Co z tą owulacją
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też nie mogłam rozgryźć tych testów tylko myślałam, że po prostu za tani kupiłam na allegro:) tak w sumie żaden mi nie wyszedł pozytywny w tym cyklu, w którym eksperymentowałam. Chyba ze 2 dni wyszła słaba druga kreska. Potem byłam u gin na usg i powiedział że owu była z lewego jajnika bo jest ciałko żółte. Nie mam zaufania do wszystkich lekarzy, ale w sumie chyba usg jest wiarygodniejsze niż te testy.. czyli owu była. Ale od tamtej pory postanowiłam już nie używać testów - u mnie nie było wiarygodnej informacji. Mierzę temp. i staram się obserwować organizm.
-
W środę bylam na usg i lekarz powiedział mi że jestem świeżo po owulacji, że musiała być parę godzin wcześniej jednak ani dzisiaj ani wczoraj nie zaobserowałam skoku temp:/ co sie dzieje?
-
Też jestem ciekawa jak to jest z tą temperaturą. Może dopiero jutro u Ciebie będzie wyraźny skok. W sumie temperatura spokojnie idzie w górę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 15:23
-
Kasia 83 wrote:Hej jak to jest z tymi testami owulacyjnymi,bo z rana dziś pozytywny a wieczorem negatywny a owulacja jutro według kalendarzyka i objawów które mam
Kasia 83 lubi tę wiadomość
-
Witajcie, zastanawiam się jakie szanse są na zajście w ciążę 3-4 dni przed owulacją. Pierwszy raz robiłam testy owulacyjne i wszystkie wyszły negatywne, mimo, że okazało się potem, że owulacja była. Trochę mnie te testy zmyliły i pewnie przeoczyłam najlepszy moment na zajście w ciążę... niby przyjmuje się, że plemniki mogą przetrwać do około 72h, ale to taka granica, że szanse chyba są niewielkie... jestem 3 cykl po poronieniu i jak wcześniej nie czułam presji, tak teraz chyba sama sobie ją narzucam.
-