Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypo badaniach, niestety bradyarytmia potwierdzona, kolejne badanie 20.12 i decyzja czy będę rodzić w Wawie na Karowej.. bo tylko tam mogą pomóc jakby coś działo się nie tak w czasie porodu..........
mój gin jeszcze nic nie wie, bo wizytę przełożono mi na 8smego grudnia....znowu kilka dni nerwówki....
myślałam, że już zdążyłam się z tą myślą pogodzić, ale rozpłakałam się mocno, jak słuchał serducha malutkiej, a ono tak "niemiarowo" biło....
powiedział, że w 80% "impuls elektryczny" po porodzie "zaskakuje" i wszystko jest dobrze, w 10% przypadków trzeba "pomóc farmakologicznie", a w 10% "pomóc chirurgicznie"..... miało mnie to pocieszyć........ale nie pocieszyło.......
Milciu nadal w 2paku????
buziaki i proszę o 3manie kciuków 20.12 ......
3majcie się ciepło, a owulantkom: rozmnażajcie się, brzuchatkom: spokojnych dni:) -
Malenq wrote:po badaniach, niestety bradyarytmia potwierdzona, kolejne badanie 20.12 i decyzja czy będę rodzić w Wawie na Karowej.. bo tylko tam mogą pomóc jakby coś działo się nie tak w czasie porodu..........
mój gin jeszcze nic nie wie, bo wizytę przełożono mi na 8smego grudnia....znowu kilka dni nerwówki....
myślałam, że już zdążyłam się z tą myślą pogodzić, ale rozpłakałam się mocno, jak słuchał serducha malutkiej, a ono tak "niemiarowo" biło....
powiedział, że w 80% "impuls elektryczny" po porodzie "zaskakuje" i wszystko jest dobrze, w 10% przypadków trzeba "pomóc farmakologicznie", a w 10% "pomóc chirurgicznie"..... miało mnie to pocieszyć........ale nie pocieszyło.......
Milciu nadal w 2paku????
buziaki i proszę o 3manie kciuków 20.12 ......
3majcie się ciepło, a owulantkom: rozmnażajcie się, brzuchatkom: spokojnych dni:) -
nick nieaktualny
-
Mała kurde trzymaj się babo!! ja też wierzę że młoda będzie w tych 80% dzieciakow które sobie same z tym poradzą.
trzymam kciuki i 20 grudnia też będę ściskać!!!
MILCIA Ty też się trzym:) i daj znać jak będziesz jechac na porodówkę albo już po wszystkim napisz:DMalenq lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny idę jutro na monitoring cyklu pierwszy raz, to będzie mój 12 dc, ciekawa jestem czy jest jakiś pęcherzyk dominujący...trochę się martwię bo w poprzednim cyklu byłam u gina 25 dc i nie mógł znaleźć mojego lewego jajnika, a jak już go znalazł to powiedział, że nie ma tam żadnych pęcherzyków i że w prawym jajniku też nie jest ich dużo. Miałyście taką sytuację? Owu podobno była z prawego jajnika, bo było tam ciałko żółte. Zielona jeszcze jestem w tym wszystkim i sorki jeśli pytanie wyda się głupie.
-
sandra niewielka ilosc pecherzykow lub ich brak moze swiadczyc o obnizonej rezerwie jajnikowej..Zrob AMH by przekonac sie czy <czas cie nie goni >, kapturnica, ale mnie przestraszyłaś, ja myślałam, że pod koniec cyklu można mieć mało pęcherzyków, w jakim dc wykonuje się to badanie?
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:sandra niewielka ilosc pecherzykow lub ich brak moze swiadczyc o obnizonej rezerwie jajnikowej..Zrob AMH by przekonac sie czy <czas cie nie goni >, kapturnica, ale mnie przestraszyłaś, ja myślałam, że pod koniec cyklu można mieć mało pęcherzyków, w jakim dc wykonuje się to badanie?