X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej:)U nas zimno brrrr.....A Ty jak tam Milciu samopoczucie?

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiepsko. Znowu spać nie mogłam. Ale dotrwałam do grudnia, więc mogę rodzić.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze troszkę Milcia :-)

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo, co tu tak pusto?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała jak badania.??Wsio ok???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po badaniach, niestety bradyarytmia potwierdzona, kolejne badanie 20.12 i decyzja czy będę rodzić w Wawie na Karowej..:-/ bo tylko tam mogą pomóc jakby coś działo się nie tak w czasie porodu..........
    mój gin jeszcze nic nie wie, bo wizytę przełożono mi na 8smego grudnia....znowu kilka dni nerwówki....
    myślałam, że już zdążyłam się z tą myślą pogodzić, ale rozpłakałam się mocno, jak słuchał serducha malutkiej, a ono tak "niemiarowo" biło.... :-/
    powiedział, że w 80% "impuls elektryczny" po porodzie "zaskakuje" i wszystko jest dobrze, w 10% przypadków trzeba "pomóc farmakologicznie", a w 10% "pomóc chirurgicznie"..... miało mnie to pocieszyć........ale nie pocieszyło.......

Milciu nadal w 2paku????

buziaki i proszę o 3manie kciuków 20.12 ......

3majcie się ciepło, a owulantkom: rozmnażajcie się, brzuchatkom: spokojnych dni:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    po badaniach, niestety bradyarytmia potwierdzona, kolejne badanie 20.12 i decyzja czy będę rodzić w Wawie na Karowej..:-/ bo tylko tam mogą pomóc jakby coś działo się nie tak w czasie porodu..........
    mój gin jeszcze nic nie wie, bo wizytę przełożono mi na 8smego grudnia....znowu kilka dni nerwówki....
    myślałam, że już zdążyłam się z tą myślą pogodzić, ale rozpłakałam się mocno, jak słuchał serducha malutkiej, a ono tak "niemiarowo" biło.... :-/
    powiedział, że w 80% "impuls elektryczny" po porodzie "zaskakuje" i wszystko jest dobrze, w 10% przypadków trzeba "pomóc farmakologicznie", a w 10% "pomóc chirurgicznie"..... miało mnie to pocieszyć........ale nie pocieszyło.......

Milciu nadal w 2paku????

buziaki i proszę o 3manie kciuków 20.12 ......

3majcie się ciepło, a owulantkom: rozmnażajcie się, brzuchatkom: spokojnych dni:)
    cholera jasna nie to chcialam przeczytac.....Wiesz mala, zycze zeby malutka była przypadkiem z tych 80% i tak bedzie...Wiem ,ze mowienie ,ze wszystko bedzie dobrze to małe pocieszenie..Ale musisz sie trzymac tej mysli...Kurwa wiecznie cos .... Uważaj tam na siebie...Tez bym sie poplakala...caluski Ja bede trzymac caly czas mocno zacisniete by malutka byla zdrowa...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :*

• Milcia Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ja też trzymam kciuki za pomysłów koniec tej sytuacji. Oby było tak jak pisze Kasia.

Ja nadal 2 w 1.

Malenq lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała kurde trzymaj się babo!! ja też wierzę że młoda będzie w tych 80% dzieciakow które sobie same z tym poradzą.
    trzymam kciuki i 20 grudnia też będę ściskać!!!

MILCIA Ty też się trzym:) i daj znać jak będziesz jechac na porodówkę:) albo już po wszystkim napisz:D

Malenq lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki co nic się nie dzieje :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny idę jutro na monitoring cyklu pierwszy raz, to będzie mój 12 dc, ciekawa jestem czy jest jakiś pęcherzyk dominujący...trochę się martwię bo w poprzednim cyklu byłam u gina 25 dc i nie mógł znaleźć mojego lewego jajnika, a jak już go znalazł to powiedział, że nie ma tam żadnych pęcherzyków i że w prawym jajniku też nie jest ich dużo. Miałyście taką sytuację? Owu podobno była z prawego jajnika, bo było tam ciałko żółte. Zielona jeszcze jestem w tym wszystkim i sorki jeśli pytanie wyda się głupie.

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra niewielka ilosc pecherzykow lub ich brak moze swiadczyc o obnizonej rezerwie jajnikowej..Zrob AMH by przekonac sie czy <czas cie nie goni >

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie rano wody odeszły. Jestem w szpitalu. Skurcze co 3 minuty.

Malenq, kiniaczek84, kapturnica, liloe, Robotka1 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra niewielka ilosc pecherzykow lub ich brak moze swiadczyc o obnizonej rezerwie jajnikowej..Zrob AMH by przekonac sie czy <czas cie nie goni >, kapturnica, ale mnie przestraszyłaś, ja myślałam, że pod koniec cyklu można mieć mało pęcherzyków, w jakim dc wykonuje się to badanie?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaa Milciu powodzenia, 3mam kciuki......aaaaaaaaaa ano chyba dzisiaj pełnia, a to podobno sprzyja porodom hehehe taki mały zabobonik???
    buziaki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 15:46

zagubiona_82 lubi tę wiadomość

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się Milciu:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    sandra niewielka ilosc pecherzykow lub ich brak moze swiadczyc o obnizonej rezerwie jajnikowej..Zrob AMH by przekonac sie czy <czas cie nie goni >, kapturnica, ale mnie przestraszyłaś, ja myślałam, że pod koniec cyklu można mieć mało pęcherzyków, w jakim dc wykonuje się to badanie?
    W jakimkolwiek , nie ma znaczenia dzien dla AMH ......Polecam rowniez zrobic mniej wiecej miedzy 2-5 dzien a najlepiej w 3cim dniu fsh , lh i estradiol...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia czekamy na nasze forumowe dziecko =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko przyszło na świat o 19.50. 4120 g i 56 cm :) Było ciężko, ale urodziłam siłami natury.

Robotka1 lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
‹‹ 1052 1053 1054 1055 1056 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ