X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • oliwia85 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia 5 cykl to jest moj :)

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EE Oliwia to przesadzasz trochu z tymi stresami...ja myslalam ze conajmniej ponad rok..to ty kobieto tak naprawde czym sie stresujesz??? to do piero 5ty a nie 15ty daj szanse naturze ....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia ojj to co sie dzieje z toba kochana dopadlo cie jakies chorobsko czy jak???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już 14 miesiąc, cykli pewnie mniej, bo na początku zeszłego roku to z okresem było u mnie różnie.

Zastanawiam się, czy Polopiryna może obniżać temperaturę? Bo nie czuję, żebym miała temperaturę, ale na przeziębienie biorę.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobietki :)

Ni jak umiem się do Was wbić. Ten tydzień mam taki zalatany, że i z czasem kiepsko. Ale dobrze, chociaż się nie dołuję.

W poniedziałek byłam na wizycie - nadal nic nie rośnie.
    Biorę Dong q może coś zacznie rosnąć. A jak nie to czekamy na @. W poniedziałek znów kontrola.
    Lekarz wspominał o badaniach nasienia męża. Stwierdził, że skoro generalnie owuluję to może to nie tu jest problem i że co z tego, że mąż mi córę spłodził, że u facetów to się szybko może zmienić. Tak więc najpierw badamy męża, potem ewentualnie Clo albo u tej lekarki, albo będę tego gina naciskać.

Humorek taki se, ale jakoś bez szczególnej załamki jak przy ujemnej becie w poprzednim cyklu.

Kaśka widzę <3 i owulka.
    U Kap nowy cykl.
    Oli na dniach owulka.
    Super super :)

• aga.just Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i pytanko mam - dziewczyny - jeśli <3 było w niedzielę rano dziś (środa) można badać nasienie czy lepiej poczekaj do jutra (czwartek)?

• Milcia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj jeszcze do jutra.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wyślę chłopa juterkiem :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nareszcie sie odzywasz bo juz myslalam ze nas na zawsze opuscilas...Moze z badaniami poczekaj jednak do jutra ...jeden dzien nie zaszkodzi sie wstrzymac..A co do cyklu...ja juz tu pisalam u mnie na syna tez cykl byl bezowulacyjny a tydzien po odebraniu wynikow ze jednofazowy zaszlam w ciaze..wiec natura sama sobie daje rade.....Grunt to sie nie stresowac bardzo i zdac na los...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap chyba się dystansuje jakoś. Mam plan i chyba to mi ułatwia jakoś. Badanie nasienia, potem możliwość Clo, no zobaczymy jak to się potoczy. Tak czy siak coś się dzieje, nie stoję w miejscu, a to ważne :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokladnie swiete slowa kochana....wytyczyc cel i plan a nie dolowac sie ,,, I podejscie ze czasem trzeba troche czasu by dotrzec do celu..Ja sobie wyznaczylam 2cele ciaza jesli sie uda w tym lub w kwietniowym cyklu , potem laparo w lipcu jesli nadal nic...A miedzy czasie skupiam sie na diecie i zrzucaniu wagi..I takie prawdziwe starania po laparo...Wiec na spokojnie przyjme na klate ze sie nie uda tym bardziej ze to 1szy cykl..wiec zakladam ze to treningowo bardziej.W sumie cyba z moim mezem najbardziej cieszymy sie na to ze ozywiamy swoje zycie intymne a zwlaszcza to ze moje libido wreszcie wzroslo o 100% Szalony sex bez zabezpieczen...to w sumie 2gi raz w zyciu pierwszy w cyklu po slubie i dopiero teraz a rocznice slubu14ta mamw sierpniu hihihi

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kinia ojj to co sie dzieje z toba kochana dopadlo cie jakies chorobsko czy jak???

czuje sie juz zdziebko lepiej ale rano zaraz po przebudzeniu to był jakis koszmar nawet jak lezałam w łóżku to mi wszystko wokoło wirowało zganiam wszystko na pogode u mnie dzis masakryczna jeden stopien na minusie i strasznie pada deszcz

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie jestesm tu nowa
    prosze was o pomoc cykle mam dosc długie 30-32
    od tego cyklu zaczełam stymuacje clo w 10 dniu miałam pecherzyk dominujacy 11mm dzis byłam na usg jest 15dc i jest piekny pecherzyk 20 mm lekarz przepisal mi zastrzyk ovitrelle mam go zrobic dzis o 17.00 i od soboty działac jak było uwas czy nie lepiej zaczas starania od jutra ??? czy miałyscie jakies leki jeszcze w pózniejszych dniach cyku ????? Mi lekarz nic nie przepisał prosze o jakies rady ?

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie nigdy nie bralam zaztrzyku ale na twoim miejscu wolałabym jutro bo przeciez plemniki musza jeszcze 6 h dojrzewac potrzebuja czasu po za tym za dwa dni pożyją i lepiej sie nie spóznić nie wiadomo jak zastrzyk zadziala strzezonego...

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze w sobotę to trochę późno mi się wydaje.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem jak dziala ovitrelle ale po pregnylu pecherzykipekaja nawet po 8godzinach wiec co wam szkodzi dzialac juz jutro??swoja droga dopierp od soboty>??chyba troche pozno..Nie wiem jak ovitrelle dziala ale ty moze dzialaj sama juz wczesniej tez....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez tak mysle ze od jutra zaczac starania ten ovtrelle to podobno to samo co pregnylu a jakies eki przyjmowałyscie jeszcze ???

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jesli masz w porzadku przyrost endo tonic wiecej ci nie trzeba ovitrelle wspomaga zagniezdzenie i utrzymanie takze do roboty//

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam pierwszy cykl na clo i mam nadzieje, że mi same pękły bo usg nie robiłam jesli nie pękły to następny cykl też cos na pękanie dostanę

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia tu ci odpowiem z mojego dosw to wiem ze orgazm lechtaczkowy jest latwiejszy do osiagniecia niz pochwowy i lekka stymulacja powoduje juz final.... z racji tego ze lechtaczka jest bardzo silnie ukrwiona...Kobiety maja raczej wiecej problemu z zaspokojeniem podczas penetracji,,,

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 131 132 133 134 135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ