Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
A to mnie zaskoczyłaś bo ja napotylkam kobiety które nigdy porzez lechtaczke nie doszły twierdza ze nie potrafią moim zdaniem duzo tez zalezy od partnera
-
Tak sobie myślę że według niektorych zrudeł to jajeczko przez 6 h jest zdolne do zapłodnienia więc jak dziś o 17 masz zastrzyk w nocy mozesz peknąc i jak na wieczór posexujesz ro plemnikom moze czasu zabraknac to oczywiscie najczarniejszy z przebiegow wydarzen ale ja zawsze wole sie zabezpieczyc ja bym rano najpzniej posexiła a jesli ma super plemniki to nawet dzis wieczów
-
Ja mojego wiedzą nie raz zagiełam nie dwa na blędzie złapałam i mu go wytknęłam i pewnie nie trzy razy jeszcze go białej gorączki doprowadze a co jak nie wie to niech do ksiażek wróci, kazał mi od 15 luteine brać z księzyca spadł
-
Az takiej mocy nie mam ale postaram sie zrobic co w mojej mocy zeby ci te dni migiem zlecialy
-
Obecnie nie mam jak bo tableta głaskam a ciemna masa ze mnie co i jak tu sie robi opowiedz mi co tam jest?
-
nick nieaktualnySuper dziekuje wam bardzo dobrze ze jestescie ze wzgledu na to ze pemniczki sa dobre ale nie rewelacja to jutro rano zaczne
lekarz niby słynie w mojej okolicy ze wielu pomógł ale tak mi sie wydawało ze za pozno w sobote co najgorsze nie wiem nic o tym endiometrium nic nie wspomniał a ja jestesm zielona ale moze jak hormony mam ok mam 24 lata to moze z tym jest dobrze u mnie ale jak sie nie uda to juz zapytam o to a jeszcze kiedy wykonac test po ilu dniach od zastrzyka ??Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
Ana88 wrote:Super dziekuje wam bardzo dobrze ze jestescie ze wzgledu na to ze pemniczki sa dobre ale nie rewelacja to jutro rano zaczne
lekarz niby słynie w mojej okolicy ze wielu pomógł ale tak mi sie wydawało ze za pozno w sobote co najgorsze nie wiem nic o tym endiometrium nic nie wspomniał a ja jestesm zielona ale moze jak hormony mam ok mam 24 lata to moze z tym jest dobrze u mnie ale jak sie nie uda to juz zapytam o to a jeszcze kiedy wykonac test po ilu dniach od zastrzyka ?? -
Ana88 wrote:Super dziekuje wam bardzo dobrze ze jestescie ze wzgledu na to ze pemniczki sa dobre ale nie rewelacja to jutro rano zaczne
lekarz niby słynie w mojej okolicy ze wielu pomógł ale tak mi sie wydawało ze za pozno w sobote co najgorsze nie wiem nic o tym endiometrium nic nie wspomniał a ja jestesm zielona ale moze jak hormony mam ok mam 24 lata to moze z tym jest dobrze u mnie ale jak sie nie uda to juz zapytam o to a jeszcze kiedy wykonac test po ilu dniach od zastrzyka ??
Ja bym ze 14 dni minimum poczekala a i wcinaj orzechymigdaly, pij lampke wina czerwonego dziennie to o endo mie bedziesz musiala sie martwic