Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to bym sie nie nakręcała po tygodniu spóżnienia zrobiłabym hcg jakos nie chce się za szybko cieszyc tyle dziewczyn szybko robi testy a po tygodniu rozpacz bo sie nie udalo utrzymac a i co wazne nalezy unikać jak ognia seksu przed planowana @ bo stwarza to duze ryzyko wypchniecia podczas skurczy pecherzyka zapłodnionego to wazna informacja a niektorzy popełniają ten błąd
-
kapturnica wrote:mysmy te zajecia mialy jak chodzilam wieczorowo na opiekuna medycznego, wtedy to byla jazda aaa i mialysmy na 25kobit tylko 3rodzynkow to mieli uzywanie z nami ehehhe
Ja w liceum na 28 dziewczyn miałam 1 rodzynka miał przekichane -
nick nieaktualny
-
no ale prawda jest tez taka zejak ma sie utrzymacciaza to sie utrzyma ttym bardziej ze w termninie spodziewanej miesiaczki zdarzaja sie normalnie skurcze i wiemszosc nas jak juz ma dziecko a sie nie starala w danym cyklu tosexila sie kiedy chciala i sie utrzymalo...A teraz juz jakies ostrozne jestesmy
-
Nie zapomnij o orzechach tez wcinałam po troche codziennie sa bardzo zdrowe i na endo tez pomogą ja winko tez wieczorkiem popijałam i spałam jak niemowle:-) cos mi pomogło bo eno mam na 11mm:-)
-
Ja przez skurcze miałam zakaz seksu przez całą ciążę więc seks poteguje skurcze i stwarza zagrożenie we wczesnej ciazy nawet zdrowej tak wyczytałam ale ręki nie dom obiąć
-
kapturnica wrote:a ty jak tam???jak mialas rano takie akcje...eyy Kinia a tobie pecherzyk pekl wreszcie czy nie sam??wiesz cos o tym?
poranek był koszmarny teraz jest oki,ale czuje sie jakbym miała @ dostac krzyz mnie boli jakby była tuz tuz a to dopiero 22 dc jeszczce teraz czuje jakby mnie prawy jajik troszke kuł nie mam pojecia co sie dzieje .Wiesz co nie mam pojecia czy pekł byłam w 14 dc na monitoringu to jeszcze był cały podejrzewam ze pozbede sie go wraz z @ tak jak poprzednim razem -
Nie chce cie straszyc ale mi pekl w ostatni dzien przed miesiacza wlasnie...kilka dni wczesniej czulam silnie prawy jajnik pikania i wlasnie klucia...i ogolnie przy wysilku czulam jakby kulke ...Mialam sie go pozbyc podczas miesiaczki..Teraz to uz mam jakas jzde na sama mysl torbielki po ostatniej akcji ehh....
Eyyy a moze moze wlasnie pekl sam???