Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kaśka idź na monitoring wcześniej jak będziesz brać clo bo u mnie dziś gigant! 26mm i rano pregnyl biorę. tarczycy mam ok i żebym sobie nia dupy nie zawracala. dostałam zjebe że mąż nie przebadany a ja clo biorę;/ jakoś mi głupio. czuje się nie odpowiedzialna. tak więc monitorem zaliczony z jednym ładnym jajem rano zzastrzyk sobie zrobię i do dzieła wieczorem.
-
Zalezy jak dlugie ma sie cykle, ja od pol roku przed zajsciem w ciaze mialam cykle 28-29 dni, na monitoring przyszlam 11 dc, pozniej bylam 13 dc - pecherzyk mial juz 17mm. W 15 dc jak przyszlam dowiedzialam sie ze jestem juz po owulacji, ktora byla rano albo dzien wczesniej, bylo juz widac cialko zolte. Wszystko zalezy od dlugosci cykli. Zycze powodzenia w staraniach
-
jagodka00 wrote:Zalezy jak dlugie ma sie cykle, ja od pol roku przed zajsciem w ciaze mialam cykle 28-29 dni, na monitoring przyszlam 11 dc, pozniej bylam 13 dc - pecherzyk mial juz 17mm. W 15 dc jak przyszlam dowiedzialam sie ze jestem juz po owulacji, ktora byla rano albo dzien wczesniej, bylo juz widac cialko zolte. Wszystko zalezy od dlugosci cykli. Zycze powodzenia w staraniach
brałaś CLO? -
Robotka1 wrote:kaśka idź na monitoring wcześniej jak będziesz brać clo bo u mnie dziś gigant! 26mm i rano pregnyl biorę. tarczycy mam ok i żebym sobie nia dupy nie zawracala. dostałam zjebe że mąż nie przebadany a ja clo biorę;/ jakoś mi głupio. czuje się nie odpowiedzialna. tak więc monitorem zaliczony z jednym ładnym jajem rano zzastrzyk sobie zrobię i do dzieła wieczorem.
-
Milcia wrote:No i mnie rozkłada Teraz to i temperatura pewnie zaburzona będzie, bo na bank podwyższona.
-
myslałam że jestes po stymulacji, z całego serca gratuluję Wam małego szczęścia
-
jagodka00 wrote:Zalezy jak dlugie ma sie cykle, ja od pol roku przed zajsciem w ciaze mialam cykle 28-29 dni, na monitoring przyszlam 11 dc, pozniej bylam 13 dc - pecherzyk mial juz 17mm. W 15 dc jak przyszlam dowiedzialam sie ze jestem juz po owulacji, ktora byla rano albo dzien wczesniej, bylo juz widac cialko zolte. Wszystko zalezy od dlugosci cykli. Zycze powodzenia w staraniach
-
12 dzien mysle ze bedzie odpowiednim czasem na poczatek monitoringu, a dlugo juz sie starasz?. Niestety w tych sprawach jak sie za bardzo chce tym gorzej to wychodzi, najwazniejsze jest nastawienie psychiczne i choc trudno to dobrze zajac sobie glowe jeszcze czyms innym. W koncu przeciez musi sie udac a cierpliwosc jest nasza najwieksza przyjaciolka
-
jagodka00 wrote:12 dzien mysle ze bedzie odpowiednim czasem na poczatek monitoringu, a dlugo juz sie starasz?. Niestety w tych sprawach jak sie za bardzo chce tym gorzej to wychodzi, najwazniejsze jest nastawienie psychiczne i choc trudno to dobrze zajac sobie glowe jeszcze czyms innym. W koncu przeciez musi sie udac a cierpliwosc jest nasza najwieksza przyjaciolka
-
Hej dziewczyny, dziś jest mój 8 dc i akurat mam wizytę... lekarz kazał mi przyjsc ok 12dc, ale okres mi się przesunął... niewiem czy próbować przełożyć wizytę czy iść dziś? jak myślicie będzie już widać na usg,że będzie owulacja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 07:37