Byla owulacja czy nie ???
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochana ciężko stwierdzić, skok niby jest, masz podwyższone temperatury, więc wygląda na to jakby owulacja była.
Ja mam inny problem, u mnie tempki w tym cyklu w ogóle nie wzrosły...także po tym mogę wnioskować, że do owulacji nie doszło mimo, że śluz płodny był,. pęcherzyk też... -
hej dziewczyny ;d ja rowniez chcialabym sie poradzic kogos doświadczonego , jestem nowa na ovufriend i teraz po moim wykresie sama juz nie wiem czy owulacja byla, cykle mam 26 dniowe, ale zeby w 8 dniu owulacja? ;o to chyba nie mozliwe, bo dopiero teraz zaczyna mnie pobolewac dol brzucha jak na owu, moze dlatego przy staraniach ciagle pudlo bo mam owu po okresie od razu,. czy ovufriend sie myli czy moze to kiedy odbyla sie owulacja zmienia sie na ovufriend z czasem ? prosze o pomoc i pozdrawiam
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualnyPytanie mi się wydaje, że owulacja u Ciebie to będzie dzisiaj, bo masz dosyć duży spadek, śluz płodny. Ovu oczywiście się czasem myli, to tylko program, więc na 100% nie można wierzyć. Jutro temperatura powinna Ci sie odbić w górę.
pysia lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny. mam problem z wyliczeniem dni płodnych, ponieważ moje cykle są różne między 28 a 33 dni. Od 2 m-cy mierze temp, ale bardzo się waha, ponieważ robię to o 4 rano. Jak najlepiej to wyliczyć? kupiłam testy owulacyjne i zamierzam w przyszły pon zacząć je stosować ale nie wiem czy to nie za późno...okres miałam 8 lipca-po 33 dniach.Monia
-
no jeszcze sie nie zorientowałam jak go wrzucić, przyznaję, żeby był widoczny pod tekstami, ale miałam nadzieję, że na moim profilku ktoś go odnajdzie i podpowie co z tą owulacją... zmartwiłam sie, ze jej nie było.. a co do sluzu to jakoś nie był zbyt wyraźny... do tego infekcja..
-
nick nieaktualny
-
Hej,
wiem, że Ovu to tylko program, ale serio zgłupiałam, jak mi napisał ni stąd, ni zowąd, że owulację miałam 24 lipca... 24 i 25 lipca zrobiłam testy owulacyjne i wyszły negatywne. 26 i 27 lipca wyszły dopiero pozytywne i dopiero wtedy miałam śluz płodny...
To kiedy jednak była ta owulacja?
Zastanawiam się, czy to nie przez to, że cały czas zmagam się z okropnym kaszlem - może dlatego przez cały cykl generalnie temperatura obniżona była, może nie jest ona dobrym wyznacznikiem akurat u mnie?
Ania
-
no właśnie..wydaje mi się,że program ten to tylko jest tak orientacyjnie..a my same musimy się obserwować..
Ja podobnie jak Pysia mam bardzo krótkie cykle (26 dni) i nieregularne do tego..Ovu ustalił mi dni płodne,które jeszcze trwają a wg mnie się już skończyły 2 dni temu..niby temperatura rośnie..ale czy ja wiem..
Na razie testuję ten program..bo to pierwszy miesiąc jak staramy się o drugie dziecko..
Umyśliłam sobie dziewczynkę( pierwsza to też córka) i tak celowaliśmy przed owulacją..ale co z tego wyjdzie - zobaczymy
-
nick nieaktualnyWitam, jestem nowa na ovufriend i potrzebuje pomocy w interpretacji mojego wykresu, pomoże mi ktoś ? głównie interesuje mnie termin owulacji, ponieważ testy wychodzą mi od 3 dni pozytywne, wczoraj natomiast czułam ból owulacyjny w podbrzuszu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2013, 16:24
-
Carmen, szczerze mówiąc masz tak zwariowany wykres że cięzko cokolwiek powiedzieć na ten temat, ale skoro był ból owulacyjny to moze wczoraj , śluz i szyjka tez na to wskazuje"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
-
nick nieaktualnyKolejny problem biedronki1982:
Dlaczego cholerne ovu nie wykrywa u mnie owulacji?! Przeciez na moje oko jest (bole, sluz, test), sam system mi nawet zaznaczyl te dni na zielono! Na temperaturze sie nie znam, bo raczkuje w tej materii...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 11:25
-
Ovu bierze pod uwagę wszystko. Jeśli miałabyś temp. jak na owulkę ale śluz i szyjke nie bardzo to miałabyś przerywaną linię. Jesli wszystko się zgadza to pewną linię, u Ciebie brakuje odpowiedniej temperatury. Biedroneczko nie przejmuj się to że ovu nie wyznacza Ci lini nie znaczy że owulki nie masz- to tylko program"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"