Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamiętaj , ze do 10 tg musisz rozpocząć papiery bo bezikowego nie dadzą a już masz 4 chyba
Cześć laseczki -
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Teraz są takie przepisy, że nie wszyscy dostają. Liczy się kryterium dochodu na członka rodziny. A my go niestety przekraczamy.
Ja tam rodzinne na mlodego w sumie 2lata mialam , ale ze to grosze to wcale mi nie zal ze sie nie lapiemy -
nick nieaktualnypogoda w weekend naprawdę dopisała...żeby tylko zdrowie bardziej dopisało...to byłoby super...już mnie ten bolący jajnik zaczyna do furii doprowadzać, przecież tak się nie da żyć...czy to normalne, żeby już 14dni ten jajnik z torbielą tak bolał???kurde a do tego ten ból w krzyżu...wczoraj doszło powiększenie i ból w piersiach....jeszcze 4dni Primolutu i chyba jak najszybciej @ przyjdzie....
mimo wszystko niedzielę uznaję za udaną - spacer 20km i napotkane zwierzęta w puszczy (dziki, łoś i 2 jenoty) oraz śpiewające ptaki - aż chce się żyć - przyroda budzi się do życia i mam nadzieję, że Ja też:D:D:D
Miłego poniedziałku:) -
No niestety torbiel potrafi dac popalic.//A ja poczytalam o tych borowinach ze maja duzy wpl na rozne zrosty i niedroznosci w jamie brzusznej i tak sie nad tym zastanawiam ..Pewnie se zamowie yhhyhyhyh Tam przeciwskazaniem jest endometrioza ale na sczescie ja tego nie mam..No i najwazniejsze jutro biere ostartniego antyka , odstawiam czekam na @ i zaczynam nowy cykl
Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:pogoda w weekend naprawdę dopisała...żeby tylko zdrowie bardziej dopisało...to byłoby super...już mnie ten bolący jajnik zaczyna do furii doprowadzać, przecież tak się nie da żyć...czy to normalne, żeby już 14dni ten jajnik z torbielą tak bolał???kurde a do tego ten ból w krzyżu...wczoraj doszło powiększenie i ból w piersiach....jeszcze 4dni Primolutu i chyba jak najszybciej @ przyjdzie....
mimo wszystko niedzielę uznaję za udaną - spacer 20km i napotkane zwierzęta w puszczy (dziki, łoś i 2 jenoty) oraz śpiewające ptaki - aż chce się żyć - przyroda budzi się do życia i mam nadzieję, że Ja też:D:D:D
Miłego poniedziałku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 08:11
-
nick nieaktualny
-
Kasia wiem, że lepiej więcej zarabiać. Tylko że my znowu kokosów to nie mamy, a jeszcze kredyt na głowie.w tym roku mamy kumulację. Jeszcze czeka nas podpisanie aktu notarialnego własności naszego mieszkania, a to jakieś 3 tys. na co już kasy brak, ale coś będzie trzeba wykombinować. Moja siostra bierze ślub w sierpniu i też coś jej trzeba dać, świadkiem mam być, to kiece też jakaś muszę mieć. A już nie wspomnę, że dużo do zrobienia mamy w mieszkaniu.
-
nick nieaktualny