Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w klubie nie znajacych faktow czy owu byla ja też mam ten problem nie wiem czy jajka mi popekały wiem że wolno rosły w 16 dc mialy po 11 mm
-
Mi tempka skoczyła z 37,0 na 37,2 cieszy mnie ten skok ale nie mam pewnosci co w środku się dzieje wszysko teraz w rekach natury ja juz zrobiłam tyle ile mogłam.
-
Czesc dziołchy wy moje...
mam pytanie do was kochane a zwlaszcza do niedoczynnosciowek tarczycowych i hashi...jakie macie leukocyty ???chodzi mi o wynik wbc , ktory w hashi jest poddobno bardzo niski..i tak sie zastanawiam kurde nad tym jaki wy macie?? -
Nata89 wrote:Miałam tak 30-31dniowe (biore luteine), a ostatni miałam 36dniowy.
Kapturnuca ja ci nie pomogę nie znam sie:(
A ja myslalam ze juz dzysiaj bedzie skok i po owulce bedzie a tu jedno poszło do
Góry jak jutro nie wzrosnie to znaczy ze owulki nie było bo testy 2 dni temu były pozytywne
-
Joanna0071 wrote:Ja jeszcze nie wiem bo nie badalam ale na pewno jak zbadam to sie okaże że mam:-)
Milcia bo ja robilam teraz wiec po 5dniach brania hormonow i mysle ze jest ok skoro wbc mam 5,4 a normy(4,3-10) -
Milcia wrote:Oliwia ja się też cieszyłam, że test pozytywny, nawet tego samego dnia był skok temperatury, ovu mi wyznaczyło linie, ale potem te moje temperatury sprawiły, że zostały przesunięte na inny dzień, po dzisiejszej to już w ogóle usunął.
-
Oj Oliwia jak czytam twoje wypowiedzi to msm nieprzeparte wrazenie ze strasznie sie stresujesz i nerwy to chyba masz w strzepach...Wiecej...wydaje mi sie ze twoje niepowodzenie bierze sie wlasnie z tego ze strasznie emocjonalnie ejstes podkrecona ...moze zacznij sobie brac wit z grupy b one wplywaja na poziom stresu w org...
-
Bo jesli wszystko u ciebie jest ok owulacje cykle , maz ma dobre zolnierzyki to tylko w tym bym upatrywala problem..W stresie w ktorym jestes praktycznie przez wiekszosc cyklu...Musosz postarac sie troche podejsc do tego bardziej racjonalnie bo zanim zajdziesz w ciaze to zwariujesz.....Wit z grupy b dziawlaja cuda wyciszaja pozwalaja cieszyc sie zyciem a nie miec tylko w glowie ciazy...wiesz o co mi chodzi???
-
Wiem rozumiem ja sie najbardziej stresuje własnie w czasie staranek taka juz jestem ze nie umiem
Inaczej hrhe. A to moze kupie sobie te witamki bo chciałabym podchodzić do tego na luzie . Lece do polski w nd na tydzień to odpoczne od tego wszystkiego