Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
to tez wiesz kwestia dziecka,.,,jedne sie wczesniej inne pozniej interesuja..w mlodego klasie mimo ze to ostatnia podstawowki jeszcze czesc dzieci mimo zadnych opoznien jest tak slabo wyedukowana ze czasem nie dziwie sie ze malolaty w wieku 14lat wpadki maja i jest dramat...rodzice udaja nie raz ze ten temat nie dotyczy ich dziecka niestety a poznoej robia pczy jak wychodz nieplanowana ciaza...a to wtedy dramat dla obojga i mlodych i rodzicow..Takze ja to mowia lepiej zapobiegac niz leczyc,, u mnie tez inicjatywa byla z mojej strony taka lekka jak nie podciagal tematu milczalam jak widzialam ze mu pasuje i chce o cos zapytac ale sie blokowal staralam sie wszystko na luzie tlumaczyc...i dosc to latwo poszlo wszystko...
Ok kobitki ja znow wyruszam z mlodym 2razy dziennie zajecia troche duzo gosc sobie wymyslil i tow ferie,.no ale corobic...trzeba wozic w te i spowrotem..Do pozniej laseczki...
I jesio po wyniki po14ehh mam nadzieje ze przynajmniej krew i mocz wyjda ok -
Obliczyłam, ze moje jajko powinno mieć powyzej 2cm . Oby tak bylo i oby same pekło:-)
A co do winka to moj nie lubi:-( -
O i mam jeszcze jedno pytanko czy tez macie takie wahania temperatur jak ja. Mam normalny dzien spokojny bez zadnych wiekszych wysiłków a rano mam 37,0 a w ciagu dnia dochodzi nawet do 37,9 to normalne?
-
Oj kochana pytanie czy on wogule nadaje sie na co kolwiek jesli mowi polsluwkami tylko spokojna szczera rozmowa was ratuje w oczy sam na sam nie na glodniaka:-) , rozmowa wiele wyjasni jesli sie kochacie to wszedzie bedzie wam dobrze byle razem:-) dzis sa auta i wies to nie dramat a jaka cisza zapytaj o co chodzi moze chodzi o coś zupełnie innego . Musicie umiec rozmawiac bez tego zwiazek pada bo sa niedomowienia każda strona domysla sobie niewiadomo co i sa konflikty ktore sie powiekszaja, bedzie dobrze zobaczysz może poprostu chce zwrócic na siebie uwage i udalo mu sie albo lubi gdy sie zloscisz nie wiem nie znwm go ale i tali przypadki znma:-)
-
Wiem co czujesz potrzebujesz stabilizacji i oparcia a on takimi slowami burzy te odczucia potrzebujesz dojrzalego faceta i musisz go z niego wydobyć
-
facetowi ciężko pomyśleć co kobieta poczuje na jego słowa nie mówię że wszystkim ale w większości z empatią im nie po drodze