Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Kinia co tam? jak tam?
uuuuuuuu widzę, że 31tydzień ...........czas leci...
Hej hej:)oj leci w zastraszającym tempie.U nas wszystko w porzadku rosniemy i Niunio(Krzsimir albo Gniewko)no i mamusia ma juz sporo na liczniku,ale co tam nie ma się czym przejmowac ważne żeby wszystko było w porzadeczku.Czytałam o Twoim SŁoneczku napewno wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki:)Malenq lubi tę wiadomość
-
Kinia o jakie imiona:) Krzsimir czy Krzesimir:D jak się do niego będziecie zwracać? Krzesek? Krzesiu:)? hehe
dla mnie zbyt wymyślne:D
ale co tam, wczoraj natknęłam sie na imię Amnezja to mnie już nic nie zaskoczy:)
a Gniewka znam jednego:) ze słyszenia:D
Fajnie że rośniecie:) to co? ja tu najmłodsza ciążą zostaję??? hehe:) zaraz zaczniecie się rozpakowywać -
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Kinia o jakie imiona:) Krzsimir czy Krzesimir:D jak się do niego będziecie zwracać? Krzesek? Krzesiu:)? hehe
dla mnie zbyt wymyślne:D
ale co tam, wczoraj natknęłam sie na imię Amnezja to mnie już nic nie zaskoczy:)
a Gniewka znam jednego:) ze słyszenia:D
Fajnie że rośniecie:) to co? ja tu najmłodsza ciążą zostaję??? hehe:) zaraz zaczniecie się rozpakowywać
Ups...literówka Krzesimir:)Poprostu Krzesimir oczywiście zakłądając ze przy tym imieniu zostaniemy u Nas zmienia się to w bardzo szybkim tempie co wschód słońca to inne pomysły ale póki co te dwa są na tapecie co nei znaczy ze jutro nie bedziemy mmieli innych koncepcji:)Oj tak nie wiadomo kiedy zleci poki co modle się zeby szcześliwie dotrwac do 30.01.2015(oficjalna data porodu )no i zeby szcześliwie Niunia z brzuszka wyjeli.Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamy drugą lalunię
wiem że podświadomie myślałam o synku ale przyznam że ZWARIOWAŁAM na jej punkcie już
bałam się że może przyjmę to tak jak z córką byłam w ciąży, ale nie!! było o wiele łatwiej:)
moją intuicję chowam między książki:D mąż wiedział że będzie córka:P mówił że formy nie zmienił
a tak to u nas wsio oki:D
nie wiem ile waży ile ma kość udowa:P serduszko zbadane na lewą stronę, główka i brzuszek też
pytałam mała o serduszko, o echo serca, powiedział że jak chcę mogę jechać na ujastek tam jest dobry oddział i kardiolodzy i że my zrobią takie echo, ale mówił że na dzień dzisiejszy nie widzi wskazań a serduszko rozwija się cały czas i tak na prawdę jakaś wada może wyjść później również.
Malenq, kiniaczek84 lubią tę wiadomość
-
Ha Kasiek to przeczucia ciążowe mozesz włozyc miedzy bajki Starsza siostrzyczka napewnio sie ucieszyla..Teraz tylko imie wybieraj bo wiem ,ze dla syna cos tam juz wczesniej myslalas...
Na syna musialabys miec pod poduszka mlotek i gwozdzie Jak nic nie uwierało znaczy ,ze forma ta sama co wczesniej bylaRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Kaśka właśnie stary się śmiał że on wiedział że tak będzie bo formy nie zmienił. następnym razem mu krwa gwoździ do majtek nawpycham
tak tak na syna imię było, a na córkę nie.
myślałam że przyjmę tę wiadomość jak przy ciąży z młodą ale było zupełnie odwrotnie
MILCIA a czop??? odpada??? mogą być to te przepowiadające, są regularne???
taaaa wszystkie przeczucia ciążowe mogę wsadzić głęboko:P szczególnie to PH moczu, ciągle miałam 8:P niby na chopoka,kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyROBCIU gratuluję kolejnej córy:) super sprawa... już wiesz jak "obsługiwać" dziewczynkę....a i siostrzyczka pewnie szczęśliwa...
KAŚKI a Wy dzisiaj imieninowe??? jak tak to WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ spełnienia marzeń, spokojnych dni, i radochy z życia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 09:20
Robotka1, kapturnica lubią tę wiadomość