Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe miałam dwa jajka a to można miec 2? Chyba tylko kilka godzin tylko moze je dzielic to na wykresie wychodzi jak 1 moga byc kilku dniowe przerwy?
-
Milcia wrote:U mnie od wczoraj pojawił się delikatny ból jak na okres. A to już oznaka, że niestety zbliża się @.
Nie koniecznie ja w pierwszej ciąży skrecałam sie z bólu jak na @ w czasie kiedy miała byc ale nie nadeszła i tobie tego życze:-) -
kiniaczek84 wrote:hej Dziewczyny:)Oj co ja bym dała zeby moja @ juz przyszła tak chciałabym juz zaczac nowy cykl
Juz sie troche gubie monitorowalaś czy jajko pekło? Bo widze że rosło to może jest nadzieja:-) -
Joanna0071 wrote:Juz sie troche gubie monitorowalaś czy jajko pekło? Bo widze że rosło to może jest nadzieja:-)
oczywiscie ze urosło ale owulki w 14 dc nie było i nawet gdyby pęcherzyk pękł to gin powiedziała ze przy wielkosci 32 mm sa juz marne szanse na zafasolkowanie -
dziewczyny powiedzcie mi czy jajnik potrafi boleć w trakcie owulacji? czy ból powinien ustać z momentem wydalenia jajeczka???
za chwile umrę z bólu...
czuję się beznadziejnie. w ogóle to już nie bede brać tego clo! duże jaja mi rosną i bardzo wcześnie....
ja miałam tylko chwile płodny śluz a wczoraj juz jego śladfowe ilości i biały się z nim mieszał....gdyby nie żel to bym umarła....więc śluz u mnie do dupy.....
w przyszłym tygodniu zapisuję mojego na badanie. żeby miał termin tak mniej więcej w mój okres,,,,żebym z wynikami zdążyła na monitoring. -
Kinia no jedno jajeczko urosło ponad 20 mm i było drugie przyklejone do niego;) ale podobno bezuzyteczne, za to to prawidłowe było okej, z komórką i wogóle.
wczoraj rano wziełam pregnyl, sama sobie podałam, bułka z masłem.
jutro pójdę na podglądanie co się tam wykluło -
Robotka1 wrote:Kinia no jedno jajeczko urosło ponad 20 mm i było drugie przyklejone do niego;) ale podobno bezuzyteczne, za to to prawidłowe było okej, z komórką i wogóle.
jutro pójdę na podglądanie co się tam wykluło
czyli sytuacja nie jest jeszcze beznadziejana trzymam w takim razie kciuki -
kiniaczek84 wrote:oczywiscie ze urosło ale owulki w 14 dc nie było i nawet gdyby pęcherzyk pękł to gin powiedziała ze przy wielkosci 32 mm sa juz marne szanse na zafasolkowanie
Ja tam na slowa gina zawsze poprawke biore:-) -
Robotka1 wrote:Kinia no jedno jajeczko urosło ponad 20 mm i było drugie przyklejone do niego;) ale podobno bezuzyteczne, za to to prawidłowe było okej, z komórką i wogóle.
jutro pójdę na podglądanie co się tam wykluło
Ja bym spokojnie poczekala na monit zobacz co tam sie porobiło ja też miałam straszne bole nawet kulakam bo w noge wchodził ale zaczelam funkcjonowac prawidlowo wiec w moim przypadku było warto to zniesć podobno 2 cykl z clo jest lżejszy -
Mi sie wydaje, że jajeczkowałaś serduszka są więc jest super tylko czekać i monitoring zrob:-)
-
Też mam takie zdanie i w tym cyklu sie nie napalam ale ciekaw jestem czy wogule owu było bo takie wysokie tempki mam bez luteiny