Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anna255 wrote:dziewczyny dzis mam 12 dc i chyba nici z tego cyklu, bo endometrium mam 3 mm, w lewym jajniku nie ma dominujacego, a w prawym jest jeden pecherzyk, ale 8 mm ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymi lekarz przepisal duphaston na pogrubienie endometrium po owulacji, ale martwi mnie tez maly pecherzyk... jest szansa ze jeszcze urosnie...? mialam bardzo dlugie cykle wczesniej (co ok 2 miesiace), jedynie poprzedni cykl trwal 30 dni, bo wywolalam go duphastonem....
-
Anna255 wrote:mi lekarz przepisal duphaston na pogrubienie endometrium po owulacji, ale martwi mnie tez maly pecherzyk... jest szansa ze jeszcze urosnie...? mialam bardzo dlugie cykle wczesniej (co ok 2 miesiace), jedynie poprzedni cykl trwal 30 dni, bo wywolalam go duphastonem....
Co do pecherztyka...czesto rosna wolniej ale rosna i owu bywa pozniej..wiec nadzieje mozna zawsze miec...najlpeiej za pare dni zrob znow usg spr co z endo i pecherzykiem..Powodzenia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 20:23
Anna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytroszke mały ten pecherzyk tak jak na ten dzien cyklu ale sama masz dlugie cykle moze urośnie ...chodz szczerze cienko to widze chodz Cuda sie zdarzaja!! nooo chyba ze owulacja bedzie powiedzmy pozno i bedzie rosl...te 2 -3 mm na dobe najmniej...powodzenia
Anna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie, ja już brałam go od lipca. Ale jakoś pod koniec stycznia, czy z początkiem lutego mi się skończył i potem wiedząc, że mam iść do kliniki, chciałam zrobić wszystkie badania bez leków i nie brałam go prawie miesiąc. Prolaktyna skoczyła na ponad 30 i zaraz dostałam receptę do wykupienia. Po dwóch tygodniach brania prolaktyna spadła do 15.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny