Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Kobietki
Ni jak umiem się do Was wbić. Ten tydzień mam taki zalatany, że i z czasem kiepsko. Ale dobrze, chociaż się nie dołuję.
W poniedziałek byłam na wizycie - nadal nic nie rośnie.
Biorę Dong q może coś zacznie rosnąć. A jak nie to czekamy na @. W poniedziałek znów kontrola.
Lekarz wspominał o badaniach nasienia męża. Stwierdził, że skoro generalnie owuluję to może to nie tu jest problem i że co z tego, że mąż mi córę spłodził, że u facetów to się szybko może zmienić. Tak więc najpierw badamy męża, potem ewentualnie Clo albo u tej lekarki, albo będę tego gina naciskać.
Humorek taki se, ale jakoś bez szczególnej załamki jak przy ujemnej becie w poprzednim cyklu.
Kaśka widzę i owulka.
U Kap nowy cykl.
Oli na dniach owulka.
Super super -
No nareszcie sie odzywasz bo juz myslalam ze nas na zawsze opuscilas...Moze z badaniami poczekaj jednak do jutra ...jeden dzien nie zaszkodzi sie wstrzymac..A co do cyklu...ja juz tu pisalam u mnie na syna tez cykl byl bezowulacyjny a tydzien po odebraniu wynikow ze jednofazowy zaszlam w ciaze..wiec natura sama sobie daje rade.....Grunt to sie nie stresowac bardzo i zdac na los...
-
No dokladnie swiete slowa kochana....wytyczyc cel i plan a nie dolowac sie ,,, I podejscie ze czasem trzeba troche czasu by dotrzec do celu..Ja sobie wyznaczylam 2cele ciaza jesli sie uda w tym lub w kwietniowym cyklu , potem laparo w lipcu jesli nadal nic...A miedzy czasie skupiam sie na diecie i zrzucaniu wagi..I takie prawdziwe starania po laparo...Wiec na spokojnie przyjme na klate ze sie nie uda tym bardziej ze to 1szy cykl..wiec zakladam ze to treningowo bardziej.W sumie cyba z moim mezem najbardziej cieszymy sie na to ze ozywiamy swoje zycie intymne a zwlaszcza to ze moje libido wreszcie wzroslo o 100% Szalony sex bez zabezpieczen...to w sumie 2gi raz w zyciu pierwszy w cyklu po slubie i dopiero teraz a rocznice slubu14ta mamw sierpniu hihihi
-
kapturnica wrote:Kinia ojj to co sie dzieje z toba kochana dopadlo cie jakies chorobsko czy jak???
czuje sie juz zdziebko lepiej ale rano zaraz po przebudzeniu to był jakis koszmar nawet jak lezałam w łóżku to mi wszystko wokoło wirowało zganiam wszystko na pogode u mnie dzis masakryczna jeden stopien na minusie i strasznie pada deszcz -
nick nieaktualnyWitajcie jestesm tu nowa
prosze was o pomoc cykle mam dosc długie 30-32
od tego cyklu zaczełam stymuacje clo w 10 dniu miałam pecherzyk dominujacy 11mm dzis byłam na usg jest 15dc i jest piekny pecherzyk 20 mm lekarz przepisal mi zastrzyk ovitrelle mam go zrobic dzis o 17.00 i od soboty działac jak było uwas czy nie lepiej zaczas starania od jutra ??? czy miałyscie jakies leki jeszcze w pózniejszych dniach cyku ????? Mi lekarz nic nie przepisał prosze o jakies rady ? -
Ja w sumie nigdy nie bralam zaztrzyku ale na twoim miejscu wolałabym jutro bo przeciez plemniki musza jeszcze 6 h dojrzewac potrzebuja czasu po za tym za dwa dni pożyją i lepiej sie nie spóznić nie wiadomo jak zastrzyk zadziala strzezonego...
-
nie wiem jak dziala ovitrelle ale po pregnylu pecherzykipekaja nawet po 8godzinach wiec co wam szkodzi dzialac juz jutro??swoja droga dopierp od soboty>??chyba troche pozno..Nie wiem jak ovitrelle dziala ale ty moze dzialaj sama juz wczesniej tez....
-
nick nieaktualny
-
Ja mam pierwszy cykl na clo i mam nadzieje, że mi same pękły bo usg nie robiłam jesli nie pękły to następny cykl też cos na pękanie dostanę
-
Asia tu ci odpowiem z mojego dosw to wiem ze orgazm lechtaczkowy jest latwiejszy do osiagniecia niz pochwowy i lekka stymulacja powoduje juz final.... z racji tego ze lechtaczka jest bardzo silnie ukrwiona...Kobiety maja raczej wiecej problemu z zaspokojeniem podczas penetracji,,,