X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba nie powinnas narzekac ze chca ci pomoc???Martwilabym sie na Twoim jmiejscu bardziej gdyby gledzily ze jestes w ciazy a nie ze ciesza sie z tego ;) Takze korzystaj poki mozesz 9mies ciazy szybko mija...Ja pamietam ze ja wykorzystywalam wszystkich an maxiora straszac ze ciezarnej sie nie odmawia bo ich myszory zjedza :D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się cieszę. Kuchnię i salon mam już posprzątane, dwa okna umyte. Ale szczerze, to dobrze że mi pomogą, bo jak wiedzę ten syf, to mnie odrzuca.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejjj:)

widze że humory dopisują:) i dobrze:)
    u mnie też fajnie, powygłupialiśmy się z moim głupkim wczoraj:P
    mówię wam, ochoty na sex zero, spytał tylko o płodne kiedy sie zaczynaja bo trzeba wykorzystać mimo wszystko, muszę zagryźć wargi i przeczekac ten dupny okres i cieszyć się z jednego sexu w miesiącu chyba aaaaa :P

a tak to w ogródeczku porobione, i u mamy i u mnie:)

wiecie że dziś mam najniższą temperaturę w historii mierzenia?? 36.51 :P
    ciekawe czy to dlatego że wszystkie witaminy odstawiłam?

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia sprzątanie swojego to inna bajka:D ja mogłam na budowie całymi dniami siedzieć:) paznokcie od mycia okien miałam pozdzierane bo sobie nie ubrałąm rękawiczek jak pierwszy raz myłam;) i te pierwsze noce na swoim ahhh:)

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hejjj:)

widze że humory dopisują:) i dobrze:)
    u mnie też fajnie, powygłupialiśmy się z moim głupkim wczoraj:P
    mówię wam, ochoty na sex zero, spytał tylko o płodne kiedy sie zaczynaja bo trzeba wykorzystać mimo wszystko, muszę zagryźć wargi i przeczekac ten dupny okres i cieszyć się z jednego sexu w miesiącu chyba aaaaa :P

a tak to w ogródeczku porobione, i u mamy i u mnie:)

wiecie że dziś mam najniższą temperaturę w historii mierzenia?? 36.51 :P
    ciekawe czy to dlatego że wszystkie witaminy odstawiłam?
    ja to znow Kasia od antykow mam wysoko heheheh
    No ale dziwne wiesz?? bo kurde podobno biorac sterydy ;libido lezy i kwiczy , a ty piszesz ze teraz go wzielo..hmm moze tak org reaguje..No niestety musisz przetrzymac...
    U mnie znow mojego nosi a to jeszcze 2tyg zanim przyjedzie :P Kazalam mu se ulzyc hyhhyyyhhy

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja licze ze tak kolo soboty zaczne nowy cykl.. Ciekawe czy jajnior ruszy po clo..zaczne brac od 5tego tak jak wtedy..
    No i najwazniejsze wtedy ovu w 16tym ciekawe jak po laparo beda rosly :)
    Po antykach mialam praktycznie caly czas plamienie juz mnie to wkurzalo :-/ ..dopiero gdzies od 3dni czysciusio calkiem.....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOncze 2ga kawke i jadem se do szpitala :D moze od razu polaze po sklepach i uda sie mi dostac te tampony borowinowe albo chociaz plastry to zaczelabym sie nimi okkladac w nowtym cyklu....
    Kasiek slyszalas o borowinie???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W necie znalazlam w niezlej cenie 5plastrow za 10zeta wiec nie majatek..Srednio robi sie 10okladow w cyklu...Tylko do owu pozniej juz nie...Moze by co na zrosty pomoglo??..Jak sie nie przekonam to nie bede wiedziala..W Krynicy robia tampony ale poltora kafla dac za 5dni :-/ deczko grubo se licza..Az mnie tesciowa wczoraj wkurvila bo mi mowui to jaki problem ..jedz!!! A ja jej juz nie wytrzymalam tylko odwalilam ze jak sie ma 12tys emerytury mezusia to sie mozna bujac po spa :-/
    Czasem jak cos ona zajebie to jakby na prochach jechala hehehhe tak to ujal ladnie moj malz wczoraj :D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 31 marca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kasia wiem, że lepiej więcej zarabiać. Tylko że my znowu kokosów to nie mamy, a jeszcze kredyt na głowie.w tym roku mamy kumulację. Jeszcze czeka nas podpisanie aktu notarialnego własności naszego mieszkania, a to jakieś 3 tys. na co już kasy brak, ale coś będzie trzeba wykombinować. Moja siostra bierze ślub w sierpniu i też coś jej trzeba dać, świadkiem mam być, to kiece też jakaś muszę mieć. A już nie wspomnę, że dużo do zrobienia mamy w mieszkaniu.

przesad mowi ze w ciazy nie mozna byc swiadkowa....tu u nas wszyscy sie tego trzymaja boja....ale czy to prawda hmn nie wiem...ale ponoc mowia ze to pech dla ciezarnej....

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia no właśnie nie słyszałam o tych borowinach choć widzę że na niektórych wątkach już są wspominane.

Kasia u nas jest odwrotnie, na serii mój może i dwa razy dziennie a jak ma przerwę to wtedy on ma zblokowany własny testosteron a ten sztuczny opada....no i ni ma sexu;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda8869 wrote:
    przesad mowi ze w ciazy nie mozna byc swiadkowa....tu u nas wszyscy sie tego trzymaja boja....ale czy to prawda hmn nie wiem...ale ponoc mowia ze to pech dla ciezarnej....
    U nas przesąd jest truchę inny. Ciężarna nie może czyjegoś dziecka do chrztu podawać, bo to dla jej dziecka może przynieść zły los

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • ash Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, witam wszystkie po weekendzie.
    Wypoczęłyście???

Ja w sobotę myślałam, ze będe cały dzień leżeć. Tak mnie bolał jajnik, takiego kłucia nigdy nie miałam. Myślałam że zejdę. W niedzielę przeszło.
    Co to mogło być? Pękanie pęcherzyka, albo przygotowanie do pęknięcia?

ug3715nmrb0zdbvc.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, tyle się rozpisałam i mi zjadło.
    Nie mam siły - to na razie tylko dwa pytania merytoryczne :

Jakie plastry na poprawę endo przy clo?
    ja u pierwszego lekarza dostawałam estraderm xs, ale następny stwierdził, ze blokują owulację i obecny również twierdzi, ze żadnych plastrów na endo, które by jednocześnie nie blokowały owulacji nie ma.. W tym cyklu podobno było dobrze, ale przede mną zapewne dalsze branie tego g.. (czyli clo - jak zajdę w ciążę osobiście przeproszę producenta za nazywanie tego g... :))))
    Kapturnica, to napisz mi jakie plastry używałaś, może zadziwię mojego specjalistę ;)

I drugie - kurier się spóźnił, musiałam kupić inofolic w normalnej aptece, nie internetowej - cena 70 zł!!! Któraś pisała, że można samemu skomponować podobny skład za mniejsze pieniądze. Rozumiem, że inozytol + kwas foliowy + ?.
    Kobieta z firmy sprzedającej inofolic, która pisze na tym forum,twierdzi, że oczywiście inne preparaty np. inofem nie mają takiego poziomu inozytolu, ale może rzeczywiście któraś z was wie, jak za tańsze pieniądze "zrobić sobie" inofolic? Pomogłybyście wielu staraczkom zachować coś w portfelu na wózek, bo z tego co czytam, lekarze teraz rzucili się na ten inofolic...

Ja będę go brać, bo w tym cyklu była poprawa parametów, chociaż chusteczka wie, czy to były zioła, wiesiołek, cynk z selenem, tran, czy więcej wypoczynku.. czy własnie inofolic...:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 10:37

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap, jak teściówka mówi o wyjeździe na borowinki, jaki problem - jedź, to może to jest propozycja sponsoringu? ;) Zapytaj, co masz do stracenia.. :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik ja MAM ZAPISANE fem7 na endo przy clo teraz probe bede robic raptem 9zeta za 4plastry na 4cyjkle cena zadna..;)
    Co do infolicu ja nie uzywam i nie zamierzam stosuje inozytol plus zwiekszona dawka kwasu do tego wit d3 wazna przy pcos... Od tego cyklu przechodze na d-chirinositol ,ciezko go u nas dostac,,, Anglia nie ma problemu...
    Kasiek ja wlasnie zakupilam te plastry duze i ciezkie heheh za5st w zwyklej aptece dalam 15zeta wiec nie sciagam z neta bo po kij...za3,5dni zaczne je uzywac ...zrobie serie 10 po kolei.. ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kap, jak teściówka mówi o wyjeździe na borowinki, jaki problem - jedź, to może to jest propozycja sponsoringu? ;) Zapytaj, co masz do stracenia.. :)
    ma przyjechac w niedziele jak zasponsi chetnie na 3dbni wyjade..nie widze problemu :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak pierdzoly..szwy ma zdjete ..wypis ze szpitala na 3strony :D badan co nie miara ale jakby mi przyszlo samej placic bankructwo by bylo hyhyhyhy

i tak pisze: uwolniono liczne zrosty plaszczyznowe w jamie brzusznej,,,puszczono zrosty(what the fuck?)po stronie lewej jajnik i jajowod tworza konglomerat zrostow(czyli chVja z niego) , jajowod lewy niedrozny Postronie prawej jajowod drozny(chwala Bogu :D) , jajniki skauteryzowano i pobrano klinowy wycinek :D
    I ta chromotubacja byla w trakcie..
    Takze jade na polowie sprzetu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 10:47

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kap, nie takie cuda się zdarzają, lepsza dobra połowa sprzętu, niz cała byle jaka.. :)))
    te plastry fem7 zaraz obczytam - te 9 zł, przy tym jak płaciłam 140 zl za ovitrelle, to mogę z nosa wytrzasnąć...:)))))

Zainteresowałaś mnie tą borowiną, wklejam linka bo tam znalazłam fajne informacje, żeby znowu ktoś nas nie czarował. Dziewczyna pisała, że w uzdrowisku siadała na kleksie tej borowiny, potem leżenie, a potem zbierali to do wiadra i następna osoba..
    tutaj piszą, ze nie można bo się brudy i toksyny wydzielają i borowinka po zabiegu jest brudna!!!
    pisz o tych plastrach, chociaż u mnie niestety w festiwalu dolegliwości są żylaki, także ja nie mogę...
    http://ladekzdroj.w.interia.pl/zabiegi4.html

kapturnica, Robotka1 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wyobrazqam s9obie siadac na czyms po kims :D wiec przez palce to co pisala puszczam heheheh
    Ovitrelle nie mialas na endo tylko na pekniecie pecherzyka...to cos innego!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam pregnyl podawany , moje endo w dniu podania pregnylu mialo 9 z hakiem wiec szalu nie bylo dlatego zaproponowalam ginowi by mi cos polecil wiec dal to fem7 i podkreslam ze bede go brac przy clo..wiec jakos nie widze zwiazku by leki na endo hamowaly owu..Jakas kiepska jazda :-/
    Popytaj nakleja sie ejden plaster ktory dziala 7dni ja mam clo brac od5do9dnia i od7nakleic ten plaster

Co do podwozia mojego..no na mlodego lewa strona poleciala po operacji....,, to uj z prawa niech raz sie jeszcze wysili na corke i tez mzoe zarastac :D
    A tak na serio...podeszlam do tycvh borowin bo podobno daje to dobre efekty..ja jestem po uwonieniu zrostow wiec szaNSA zeby cos wspomoc jest duza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 11:04

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 449 450 451 452 453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ