Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
KAsia ja testuję dzień po planowanej @....ale nie wiem kiedy powinnam mieć małpę bo mi się abonament skończył i nie pisze:) a mi się owu przesunęła to i okres powinien być inaczej, no nic, w razie czego testuję 1 marca:)
KAsia oj ja wiem co możesz czuć, ja przed każdym monitoringiem się stresuję że nie urosło, że nie pęknie itp.
eee to chata wolna:)
ja lubię sex wieczorem, po kąpieli, spokój cisza, nastrój:) w dzień to taki szybki numer no ale Twoja sytuacja jest zrozumiała:D -
ojj zurawinke uwielbiam czekam na nowa dostawe w sobote bo zamowienie na suszone owocki zlozylam....
Generalnie to lubialam zawsze w bialyw dzien ale od kiedy pare kg przybylo to krepacja jest....wieczorem sie w swietle swiec lepiej wyglada yhyhyhyhehhh...
mam nadzieje ze sie pozbede tych nadprogramowek szybko..
bedzie albo albo czyli albo ciaza albo dalsza dietka... -
hihi Kasia będzie dobrze:)
KAsia a jak się ma gorzka czekolada?? moge podjadać? bo się zastanawiam, czy aby nie doznać jakiegoś szoku odrzuceniowego słodycze na początku zmienić na gorzką i eliminować powoli....no i ma dodatkowo magnez gorzka nie?
hehe ja to umiem sobie wytłumaczyć wszystko byle drastycznie nie odstawić słodyczy;) -
KAsiulku ja pierwszy ból owulacyjny miałam w 10dc a w trakcie brania clo mnie nic nie bolało....
zaznacz na wykresie objawy....tam jest ból owulacyjny potem będziesz miała na gotowe jak bedziesz potrzebowała informacje:)
czekoladkę pałaszuję na razie nie całą połowę ale już więcej nie chcę
to mój też pierwszy nigdy wcześniej nawet mi do głowy nie przyszło żeby sie tak wnikliwie obserwować -
o 15 oglądaj na TLC codziennie:D:D
KAsiu to ja nie wiem, ja nie miałam bólów przy rośnięciu pęcherzyków a mimo to giganty rosły
a jak zaczeło potem boleć to za przeproszeniem wysrać się nie mogłam;)
kurde Milcia się nie odezwała dziś;/