Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
hahahha ja sie ciesze bo u mnie nigdy nie ma plamien tylko jak juz cos czerwonego to sie rozkreca w kilka godzin ale jesio sie wstrzymam coby zaczac nowego cykla..teraz tylko musze policzyc jak i co z tym clo zrobic czy wziasc jak kazal czy wczesniej.prawda jest taka ze u mnie cykle dlugie czyli jakby wzial wczesniej to sie mi on skroci...A co do pierdolenia od rzeczy ot tak luznej gadki..na naszym tu sie nie przypierdzieli nikt bo nas tu jest parektore tzresiemy nim ihihihih \
I wiecie co??
Ja wwierze ze to zle uroki bratowej!!! wywalilam te prezenicki i zaraz i humor lepszy i czerwonka idzie....haaaa
Nawet pałełek jak mu pisalam ze wyrzucilam mnie nei wysmial tylko kazal spluc 3razy uroki ehhehehe -
kapturnica wrote:hahahha ja sie ciesze bo u mnie nigdy nie ma plamien tylko jak juz cos czerwonego to sie rozkreca w kilka godzin ale jesio sie wstrzymam coby zaczac nowego cykla..teraz tylko musze policzyc jak i co z tym clo zrobic czy wziasc jak kazal czy wczesniej.prawda jest taka ze u mnie cykle dlugie czyli jakby wzial wczesniej to sie mi on skroci...A co do pierdolenia od rzeczy ot tak luznej gadki..na naszym tu sie nie przypierdzieli nikt bo nas tu jest parektore tzresiemy nim ihihihih \
I wiecie co??
Ja wwierze ze to zle uroki bratowej!!! wywalilam te prezenicki i zaraz i humor lepszy i czerwonka idzie....haaaa
Nawet pałełek jak mu pisalam ze wyrzucilam mnie nei wysmial tylko kazal spluc 3razy uroki ehhehehe
hihihi...tylko pamietaj koniecznie przez lewe ramię -
Kinia dzięki, mam tantum verde w domu będę aplikować jak wrócę a teraz puki co wezmę ten orofar i może poprosze o coś dodatkowo? nie wiem.....
Kapturnica i dobrze że wypieprzyłaś wszystko:)
ja dziś doszłam do wniosku że zimowe starania mi nie służą wole letnie i wiosenne:D -
Robotka1 wrote:hehe no bede miała popoludniu koło 18:)
a to czy czekać bede z zastrzykiem to się okarze;) musze o wszystko wypytać -
Robotka1 wrote:wystarczy zaznaczyć i Cię zapyta czy rozpocząć nowy cykl:)
Kasia u mnie to samo nie ma problemu z pregnylem:) mam dwie paczki odłożone z tamtego miesiąca więc jak znalazł będą dla mnie na jutro:) -
Kasia bedziesz moim krolikem znow bo ciekawi mnie czy ten cykl tez w12dniu bedziesz miala juz pregnyl podany....to jutro bede wiedziec czy zaczac brac od3ciego czy 5tego...sklaniam sie wziasc wczesniej zeby owulke miec szybciej kasia a pamietasz jak swoj pecherzyk mialas np w 12dniu cyklu poki rosl???i jaka miedzy nimi roznica tzn na clo ibez?
-
no tak ostatnio miałam w 12 dniu podany, a teraz bede chciała wziąć w 11 na wieczór w zależności jakie mam dziś pęcherzyki:)
powiem ci ze ostatnio miałam w 10dc juz duże bo 25mm i 18mm no i już wtedy mógł mi podać w 10dc ale poczekał dwa dni moim zdaniem bez sensu bo one juz nie udosły o wiele większe a wydaje mi się że się po prostu postarzały przez te dwa dni. dlatego teraz nie chciałabym dopuścic do postarzenia się ich.
pozatym ja bym wzieła na Twoim miejscu wzięła wcześniej:)
bo mi ostatnio powiedział że mógł mi później zlecić ich branie ale jak już tak wziełam to niech tak bedzie.
dla Ciebie to było by lepiej bo popędzona owulka pregnylem wystapiłaby wcześniej co znaczy że cykl mogłabyś mieć krótszy i statystycznie w roku częściej mogłabyś jajeczkować