogóle nie mam śluzu płodnego, cały cykl tylko kremowy ale to z powodu braku owulacji, odstawiłam już wiesiołek i siemię bo nie ma sensu łykać..
Poczekam aż zacznie Mnie stymulować tabletkami to wtedy znowu zacznę braćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 15:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja biorę teraz claritine na alergię i nie mam totalnie śluzu, ogólnie to zawsze mnie zalewało! W owulkę ciągle miałam "pełne gacie"... a teraz masakra. Trochę widzę wiesiołek pomaga. Leki na alergię niestety muszę brać bo nie jestem w stanie funkcjonować, mam mega duszności.Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Mała Mi 1 wrote:tylko pamiętajcie o stosowaniu wiesiołka tylko do owulacji... o ja stosowałam cały czas i bardzo mi się popieprzył cały cykl.. ale ogólnie śluz miałam dobry nawet bardzo..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-