Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Boję się strasznie rozczarowania.
jak ty miewalas przed okresem kochana??tempka kiedy ci spadala...???zaraz w dzien okresu czy jakos stopniowo wczesniej? -
Cześć dziewczyny. Mam takie pytanie.. Miesiączkę mam każdego 2go dnia miesiąca. Będąc u ginekologa wyliczyła mi, że dni płodne mam 9-12 luty a miesiączkę miałam 2go lutego. W internecie czytałam, że dni płodne występują kilka dni później niż 9-12 luty. Jak one mi wypadają, proszę Was o pomoc.
-
Natalia0407 wrote:Cześć dziewczyny. Mam takie pytanie.. Miesiączkę mam każdego 2go dnia miesiąca. Będąc u ginekologa wyliczyła mi, że dni płodne mam 9-12 luty a miesiączkę miałam 2go lutego. W internecie czytałam, że dni płodne występują kilka dni później niż 9-12 luty. Jak one mi wypadają, proszę Was o pomoc.
-
Mmilciu pewnie kojarzysz Strażaczkę90 z forum ogólnego...ona się tak bała testów a fazy lutealne miała dosyć długie i co się stało? lekarka powiedziała że byc może dochodziło do samoistnego poronienia i gdyby zareagowała wcześniej dało by się uratować ciążę....nie wiem jak jej losy teraz bo nie prowadzi wykresu ale chyba miała iśc do lekarza.....
tak że jej akurat ta niepewność i strach bardzo zaszkodziły...a temperatury miała przepiekne....
nie kupuj abonamentu:) mi bez śmiga ładnie i się już nawet do czarnego koloru przyzwyczaiłam:)
NATALIA ja nie pomogę bo obliczać mi sie teraz nie chce, zaraz spadam do domku:) piec ciastoooo -
Natalia0407 wrote:Czy to nie za wcześnie po misiączce ten 9-12 luty?
-
Milcia wrote:Kasia, tylko że ja w tych dwóch poprzednich cyklach miałam owulke potwierdzoną na monitoringu i tu jest pies pogrzebany.
w ktorym dniu po owu zaczela ci spadac tempka i jaka masz srednia dlugosc fl po owu??? -
Milcia wrote:Kasia, tylko że ja w tych dwóch poprzednich cyklach miałam owulke potwierdzoną na monitoringu i tu jest pies pogrzebany.
może progesteron masz niski i odrzuca automatycznie zarodek???
ja też mam owulki potwierszone i puki co progesteron sztuczny po pregnylu:)
ok zmykam paaa:) -
jesli masz dluga fl np 16dni i wtedy wyst okres to byc moze jeszcze cykl sie nie skonczyla a jesli masz krotsza i temp masz dalej jaka masz to moze sugerowac ciaze..porownaj sobie stare cykle kiedy wyst ci okres w ktorym dniu po owu spadala...i zobaczysz...