Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:super KAsia cieszę się że wyniki w normie:)
ja dziś zapomniałam swoich ostatnich wziąć ale mam na komórce zdjęcie to mu pokarze:D haha ale się dziadek zdziwi:)
w ogóle mój gin to taki po 50 dziadek podobny do tego z M jak Miłość kolegi Andrzeja prawnika co się w Agnieszce kochał taki w okularach;)
i on ma taką lufę żone że kopara opada:D hehe co ona w nim widzi to ja nie wiem:)
Asia dawaj to spagetti bo mi apetyt wraca:)
Już serwuję i zycze smacznego
gardziołko boli, tak jak przypuszczałam, jutro wolne dostałam:)
mam u córki przedstawieniem, jest łasuchem w śpiącej rólewnie no więc dumnie pójdę może męża namówię
a pozatym to sie trochę w domu herbatkami i cudownymi nalewkami mojej mamy podlecze:D -
ja też miałam w pempku jak byłam szczupła i laska:P
jeszcze mam w języku;)
no a w nosie ostatnio wyciągłam bo.....stwierdziłam że jestem za stara na kolczyka widocznego hahaha:D
ja Twojego synola już obczaiłam na FB kiedys:D:D
blondasa:D
no zdradzają nas dzieci:) -
eyy to ja starsza jestem od ciebie a wnosie nosze i 7 w uchu i mam wyjeVane na to co kto mowi..zreszta juz ci co mnie znaja wiedza ze ja zawsze i czarne kolory i kolczyki ...pozostalosc po dawwnytch czasach buntu...No moj mlody juz swoim zyciem zyje na fb ihhihi
-
hehe ja młodośc zostawiłam za sobą bezpowrotnie:D
zostały tylko wspomnienia:D
nawet włosy próbuję lekko rozjaśnić jakimiś czekoladami:)
kurde nie dam wam znać jak po monitorku, chyba że mi się uda wejść na komórce to choć posta jednego wieczorem walnę -
Brałam leki wkońcu je pieprzłam i schudłam 20 kg odrazu w dol poszly ja to jem jak królik warzyw pełno ale miarzdzyca po ojcu mnie dopada.
Mam fb ale od nie dawna i nudno tam Joanna Karabin a moj syn Damian Rakszewski -
ja miedzy innymi dlatego rzucilam fajki po kilkunastu latach palenia bo bralam antyki i przy nich fajki po35roku to ryzyko miazdzycy zawalow ui uj wie czego a 35 prawie prawie...
Za2dni bede swietowac 9miesiecznice jak wypalilam ostatniego po 16latach fajczenia dzien w dzien -
Robotka1 wrote:hehe ja młodośc zostawiłam za sobą bezpowrotnie:D
zostały tylko wspomnienia:D
nawet włosy próbuję lekko rozjaśnić jakimiś czekoladami:)
kurde nie dam wam znać jak po monitorku, chyba że mi się uda wejść na komórce to choć posta jednego wieczorem walnę -
Asia widziałam synka:D szczuplaczek z niego:) i wcale nie wygląda jakby ył chory:)
Kacha tfu tfu dzięki:) nie chcę zapeszać
ale sądząc po bólach coś tam musiało się urodzić, kwestia tylko jakie duże;)
mój się pyta wczoraj jakie mam dni, mówię że jeszcze nie płodne. a on na to a no to trudno;) i zadziałał -
Robotka1 wrote:Asia widziałam synka:D szczuplaczek z niego:) i wcale nie wygląda jakby ył chory:)
Kacha tfu tfu dzięki:) nie chcę zapeszać
ale sądząc po bólach coś tam musiało się urodzić, kwestia tylko jakie duże;)
mój się pyta wczoraj jakie mam dni, mówię że jeszcze nie płodne. a on na to a no to trudno;) i zadziałał
Moge potwierdzic ze gdybys nie mowila Asiu ze jest chory nie wpadlabym na to patrzac na zdjecia...Zwykly nastolatek z glowa pelna pomyslow,,no i sportowiec jak widac... -
eee to Ty taki hardkorek byłaś
a jakie Ty masz młoda oczy? w sensie kolor??
ja już od czerni odchodzę a bardzo lubiałam:)
ale teraz wesołe lubię kolorki:) choć w zimie i tak uważam że nie ma się w co ubrac:) nie ma jak wiosna i lato:) -
Tak woli wszystkie mozliwe konkurencje byle by sie mniej uczyc ucieka w sport ale moze to i dobrze