Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:eee to Ty taki hardkorek byłaś
a jakie Ty masz młoda oczy? w sensie kolor??
ja już od czerni odchodzę a bardzo lubiałam:)
ale teraz wesołe lubię kolorki:) choć w zimie i tak uważam że nie ma się w co ubrac:) nie ma jak wiosna i lato:)
FAAKt jedyna subkultura na moje czasy ktorej nie skubnelam to dzieci kwiaty-tulipany...moje srodowisko bylo raczej skinowskie,,,a pozniej byla fascynaja ciezka muza do dzis lubie ponaparzac uszy dobrym dzwiekiem ostatnio sabatona katuje...maja niezle teksty muza tez niczego sobie no i kocham ich tejsty o walce niepodleglosci itd.SZzwedzki zespol a spiewa o Polsce.... ...za spokojna nie bylam dawalam matce popalicWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 16:21
-
eee to ja mogę powiedzieć że metalu jedynie liznęłam;) tylko dlatego że moja super koleżanka była metalówką
potem bardzo lubiłam się w muzyce klubowej i zaliczałam wszystkie kluby z dobrym housem;)
no a teraz ze względu na upodobania mojego męża jestem fanką disco polo:D hahahakapturnica lubi tę wiadomość
-
ojj disco polo to u mnie przejdzie na weselu.wtedy to moge wywijac nawet majteczki w kropeczki hehehhe
.poza tym hmmm chyba bym zeszla na zawal jakbym miala sluchac..ale szanuje gusta innych...kazdy slucha co chce....U mnie na szczescie mimo ze moj malz nie toleruje mocniejszej muzyki to przymyka ucho jak mam ochote na caly regulator posluchac ale najczesciej jade na sluchawkach..ja na to mowie ze zamulam sie..hehehehehe -
Milcia wrote:Co tam się na tym CLO wydarzyło? Jak wrócę do domu to muszę przeczytać.
-
Milcia wrote:Kasia ja jak chodziłam na monitoring to szłam już 9 dc, wiec jak chcesz zacząć brać szybciej Clo to może też byś musiała iść wcześniej?
-
kapturnica wrote:niekoniecznie...u mnie wolniusio rosna..wiec jak zaczne brac w 4tymdniu to i tak wystarczy,,,kaska brala od3ciego i w 12miala pekanie...Juz cholera sam nie wiem czy brac normalnie czy jak..ale on mi ustalal wizyte na 22zeby to byl 14dzien przy braniku od5tego dnia...sama nie wiem juz ehh
Tylko czy w 14 dniu nie będzie już za późno w razie czego.