Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Dziecko przyszło na świat o 19.50. 4120 g i 56 cm Było ciężko, ale urodziłam siłami natury.
NO to niezła kluche urodziłas..Makaberrooo waga ciężka heheheheh..Jak możesz to dodaj zdjęcie slicznotki..
GRATULUJE mamuska!!!Milcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Dziecko przyszło na świat o 19.50. 4120 g i 56 cm Było ciężko, ale urodziłam siłami natury.
super!! no to masz już to za sobą
kurcze-jak w zegarku się wypakowałaś heh
życzę dużo zdrówka świeżo upieczonej mamusi i małej księżniczceMilcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maleńka, tak czytałam i nie miałam co napisać.
Bo sama to przeżyłam, słyszysz nieprawidłowy rytm u kluseczka, a człowiek czuje jak własne serce zamiera..
Najważniejsze, że wykryłaś to wcześniej i wszystko będzie przygotowane na przyjście Konci.
Najgorsze jest tylko 10% a ja myślę, że całą ciąże byłaś spokojna, pogodna, dzidzia miała dobre warunki, to niby dlaczego nie ma się załapać na te 80% ?
Bądź dobrej myśliMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaa MILCIa ale się wstrzeliłaś super:D gratulacje pokaźnej córusi:) a teraz wypoczywajcie i cieszcie się sobą i uczcie nawzajem:)
masz taki prezent na mikołaja jak ja na dzień mamy:P
z jedno dniowym wyprzedzeniem:D
czy ja dobrze rozumiem że to nasze pierwsze monitoringowe dziecko?? hihiMalenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobuś mam 166cm....
i wieści po wizycie:
bez schizu informuję, że dołączam do mam ze zbyt małą ilością wód płodowych........
w kolejny poniedziałek jestem przyjmowana na patologię, a mój gin chce po 21.12 rozwiązać ciążę - na wzgląd zdrowia malutkiej
to tyle po wizycie, która miała być "standardowa".....................
jak nie urok to..............qrwa mać........... -
Malenq wrote:Robuś mam 166cm....
i wieści po wizycie:
bez schizu informuję, że dołączam do mam ze zbyt małą ilością wód płodowych........
w kolejny poniedziałek jestem przyjmowana na patologię, a mój gin chce po 21.12 rozwiązać ciążę - na wzgląd zdrowia malutkiej
jak nie urok to..............qrwa mać...........Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 18:32
-
Malenq wrote:Robuś mam 166cm....
i wieści po wizycie:
jak nie urok to..............qrwa mać...........
Kochana trzymam kciuki trzeba byc dobrej myśli wierze że na pewno wszystko szczęśliwie sie zakończy i Nowy Roczek spędzicie razem w domciu ze swoim kochanym SŁodziaczkiem -
nick nieaktualny