Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:ja uwielbiam zakupy , ale zanim cos kupie to tysiac razy ogladne i w setki sklepow wchodze...le jak juz cos wypatrze to nie ma przebacz...musowo kupic..Terz poluje w cc na jakies przeceny juz mi dzis esik przyszedl z bonifikata na10%
albo kozaki,oficerki albo balerinki i sandałki;)
ale zapierdzielacie ohhh
a na ciuchach sobie kiedys kupiłam z głupa gorset seksowny za 8 zł:D mój za nim szaleje hahakapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hehe do mnie też przyszedł esik dziś ale na razie się wstrzymuję z zakupem:) nie lubię kupować butów przejściowych:)
ale zapierdzielacie ohhh
a na ciuchach sobie kiedys kupiłam z głupa gorset seksowny za 8 zł:D mój za nim szaleje haha
no prosze czyli mozna nawet wyszperac cos sexi flexi -
Matko dziewczyny weszłam na pół godziny do łóżka, mówię sobie teraz relaks z owu bo boli mnie brzuch a tu tyle śmiesznych wpisów, że wątek powinien być opatrzony uwagą: wchodzisz na własne ryzyko. Salwy śmiechu gwarantowane:)
A 2 dni temu posądzono nas o wpędzanie się w doliny!
Za chwilę jadę znów do Poz. Marzę o spanku:( -
To fakt bo my na doły czasu nie mamy u mnie najdluzej to dzień dół trwał na drugi to juz plan miałam i walczyłam dalej
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Idia wrote:Matko dziewczyny weszłam na pół godziny do łóżka, mówię sobie teraz relaks z owu bo boli mnie brzuch a tu tyle śmiesznych wpisów, że wątek powinien być opatrzony uwagą: wchodzisz na własne ryzyko. Salwy śmiechu gwarantowane:)
A 2 dni temu posądzono nas o wpędzanie się w doliny!
Za chwilę jadę znów do Poz. Marzę o spanku:(
bo u nas w koło jest wesoło ooo...hihihi....rany cos mnie ponosi -
Robotka1 wrote:hehe do mnie też przyszedł esik dziś ale na razie się wstrzymuję z zakupem:) nie lubię kupować butów przejściowych:)
ale zapierdzielacie ohhh
a na ciuchach sobie kiedys kupiłam z głupa gorset seksowny za 8 zł:D mój za nim szaleje haha -
IDIA nie byłaś tu ze dwa tygodnie temu i wcześniej, to dopiero odchodziły tematy:)
zgorszyłabyś sie na maxa:)
no i strony się produkowały w trybie błyskawicznym
ja też bez was bym doła wiecznego miałakapturnica, kiniaczek84 lubią tę wiadomość