femifertil co sądzicie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny:)
Ja właśnie chciałam podpytać czy która brała lub bierze ten Femifertil? Warto zainwestować? Ja piłam Inofolic i mogę go polecić. Ale w ciążę niestety jeszcze nei zaszłam chociaż cykle ładnie miałam uregulowane. Dopiero teraz coś się zepsuło jak odsttawiłam Inofolic.. -
nick nieaktualny
-
Jestem po pierwszym opakowaniu. o dziecko staramy sie ponad 2 lat. Wierze w te tabletki Zauważyłam wiekszą chęć na przytulasy. Wiecej śluzu płodnego. Test na owulacje przepiękni pozytywny. Jedyna wada to wymiotować mi się chce po nim. Ale biorę na noc i jest ok.
-
dziewczyny czy któras chce odsprzedac ten femifertil? bo nigdzie nie umiem kupic, chyba ze zastosuje skladniki osobno, w sumie mace juz jem od 2-3 tyg , lisc maliny pije regularnie tylko jeszcze korzen lukrecji musialabym dokupic
-
_sky_ wrote:Według mnie Femifertil to zestaw witamin jak każdy inny. Na pewno nie zaszkodzi brać, ale nie wierzyłabym w jakieś przesadne "prociążowe" działanie tego specyfiku.
Ja biorę na przemian - Femifertil, Vitamin-Mama, sam kwas foliowy.
femifertilTM zawiera kompleks ziół, które pomagają przywrócić równowagę hormonalną kobiety:
korzeń maki – reguluje owulację i miesiączkowanie, przywracając równowagę pomiędzy fazą folikularną a lutealną cyklu miesiączkowego, wspomaga prawidłowy przebieg menstruacji, poprawia poziom energii i libido;
liść maliny (rubus idaeus) - łagodzi skurcze mięśni gładkich macicy, ułatwiając implantację;
korzeń lukrecji - promuje produkcję estrogenu odpowiedzialnego za wytwarzanie komórek jajowych;
żeńszeń syberyjski - reguluje menstruację i zapobiega przedwczesnym objawom menopauzy.
jestem dosyc aktywną staraczką - wszystko co moze pomoc i co przyspozy mi zdrowia chetnie próbuję, i tak : maca - odczuwam po niej wieksza chęć i otwartosc na mężusia, lisc maliny - pije ok 2 tyg przed @ i bez tego jest koszmar , jak pije to nie boli tak bardzo, nie krwawi tak bardzo i tak dlugo, nastroj lepszy, zmeczenia nie ma, to nie tylko takie gadanie, jestem ciekawa pozostalych ziol jak dzialaja bo nie stosowalam, ale witaminy to swoja droga przyjmuje kwasy tluszczowe w postaci orzechow czy oleju lnianego , oliwy, duzo wit e bo jest stotna plus doplezhertz aktiv mama premium czyli witaminy i mikrroelementy bo ma wszystko co wazne w bardzo dobrych (wg mnie) dawkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 16:53
-
Hej Dziewczyny! Czy orientujecie się gdzie można kupić ten specyfik? Albo chociaż zapoznać się z jego dokładnym składem. Czytałam na stronie sklepu (?) jaki jest skład, ale nie ma podanych szczegółów. Po kliknięciu w suplement wyskakuje info, że strona nie istnieje. Dzwoniłam pod wskazany nr tel, ale załącza się komunikat, że nr nie istnieje. Pytałam w aptekach, ale nie mają czegoś takiego. Zastanawiam się, czy nie zwinęli się z rynku...
-
Witam Was kochane
Co do femifertil to mogę go polecić z ręką na sercu. Pomógł mi zajść 2 razy w ciążę. Niestety poroniłam,ale to na inny temat. Ten suplement diety jest chyba już wycofany ze sprzedaży. Jeśli, któraś z Pań ma jeszcze jakieś ilości tego produktu, chętnie je odkupię.
Co jest w nim tak szczególnego? Zastanawiałyście się co może tak dobrze działać, u mnie np. po stosowaniu Inofem itp. nie ma takich dobrych rezultatów. Czy to może zioła zawarte w femifertil tak korzystnie wpływają na owulację?
W skład zestawu wchodzą: Witamina A (beta karoten), witamina C, witamina D3 (cholecalciferol), witamina E (d-alfa tokoferol), ryboflawina, tiamina, witamina B6, niacyna, kwas foliowy, witamina B12, kwas pantotenowy, żelazo, jod, magnez, cynk, selen, miedź.
Oraz zioła :
jagody niepokalanka,liść maliny, zielona herbata,żeń-szeń syberyjski,kwiat koniczyny łąkowej .
-