X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

ale miałam noc zajebistą, spała u mnie moja mama, wybrałyśmy nocleg w salonie, bo kominek, televizor, a w nocy istny bandżaj, pies drapie w drzwi, kot w kotłowni miałczy, myślałam że się wścieknę....a nad ranem mama zaczęła chrapac....myślałam że się zabiję :P

przepraszam, ale hahahahahahahahahaahhahaahahhahahahahahahahahah heheheheheheeheheh

nio ja też na fiolecie z nudów, skaczę sobie po wątkach, wtrącam 5gr i uciekam hehehehehhe

a żebyś wiedziała, że średnio raz w tyg. na styczniówkach LINCZ jest...
    o np.: powiedz coś przeciwko karmieniu piersią, albo że nie każda kobieta ma pokarm to już jazda mamusiek się zaczyna....
    albo napisz coś o "chciejstwie cc lub sn" i znowu się zaczyna....

ja tam mam ubaw ;)

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ja nie wiem skąd to się bierze:) zakładam że ludzie dorośli, poważni, mądrzy, czasem każdemu zdarzy się powiedzieć jakąś głupotę ale chodzi o to że większośc dziewczyn traktuje swoje dolegliwości śmiertelnie poważnie.
    to było ciekawe ale ileż można... już 20 tygodni tego słucham, napisałam im tam że czasem się czuję jakbyśmy wszystkie były w jednej wielkiej ciązy :D a przecież każda z nas jest inna:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poważne i mądre to na różu były....a teraz istny "budyń" heheheheh

cóż....

a jak rodzinka zareagowała na dziewczynę????

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    poważne i mądre to na różu były....a teraz istny "budyń" heheheheh

cóż....

a jak rodzinka zareagowała na dziewczynę????
    hahaha no ale tu to sobie mogę pozwolić na wyrażenie swojego zdania bo znamy się już dłuuuugo i różne rzeczy razem przechodziłyśmy:)
    poza tym nie byłyśmy długo w ciąży i długo myślałyśmy racjonalnie:P

na razie dowiedziała się mama:) bo się młoda wczoraj wygadała:)

ostatnio był mój ze mną i z młodą na usg to się wszystkiego dowiedzieli;)

teściowej tylko nie chcę powiedzieć, jakoś jestem do niej uprzedzona:) może na święta powiem.....

Malenq lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od czerwca nie gadałam z teściami....:-/ zadzwonili w połowie września o płeć się zapytać, a 2tyg. temu zadzwonili (oczywiście do syna) na kiedy termin - bo oni nie wiedzą "co ludziom odpowiadać", mój A. wykazał się "mądrością" i powiedział "że jak się urodzi to będzie znany termin porodu" hehehehe
    a tak to mają wszystko w d. ......

• Milcia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się melduję w dwupaku, bez żadnych oznak porodu, kłucia, bóli itd. ;)

Kasia, a Ty jeszcze do pracy chodzisz? Czy już masz zwolnienie?

Malenq, kiniaczek84 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Wszystkim:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    Dzień Dobry Wszystkim:)
    Dzień dobry śpioszku:)

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Dzień dobry śpioszku:)[/QUOTE\\

Wcale nie śpioszek;)wpadłam w wir domowych prac :)

Malenq lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała pamiętam opowieści o Twoich teściach, dobrze że Twój mądrze im odpowiedział. jak mnie wkurwiają takie pytania...
    a najbardziej jednej szwagierki ktora jak się spotkamy to podpytuje Majkę o płeć....a mnie się pizda nie zapyta....już uprzedziłam Majkę że ciotce ma nic nie mówić za żadne skarby!
    a teściowie to mają w dupie ale mi z tym dobrze:) ogólnie u nas dzieci rodzą się na potęgę więc moje to taki przecinek w łańcuszku będzie:D z czego ja się cieszę :D na prawde wystarczy mi że moi rodzice będą przy mnie:)

MILCIU witaj witaj:) hehe no w sumie jeszcze kilka dni możesz sobie pochodzić z tym bebenkiem:) do terminu Ci zostało ich trochę:)
    pamiętam jak przyszedł mój termin porodu, 20 maj....i co? i nic ani pół bóla :D hehe dziwnie tak przeżyć ten termin :P a potem jeszcze 5 dni sobie pochodziłam :D tak że wszystko przed Tobą:D
    a ile ma Twoja szyjka???

tak tak ja jeszcze pracuję, do 29 grudnia:) a potem uciekam:D nie mogę się doczekać:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej szyjki już nie ma :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ano Robuś...mnie na rękę, że nie kręcą mi się pod nogami....mój A. chyba już przywykł do ich zachowania i "ma to gdzieś" hehehehe....
    aaaaaaaaaaaa to od 29.12 zaczyna się prawdziwa ciąża hehehehehe

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    o rety....widzę, że stara ekipa powróciła :-) bo przez długi czas same nowe osóbki były -no w końcu to monitoring :-) ale tylko milcia wytrwale odpowiadała na nowych stare pytania :-)
    maleńka-ja miałam przy córce babysensII i mogę polecić-sprawdziło się-wyje tak, że pół bloku stawia na nogi-no ale w końcu o to chodzi :-)
    robotka-ja się mogę pochwalić, że prawie nie wiem co to fiolet :-P
    Boże, ale chciała bym być już na miejscu milci :-) milciu ale żeś córę wychodowała :-) ale dasz radę-moja miał 3800 i nie było jeszcze tak tragicznie :-)
    aaaa robuś gratuluję drugiej córy-farciara-nie zbankrutujesz :-P
    tak jak elfik podczytuję Was i tęskno mi było za Wami :-D ech...

Malenq lubi tę wiadomość

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona a co u Ciebie? Kogo kryjesz w brzuchu?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej hej

no właśnie Madziu kogo masz tam w brzuszku???
    Milcia jak tam ????

ech u mnie znowu noc nieprzespana, jakieś durnowate sny a do tego dzisiejszy kolejny specjalista na 17.40 co będzie mierzył serducho małej.....
    i "gania" mnie z tych nerwów.... wymioty wróciły? mam nadzieję, że na jeden dzień....

buziaki i miłego dnia wszystkim

ps. owulantki a jak tam wasze wykresy????

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no Zagubiona jeszcze Ciebie tu brakowało :D mamy prawie komplet:D
    ja też podczytywałam nowe osóbki ale chyba dla nowych się trochę wypaliłam więc siedziałam cicho.
    chciałabyś być na miejscu Milci??:D a ja chciałabym choćby byc na Twoim miejscu:D
    hehehe a tak serio to jeszcze mi dobrze tak jak jest:D
    własnie dziś wróciłam z lumpa:D kupiłam zajebiste spodnie z pasem:D musiałam je od razu ubrać bo tak mi się podobają:D wiem wariatka jestem.
    ejj zbanktutuje:D ja nie mam nic po córce!!! ale dostałam trochę od kuzynki a z resztą sobie jakoś poradzę, pozatym ja już od jakiegoś czasu chomikuję przeróżne potrzebne rzeczy własnie żeby nie zbankrutować na koniec:P

Mała trzymam kciuki za dzisiejsze pomiary!!! było by idealnie gdyby się przypuszczenia nie potwierdziły:*

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, ja też dużo dostała, jeszcze jak już wszystko było uprane i wyprasowane, to dwa tygodnie temu koleżanka mi torbę ciuchów dała i to niektóre nawet z metkami. Resztę kupiłam w lumpeksie.

U mnie wczoraj coś ruszyło, ale się wyciszyło.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia, pierwsza ciąża i jeśli wszystko w miarę ok to możesz jeszcze trochę poczekać :-)
    Dla mnie to czekanie to masakra-chyba muszę zacząć trenować cierpliwość :-P
    ale może twojej będzie się spieszyło na świat heh
    a propos płci to tak jak pisałam Wam dwa miesiące temu nic się nie zmieniło i siusiak nie zniknął :-P ale już się oswoiłam z tą nowiną i mam nadzieję, że sprostam nowemu wyzwaniu :-D

Malenq lubi tę wiadomość

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaaaaa Madziu no widzisz, nawet nie wiem czy czytałam coś 2 miechy temu..........cieszę się:) chłopak = bardzo fajnie:)

zagubiona_82 lubi tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry po weekendzie. Co tam laski u Was?

ltCGp1.png HZoWp2.png
‹‹ 1051 1052 1053 1054 1055 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ