Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
eeej Kinia o czym mówisz? komu co przeszkadza? daj linka:)
wiecie co? ja się nie poddam:D
byłam własnie u lekarza:) poprosiłam o coś tylko nie o antybiotyk:)
mówił że gardło zaczerwienione, jest niewiele białego nalotu na migdałach i dał mi orofar max i tantum verde:D
a sam się zdziwił że nie chcę antybiotyków bo mówił że dobrze dobrany antybiotyk(agumentin) moze nawet pomóc w zajściu w ciążę i że lekarze tego nie chcą mówić pacjentkom(bo np te nie chcą dziecka)
jak mi się nie poprawi do piątku to mam przyjśc po antybiotyk:)
wtedy wezmę ten agumentin i oczywiście będę po dniach płodnych:)
no własnie KAsia czuję migdały, dziś temp w normie bym powiedziała;) nie mam kataru ani nie kaszlę. no zobaczymy co zdziała ten doktorek.
Kasia tak myślę co kto u mnie mógł zostawić ale kurde nic nie przychodzi mi na myśl:)
aaa i mam skierowanie na badanie ale tylko samo TSH? bo podobno tf3 i 4 daje specjalista..... więc zastanawiam się czy jest sens robić samo tsh;) czy dokupić jedynie te ft3 i 4 czy to bez różnicy bo np i tam musze za wszystko zapłacić......ehh no nic;) -
ysłany: Dzisiaj, 09:29
Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
kapturnica napisała:
Policz do10ciu i pooddychaj gleboko bo Ci zylka peknie i Cie krew zaleje a szkoda takiej sympatycznej buzki
...Forum jest rowniez po to by porozmawiac wiec jak Ci sie nie podoba zawsze mozesz opuscic to miejsce
a to już mój problem co i kiedy mi pęknie i co mi zaleje. O pierdołach możecie sobie w wiadomościach prywatnych pisać.
wczśniejszy post był do tych które może jednak mają taki zestaw.. -
czesc dziewczyny a wy juz widze aktywne na forum:)
milcia przepraszam teraz dopiero zauwazylam zaprosznie od ciebie juz cie dodalam:)
robotka a ty dzisiaj idziesz do gina?
u mnie dzisiaj spadek tempki juz czekam na to owulke niech juz tempka wzrasta! -
ojj ja to zawsze olewam takie laski frustratki heheheh...Kasia ja bym na twoim miejscu zrobila tsg moze smao najpierw jak bedzie dalej kolo2i pol to wtedy sobie zaplac za ft3 i ft4 tyle ze bedziesz 2razy kluta wiec cos za cos...No ja juz chyba szcesciu dopomoglam tymi wydupionymi choinkami dostalam dzis glukometr tak z glupia franca w aptece u znajomej lekarki hje hje
-
o kochana superowsko:D:D
ja już nie pisze na CLO o! <foch>
wiecznie o tym samym pisać a to że mnie jajca bolą mogę wam tu powiedziec przeciez;)
bo napieprzają mnie mocno.
wczoraj przy było nie przyjemnie;/
dziś lecę na podglądanie:D