Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:no baaa to to na pewno:D
hehe ja tez czasem myślę kaśka że za te życiowe grzechy to się człowiek musi trochę natrudzić
Kacha a zastanawiałaś sie czy clo Ci teraz potrzebne w tym cyklu???nie dajesz szansy przedmuchanym jajowodom sprawdzić jak pracują?
Moglabym spr jak bedzie dzialal bez clo ale z drugiej strony jak nic nie urosnie albo urosnie po lewej??to cyklw plecy a tak wiem ze dzialajac z clo amm wieksze szanse na jaja po prawej stronie -
Elfik wrote:U mnie samopoczucie od lat dupiaste...Najgorsze bóle stawów. Teraz też wiem, ze opuchlizna na twarzy i nogach to tez nie moja "uroda"...
Hashi stwierdzone sierpień 2013. Zrobiłam też test imu pro300 na alergię pokarmową typu III, prawie wszystko dla mnie było alergenem, co potwierdziło, że hashi mam ho, ho sporu czasu, ale żaden konował mi nie pomógł - sama wpadłam na to żeby sie zbadać pod tym kątem, szukając objawów w necie.. I strzał w dziesiątkę - przeciwciała powiedzmy powinny byc do 5 a ja ich miałam 6500 jednostek...
Mi wyszło, że mogę końskie mleko i wielbłądzie, co najmniej mnie uczulają. Ty w Anglii masz dostęp chyba do wielbłądziego?
Ja kupiłam sobie raz kobyle przez internet od Pana - nomen omen -Serwatki...))
wodniste i słodkie - rzeczywiście przypomina mleko kobiece.
Jeśli mogłabym coś doradzić - jak lubisz migdały - kup mleko migdałowe. Sojowe odpada przy hashi.
Wszystko lepiej wygląda jak to zapakujesz w papier ryżowy i zrobisz sajgonkę.
Ja się męczyłam z tym smakiem kokosa, bleee, ale teraz podobno jest też olej kokosowy pozbawiony smaku i zapachu kokosa.Czy nie robi się z tego chemiczna bomba - odpowiem jak zakupię. Olej ryżowy jest super (aha, ja miałam też uczulenie na rzepak).
Obecnie znalazłam jeden przepis w necie na chleb bezglutenowy - podobno smaczny, bo kupny - blee, a do jaja na miękko pieczywo ryżowe mi średnio podchodzi. Jak zrobię to dam znać.
Nie no ja w Pl mieszkam dokaldnie malopolska..ale z uk sciagam lek bo u nas nie kupi..Mam szczerscie ze i siora i vbraciak na wyspach siedza....Olej ryzowy jest zajebisty wam powiem
Ja kupuje chkleb..pieklam ale maka i wyrob mi smierdzial..Wole dac juz te 10zeta za 250g i zjesc normalna kromke niz zeby mnie cofaloWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 11:44
-
Malenq wrote:a gdzie można kupić sam inozytol???
ej Kaśki, nie zostawiajcie mnie samej na polu bitwy:) ja też chcę ciastko:D:D:D
Jasen ze na ciacho sie z nami mozesz zgadac ale ty chyba masz kawal w nasze strony -
Elfik jak upieczesz i nie ebdzie smierdzial to staje w kolejce po przepis..Ja juz kombinowalam kilka przepisow i za kazdym razem uja nie jadalny dla mnuie
No do neidoczynnosci tarczycy tez doszlam sama niestety zrobilam tsh i wyszly jaja jak balony..a wczesniej bylo idealnie..Ale u mnie punktem zapalnym podejrzewam bylo rzucenie zbyt radykalnie fajek a palilam polowe zycia -
Ja się przyłączę - jaki inozytol i ile brać?
Dziewczyny, ja nie jestem ciastowa a tez w weekend żarłam, cos było w powietrzu )
Ja mam już córę, chciałam chłopaka bo myślałam, ze z chłopakiem łatwiej. I mnie własnie te spineczki, róże, a potem wieczne odchudzanie przerażało. A teraz chcę drugą córę - tak jakoś.
Malenq, może tobie z clo się uda załatwić bliźniaki? Czego życzę
nie wpycham się na spotkanie brzuszkowe, ale na pewno będę wam kibicować. Ja często się cieszę jak czytam, ze komuś się udało. nie znam osoby, ale wiem jak to jest, jaki ból i jaka to radość jak się udakapturnica, Malenq, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik ja nie bardzo zapatruję się teraz na clo...nadal walczę z torbielą na prawym jajniku (pozostałość po hiperstymulacji)..... więc to clo, teraz idzie w odstawkę...a przynajmniej w tej dawce (miałam 2x1)...
Kap...oczywiście, że daleko.... ale ciacha lubię jeść...:D:D:D
Znaczy się w weekend nie tylko pogoda dopisała, ale i żarcie też:D:Dkapturnica lubi tę wiadomość
-
No na spotkanie brzuszkowe czym wiecej tym lepiej juz nawet hale wynajme dla ciezarowek eheh
INOSITOL kup w aptece w ziolowym i bierz po sztuce lub 2dziennie..ja go biore w sumie od kilku miesiecy...Ma on duzy wpl na pcos..Jesli takowe masz..pcowiczki ogolnei maja problem z przyswajaniem witaminz grupy b oraz wit d ja jej biore po2tys jednostek
Czy z chlopakiem latwiej??powiem ci ze moj syn jest jakims odmiencem odpukac w niemalowane ale zero z num problemow ..zadnych aniw szkole ani ogolnie!!! Oby sie to nie zmienilow gimnazjum...Co do corki ojjj tak sie mi zamarzylo gdzies koncem listopada by zaczac sie starac...Hormony same wybrala bo kilka mies wczesniej na haslo ciaza dostawalam ciarki tak bardzo bylam na nie...Jak to sie mowi zarzekala sie zaba wody wpadla po kolana..12lat nie chcialam drugiego dziecka ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 11:52
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1, to was się super czyta
to najlepszy watek na forum. nikt tu nie wrzeszczy "offtopic!!!" jak człowiek chce pogadać z drugim człowiekiem.
Fajne dziewczyny jesteście i z poczuciem humoru
Te całe mierzenie temp i objawy na ovufriend to dla mnie pic na wodę, ale rady, doświadczenie i czasem kop na rozpęd do następnego cyklu od "towarzyszek niedoli" tego się nie da przecenić..
U mnie tylko małż wie, że się staramy, he he, Jak on na to wpadł? a pewnie dlatego, że go szarpię półśpiącego trzy dni z rzędu warcząc półgłosem - no, jeszcze seks, a potem dopiero lulu...
Innym nie mówię, nie lubię współczucia i roztrząsania tematu, jak nie mam ochoty.kapturnica, Malenq, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
dobra laski ja emigruje musze mojemu bilet kupic bedzie 12tegow domu
Mala biere 2tys jednostek ale ze wiosna przerzucam sie na tysiac
Elfik bo watek ma byc o wszystkim co nas dotyczy takze nawet o dupie maryny mozna gadac!!!!
EDIT:O jajkach Jaska rowniez
Mykam lasiorki do pozniej:DWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 12:05
Robotka1, Elfik, Malenq lubią tę wiadomość
-
ooo Elfik dzięki za miłe słowa w stronę naszego topiku:D zawsze każdy jest tu mile widziany:)
a inofolicu jest 2000 mg inozytolu a w zwykłym inozytolu właśnie 500 wiec mozna brać jedną albo stopniowo więcej:)
ciotki przyznam szczerze że wczoraj ciuteczkę sobie pofolgowałąm;) ale słodycze po tygodniu mi nie wchodziły....zdecydowanie gorzka czekolada jest najlepsza:) -
I tak kończąc myśl, tutaj przynajmniej człowiek może sobie zrzucic z watroby, albo się posmiac z samej siebie z ludzmi którzy wiedzą o co chodzi...
Kap, a jakiej firmy ten jadalny chleb? Kupię, bo mój to jak watolina, blee..
inozytol kupię jak tylko skończy mi sie ten inofolic, dzięki za namiary.
Kap, ja zrobię hsg jak najszybciej, jak wspominalam o laparoskopii zwaidowczej, kazdy lekarz mówił, ze od tego się odchodzi, najpierw starania mniej ionwazyjne, dlatego myśłałam, ze się dłużej starasz. ale jak widać, może Twój pomysł był najlepszy. Zaraz poczytam o kauteryzacji jajników...
ale ja jestem tchorz szpitalny
Gratuluję młodego. Dobrze Ci się trafiło. Bo ja wierzę, że wychowanie mega ważne, ale człowiek rodzi się ze swoim chrakterem...czy też charakterkiem...))Robotka1 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:dobra laski ja emigruje musze mojemu bilet kupic bedzie 12tegow domu
Mala biere 2tys jednostek ale ze wiosna przerzucam sie na tysiac
Elfik bo watek ma byc o wszystkim co nas dotyczy takze nawet o dupie maryny mozna gadac!!!!
EDIT:O jajkach Jaska rowniez
Mykam lasiorki do pozniej:D
Jasiek, Jasiek - nie znam człowieka...
Robotka1 lubi tę wiadomość