Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kiniaczek84 wrote:Hej Dziewczyny:)ja dzis na 13 mykam na zastrzyk we wtorek kolejny monit i przewidywana owulka ehh...ciekawe co tam sie zadzieje byle do wtorku:)A tak wogóle to jak Wam mija niedzielne przedpołudnie?
-
Idia trafiła w samo sedno Wy juz po nerwówce a u mnie dopiero sie zacznie myslenie zastanawianie co pokaze monit we wtorek i co bedzie sie dalej działo i jakby tego było mało stracznie mnie dzis głowa zapierdziela ale boje sie wziąć tabletke zeby sobie nie zaszkodzic.
-
kiniaczek84 wrote:Idia trafiła w samo sedno Wy juz po nerwówce a u mnie dopiero sie zacznie myslenie zastanawianie co pokaze monit we wtorek i co bedzie sie dalej działo i jakby tego było mało stracznie mnie dzis głowa zapierdziela ale boje sie wziąć tabletke zeby sobie nie zaszkodzic.
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:Idia trafiła w samo sedno Wy juz po nerwówce a u mnie dopiero sie zacznie myslenie zastanawianie co pokaze monit we wtorek i co bedzie sie dalej działo i jakby tego było mało stracznie mnie dzis głowa zapierdziela ale boje sie wziąć tabletke zeby sobie nie zaszkodzic.
jeszcze kilka dni nerwówki mnie czeka...
Tyle dałam radę to dam i więcej pomoże mi to, żę:
- dziś impreza rodzinna
- jutro cały dzień w pracy
- wtorek cały dzień w pracy
- w środę termin @, ginekolog i będę wiedzieć więcej -
nick nieaktualny