Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
To chyba nie powinnas narzekac ze chca ci pomoc???Martwilabym sie na Twoim jmiejscu bardziej gdyby gledzily ze jestes w ciazy a nie ze ciesza sie z tego Takze korzystaj poki mozesz 9mies ciazy szybko mija...Ja pamietam ze ja wykorzystywalam wszystkich an maxiora straszac ze ciezarnej sie nie odmawia bo ich myszory zjedza
Malenq lubi tę wiadomość
-
hejjj:)
widze że humory dopisują i dobrze:)
u mnie też fajnie, powygłupialiśmy się z moim głupkim wczoraj:P
mówię wam, ochoty na sex zero, spytał tylko o płodne kiedy sie zaczynaja bo trzeba wykorzystać mimo wszystko, muszę zagryźć wargi i przeczekac ten dupny okres i cieszyć się z jednego sexu w miesiącu chyba aaaaa
a tak to w ogródeczku porobione, i u mamy i u mnie:)
wiecie że dziś mam najniższą temperaturę w historii mierzenia?? 36.51
ciekawe czy to dlatego że wszystkie witaminy odstawiłam?kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Milcia sprzątanie swojego to inna bajka:D ja mogłam na budowie całymi dniami siedzieć paznokcie od mycia okien miałam pozdzierane bo sobie nie ubrałąm rękawiczek jak pierwszy raz myłam;) i te pierwsze noce na swoim ahhh:)
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hejjj:)
widze że humory dopisują i dobrze:)
u mnie też fajnie, powygłupialiśmy się z moim głupkim wczoraj:P
mówię wam, ochoty na sex zero, spytał tylko o płodne kiedy sie zaczynaja bo trzeba wykorzystać mimo wszystko, muszę zagryźć wargi i przeczekac ten dupny okres i cieszyć się z jednego sexu w miesiącu chyba aaaaa
a tak to w ogródeczku porobione, i u mamy i u mnie:)
wiecie że dziś mam najniższą temperaturę w historii mierzenia?? 36.51
ciekawe czy to dlatego że wszystkie witaminy odstawiłam?
No ale dziwne wiesz?? bo kurde podobno biorac sterydy ;libido lezy i kwiczy , a ty piszesz ze teraz go wzielo..hmm moze tak org reaguje..No niestety musisz przetrzymac...
U mnie znow mojego nosi a to jeszcze 2tyg zanim przyjedzie Kazalam mu se ulzyc hyhhyyyhhy -
Ja licze ze tak kolo soboty zaczne nowy cykl.. Ciekawe czy jajnior ruszy po clo..zaczne brac od 5tego tak jak wtedy..
No i najwazniejsze wtedy ovu w 16tym ciekawe jak po laparo beda rosly
Po antykach mialam praktycznie caly czas plamienie juz mnie to wkurzalo ..dopiero gdzies od 3dni czysciusio calkiem..... -
W necie znalazlam w niezlej cenie 5plastrow za 10zeta wiec nie majatek..Srednio robi sie 10okladow w cyklu...Tylko do owu pozniej juz nie...Moze by co na zrosty pomoglo??..Jak sie nie przekonam to nie bede wiedziala..W Krynicy robia tampony ale poltora kafla dac za 5dni deczko grubo se licza..Az mnie tesciowa wczoraj wkurvila bo mi mowui to jaki problem ..jedz!!! A ja jej juz nie wytrzymalam tylko odwalilam ze jak sie ma 12tys emerytury mezusia to sie mozna bujac po spa
Czasem jak cos ona zajebie to jakby na prochach jechala hehehhe tak to ujal ladnie moj malz wczorajMalenq lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Kasia wiem, że lepiej więcej zarabiać. Tylko że my znowu kokosów to nie mamy, a jeszcze kredyt na głowie.w tym roku mamy kumulację. Jeszcze czeka nas podpisanie aktu notarialnego własności naszego mieszkania, a to jakieś 3 tys. na co już kasy brak, ale coś będzie trzeba wykombinować. Moja siostra bierze ślub w sierpniu i też coś jej trzeba dać, świadkiem mam być, to kiece też jakaś muszę mieć. A już nie wspomnę, że dużo do zrobienia mamy w mieszkaniu.
przesad mowi ze w ciazy nie mozna byc swiadkowa....tu u nas wszyscy sie tego trzymaja boja....ale czy to prawda hmn nie wiem...ale ponoc mowia ze to pech dla ciezarnej.... -
Kasia no właśnie nie słyszałam o tych borowinach choć widzę że na niektórych wątkach już są wspominane.
Kasia u nas jest odwrotnie, na serii mój może i dwa razy dziennie a jak ma przerwę to wtedy on ma zblokowany własny testosteron a ten sztuczny opada....no i ni ma sexu;)
-
magda8869 wrote:przesad mowi ze w ciazy nie mozna byc swiadkowa....tu u nas wszyscy sie tego trzymaja boja....ale czy to prawda hmn nie wiem...ale ponoc mowia ze to pech dla ciezarnej....Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Hej dziewczyny, witam wszystkie po weekendzie.
Wypoczęłyście???
Ja w sobotę myślałam, ze będe cały dzień leżeć. Tak mnie bolał jajnik, takiego kłucia nigdy nie miałam. Myślałam że zejdę. W niedzielę przeszło.
Co to mogło być? Pękanie pęcherzyka, albo przygotowanie do pęknięcia?
-
Dziewczyny, tyle się rozpisałam i mi zjadło.
Nie mam siły - to na razie tylko dwa pytania merytoryczne :
Jakie plastry na poprawę endo przy clo?
ja u pierwszego lekarza dostawałam estraderm xs, ale następny stwierdził, ze blokują owulację i obecny również twierdzi, ze żadnych plastrów na endo, które by jednocześnie nie blokowały owulacji nie ma.. W tym cyklu podobno było dobrze, ale przede mną zapewne dalsze branie tego g.. (czyli clo - jak zajdę w ciążę osobiście przeproszę producenta za nazywanie tego g... )))
Kapturnica, to napisz mi jakie plastry używałaś, może zadziwię mojego specjalistę
I drugie - kurier się spóźnił, musiałam kupić inofolic w normalnej aptece, nie internetowej - cena 70 zł!!! Któraś pisała, że można samemu skomponować podobny skład za mniejsze pieniądze. Rozumiem, że inozytol + kwas foliowy + ?.
Kobieta z firmy sprzedającej inofolic, która pisze na tym forum,twierdzi, że oczywiście inne preparaty np. inofem nie mają takiego poziomu inozytolu, ale może rzeczywiście któraś z was wie, jak za tańsze pieniądze "zrobić sobie" inofolic? Pomogłybyście wielu staraczkom zachować coś w portfelu na wózek, bo z tego co czytam, lekarze teraz rzucili się na ten inofolic...
Ja będę go brać, bo w tym cyklu była poprawa parametów, chociaż chusteczka wie, czy to były zioła, wiesiołek, cynk z selenem, tran, czy więcej wypoczynku.. czy własnie inofolic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 10:37
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Elfik ja MAM ZAPISANE fem7 na endo przy clo teraz probe bede robic raptem 9zeta za 4plastry na 4cyjkle cena zadna..
Co do infolicu ja nie uzywam i nie zamierzam stosuje inozytol plus zwiekszona dawka kwasu do tego wit d3 wazna przy pcos... Od tego cyklu przechodze na d-chirinositol ,ciezko go u nas dostac,,, Anglia nie ma problemu...
Kasiek ja wlasnie zakupilam te plastry duze i ciezkie heheh za5st w zwyklej aptece dalam 15zeta wiec nie sciagam z neta bo po kij...za3,5dni zaczne je uzywac ...zrobie serie 10 po kolei.. -
i tak pierdzoly..szwy ma zdjete ..wypis ze szpitala na 3strony badan co nie miara ale jakby mi przyszlo samej placic bankructwo by bylo hyhyhyhy
i tak pisze: uwolniono liczne zrosty plaszczyznowe w jamie brzusznej,,,puszczono zrosty(what the fuck?)po stronie lewej jajnik i jajowod tworza konglomerat zrostow(czyli chVja z niego) , jajowod lewy niedrozny Postronie prawej jajowod drozny(chwala Bogu ) , jajniki skauteryzowano i pobrano klinowy wycinek
I ta chromotubacja byla w trakcie..
Takze jade na polowie sprzetuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 10:47
-
kap, nie takie cuda się zdarzają, lepsza dobra połowa sprzętu, niz cała byle jaka.. ))
te plastry fem7 zaraz obczytam - te 9 zł, przy tym jak płaciłam 140 zl za ovitrelle, to mogę z nosa wytrzasnąć...))))
Zainteresowałaś mnie tą borowiną, wklejam linka bo tam znalazłam fajne informacje, żeby znowu ktoś nas nie czarował. Dziewczyna pisała, że w uzdrowisku siadała na kleksie tej borowiny, potem leżenie, a potem zbierali to do wiadra i następna osoba..
tutaj piszą, ze nie można bo się brudy i toksyny wydzielają i borowinka po zabiegu jest brudna!!!
pisz o tych plastrach, chociaż u mnie niestety w festiwalu dolegliwości są żylaki, także ja nie mogę...
http://ladekzdroj.w.interia.pl/zabiegi4.htmlkapturnica, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
ja mialam pregnyl podawany , moje endo w dniu podania pregnylu mialo 9 z hakiem wiec szalu nie bylo dlatego zaproponowalam ginowi by mi cos polecil wiec dal to fem7 i podkreslam ze bede go brac przy clo..wiec jakos nie widze zwiazku by leki na endo hamowaly owu..Jakas kiepska jazda
Popytaj nakleja sie ejden plaster ktory dziala 7dni ja mam clo brac od5do9dnia i od7nakleic ten plaster
Co do podwozia mojego..no na mlodego lewa strona poleciala po operacji....,, to uj z prawa niech raz sie jeszcze wysili na corke i tez mzoe zarastac
A tak na serio...podeszlam do tycvh borowin bo podobno daje to dobre efekty..ja jestem po uwonieniu zrostow wiec szaNSA zeby cos wspomoc jest duzaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 11:04