femifertil co sądzicie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziękuję Wam za odpowiedzi
Solga a jak długo piłaś zioła zanim zaszłaś w ciążę ? na innym wątku dziewczyny pisały, że sroka też ma taki sam skład co baby and mama, sprawdzałyście może ?misiakowa lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e -
Myśliwa ja piłam Regularne Cykle jakoś 4 miesiące. A skład na pewno mają inny. W sroce masz takie delikatne ziółka , które rosną w Polsce, a jak wiadomo zioła, które rosną w Polsce nie mają aż takiej mocy. A w baby and mama med masz mocne zioła, które mają skuteczniejsze działanie co widać po mnie. Poza tym jeśli ktoś lubi takie bajery to są z ekologicznych upraw i mają certyfikaty.
Więc radziłabym nie zawracać sobie głowy sroką bo tylko zmarnujesz czas i pieniądze. A skład możesz łatwo porównać, wszystko jest na stronie
http://sklep.babyandmamamed.com/mieszanka-ziolowa-plodnosc-faza-1-i-2
http://sklep.babyandmamamed.com/mieszanka-ziolowa-regularne-cykle
-
Lula zioła , które występują w Polsce nie mają takiej mocy ponieważ roślinka nie musi wkładać tyle energii w przetrwanie, bo u nas jest bardzo łagodny klimat dla roślin. A te zioła , które rosną w klimacie śródziemnomorskim, czy w jakiś wysokich górach, mają mocniejsze esencje i to wynika z tego, że muszą się bardziej starać o przetrwanie i dlatego lepiej działają - wydaje mi się , że to o to chodziło Soldze
to skoro tak krótko piłaś to może bez nich też by ci się udało zajść w ciążę.Yuly lubi tę wiadomość
-
ja tam się tak nie znam na ziołach, co gdzie rośnie i jaką ma moc. Mięta i rumianek na pewno rosną dobre w Polsce, ale reszta to nie wiem, trzeba by było poczytać o tym jak się już ktoś tym interesuje.
Ukraina też jest 4 największym eksporterem sprzętu wojskowego a jak co do czego to nie mają się czym bronić. Ale na ziołach aż tak nie jestem obcykana więc nie wiem które mocniejsze a które słabsze. Niech te zielary największe się mądrząYuly lubi tę wiadomość
misiakowa -
Ja tez to piję i łączę Płodność z Regularnymi Cyklami - mam nadzieję, ze zrobią swoje, bo już wystarczająco się na próbowałam różnych sposobów na zajście w ciążę i na razie chcę przystopować i zwiększyć płodność ziołami. Na razie ufam baby mama med - jak zaowocują zobaczymy. Co do skuteczności ziół żyjących w trudnych warunkach tez o tym gdzieś czytałam - jakiś artykuł naukowy...jak znajdę to go zacytuję - podlinkuję więc Lula, to nie jest aż taka głupota - ostatecznie, czas pokaże co na kogo jak działa...ja bym wolała, żeby to była prawda - ot, tonący brzytwy się chwyta...
-
Kryśka o to mi właśnie chodziło z ziołami hahaha ale adwokat z Ciebie
widzę , że detektyw Rutkowski pojawił się na wątku
fajnie było ale idę ubierać małą i do przedszkola śmigamy za chwilkę -
dawno takich głupot nie wyczytałam jak tu na tym wątku.
precz z reklamą!!!
mimo że nie znam koleżanki LULI to popieram ją w każdym słowie.
dziewczyny które nie znają się na ziołach a chciały by spróbować polecam wątek "zielary"
tam znajdzecie sporo informacji na temat dobrych sprawdzonych ziółek przez wiele dziewczyn.wystarczy poczytać trochę...
zioła sroki czy klimuszki czy jakiekolwiek inne można sobie samemu skomponować w sklepie zielarskim i są na prawdę godne polecenia.
mówię to ja, która z mężem regularnie piła taką mieszankę zrobioną własnoręcznie, a jak mi się już udało po niespełna dwóch latach starań to oddałam przeszło połowę takiej mieszanki innej dziewczynie.
a dziewczyny które tutaj tak ochoczo piszą o mieszankach REKLAMOWANYCH przez nie same niestety ale nie pierwszy raz się na wszystkie natykam(bo na forum jestem już grubo ponad rok!) i jak już piszą to jedynie na temat tych ziół-zbieg okoliczności? nie sądzę.
bądźcie rozsądne i nie dajcie nabijać kolejnego odłamu przemysłu farmaceutycznego.
pozdrawiam:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
To prawda na tym wątku zielary jest kilka fajnych odpowiedzi, trochę mozna tam znaleźć informacji dla siebie.
A z tym pisaniem o marce to trochę takie nie eleganckie oskrażenia. Jak ktoś bierze srokę to piszę o tym, jak ktoś bierze klimuszko to też o tym pisze, jak ktoś bierze alveo też o tym pisze, jak ktoś bierze famibion to też o tym pisze więc raczej jest tak, że każdy pisze o tym czego próbuje albo z czym ma doświadczenia albo się pyta jak chce spróbować. Dziewczyny , które piją sroke, tylko pisza o tych ziołach i nie ma z tym problemu, a to że są popularne to znaczy , że dziewczyny tez sa wiarygodne. Nie rozumiem was. To, że coś jest mniej lub bardziej popularne to chyba nic złego, forum chyba po to jest, żeby znaleźć odpowiedzi na pytania i fajnie, że znajdują się osoby, które mają podobne problemy albo też już coś brały.http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e -
MYśliwa to ja Ci wyjaśnię.....
dziwnym trafem odkąd na panelu ovufriend po prawej stronie za przeproszeniem WALI po oczach reklama baby & coś tam coś tam to nagle temat zakwitl...
nagle? powtarzam-nie sądzę.
sroka czy klimuszka nie jest nigdzie relkamowana, i gdyby nie dziewczyny z forum nigdy bym się o nich nie dowiedziała.
dla mnie bardziej wiarygodne i podejrzewam że nie tylko dla mnie.
-
ja też bym się o nich nie dowiedziała, gdyby nie dziewczyny z forum, ale akurat po wypróbowaniu dla mnie już nie ma znaczenia czy ktoś pisze, bo mu się spodobały, czy dlatego, ze ktoś brał inny kogo znają, czy jak to tam z tym jest - mi pomagają chyba - na razie tak mi się wydaje i to ma dla mnie znaczenie, a nie czy to się wyświetla z lewej z prawej, czy co...
w ogóle zauważyła, że jakimś takim dziwnym trafem na forum się ludzie zaczynają sprzeczać, kłócić nawet - no dziewczyny weźcie na luz - wszystkim nam zależy na jednym - jaką drogą kto do tego dochodzi, to chyba jego wybór - jedni piszą inni nie piszą i już...widzę ta jesień jakaś neurotyczna w tym roku...a ja w niej jak zwykle mimo wszystko zakochana ależ bym poszła na spacer do lasu tylko nie mam kiedykryśka, Yuly lubią tę wiadomość
-
jak komuś przeszkadzają reklamy to sobie instaluje adbloka i już mu nic nie wali po oczach.
swoją drogą to nie wiedziałam Myśliwa, że masz taką moc ściągania banerów hahaha
Baś dobrze napisane, popieram w pełni. Nie rozumiem kłótni w miejscu , które jest przeznaczone do wymiany zdań i opinii.Baś, Yuly lubią tę wiadomość
-
OvuFriend