Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:Kinia no jedno jajeczko urosło ponad 20 mm i było drugie przyklejone do niego;) ale podobno bezuzyteczne, za to to prawidłowe było okej, z komórką i wogóle.
wczoraj rano wziełam pregnyl, sama sobie podałam, bułka z masłem.
jutro pójdę na podglądanie co się tam wykluło
Wydaje mi się , że pekły ci jajka i z tąd ten ból -
Joanna0071 wrote:Wydaje mi się , że pekły ci jajka i z tąd ten ból
-
no elo elo lasencje jak tam co tam?
Kasiek trzymam za owocne jajeczko w kciuki...takze teraz tylko by plywaki mal dobrze atakowaly i bedzie gitara..
Ja dzis znow na klucie ehh 3dzie n cyklu to poszlam na prolaktyne...a pozniej z wynikami do rodzinnego na szczescie sa superrr wiec jedno z glowy.Kazala mi sie nie rpzejmowac tak wszystkim tylko wylozowac i dzialac po podaniu clo..
Kasiek ja zdecydowalam sie brac clo od 5tegol bo jesli moje wlasne w 10dniu cyklu mialo 13mm to z pomoca jak wezme zbyt wczesnie od3to moge sie z owulka pospieeszyc przed chlopem to w9ole od5tego i prawie w12bede podgladac co jest i dzialac...Kasia pregnyl podawalas sobie domiesniowo na brzuchu czy w udko??? -
A poza tym wyczailam zajebisty sklep ze zdrowa zywnoscia maki amarantus i cuda wianki bezglutenowe mimo ze cena nie za ladna ale chlebek sobie kupilam z dodatkiem amarantusa i lnu haaa to bede wciskac oprocz tego len mielony ktory pije sie zpol szkl plynu ...wiec juz wiem ghdzie bede chodzic na zakupy..Ajak chlebek bedzie smaczny to nastepny juz sobie kupie make i upieke wlasny
Humor mi dzis dopisuje mam nadzieje ze wam tez :D -
Jak rodziłam 33 h to cięzko zapomnieć 14 lat mineło ale pomietam nadal
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Zaraz biore sie za robienie racuszków z jabłkami bo gulaszowa mi od wczoraj została to moge powydziwiać
-
i tak wlasnie konsumuje chleb z lnem i amarantusem-diagnoza
jest superr zero roznicy miedzy zwyklym (w cenie tylko bo ten 300g 9zeta ehh)moze jest bardziej suchy i lzejszy ale ogolnie wrazenia na plus5 wiec dieta bezglutenowa nie jest az tak straszna -
To wezme jutro rano kurcze zle tak na ślepo decydowac zła jestem ze nie mam jak na monit pojsc czy tam popekały czy nie