X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcialas zapeszac...to super..moje pewnie tez by sie poplakaly...nic walka od nowa ..tylko juz bez ovufr...pora sie wylaczyc i nie myslec wiecej..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 18:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Miała ktoras z was bardzo gesty zoltawy śluz, trochę ciągnący

ja tak mam..

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wcześniej tak mialas? Ja zawsze przed @ mam biały i nie rozciagliwy a teraz....

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dzis mam 12 dc i chyba nici z tego cyklu, bo endometrium mam 3 mm, w lewym jajniku nie ma dominujacego, a w prawym jest jeden pecherzyk, ale 8 mm ;/

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna255 wrote:
    dziewczyny dzis mam 12 dc i chyba nici z tego cyklu, bo endometrium mam 3 mm, w lewym jajniku nie ma dominujacego, a w prawym jest jeden pecherzyk, ale 8 mm ;/
    no nie bede cie oszukiwac..endo nie powala malusie ...ale cuda sie zdarzaja i nasz org jest nieprzewidywalny zdarza sie ze pecherzyki nagle rosna i endo sie ladnie pogrubia....mozesz brac plastry na przyrost endometrium..poproso wypisanie gina....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    A wcześniej tak mialas? Ja zawsze przed @ mam biały i nie rozciagliwy a teraz....

teraz tak mam .,,,,miesiac temu też...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi lekarz przepisal duphaston na pogrubienie endometrium po owulacji, ale martwi mnie tez maly pecherzyk... jest szansa ze jeszcze urosnie...? mialam bardzo dlugie cykle wczesniej (co ok 2 miesiace), jedynie poprzedni cykl trwal 30 dni, bo wywolalam go duphastonem....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna255 wrote:
    mi lekarz przepisal duphaston na pogrubienie endometrium po owulacji, ale martwi mnie tez maly pecherzyk... jest szansa ze jeszcze urosnie...? mialam bardzo dlugie cykle wczesniej (co ok 2 miesiace), jedynie poprzedni cykl trwal 30 dni, bo wywolalam go duphastonem....
    przy tak cienkim moze byc problem ze po owu nie narosnie..zapproponuj na endo w 1szej fazie niech ci wypisze...
    Co do pecherztyka...czesto rosna wolniej ale rosna i owu bywa pozniej..wiec nadzieje mozna zawsze miec...najlpeiej za pare dni zrob znow usg spr co z endo i pecherzykiem..Powodzenia!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 20:23

Anna255 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troszke mały ten pecherzyk tak jak na ten dzien cyklu ale sama masz dlugie cykle moze urośnie ...chodz szczerze cienko to widze chodz Cuda sie zdarzaja!! nooo chyba ze owulacja bedzie powiedzmy pozno i bedzie rosl...te 2 -3 mm na dobe najmniej...powodzenia

Anna255 lubi tę wiadomość

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 13:10

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana. Mąż tak mi dzisiaj dał popalić w nocy chrapaniem, że szkoda gadać. Jestem totalnie niewyspana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 09:14

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Witam z rana. Mąż tak mi dzisiaj dał popalić w nocy chrapaniem, że szkoda gadać. Jestem totalnie niewyspana.
    Witam,

Milcia mam do Ciebie pytanie, czy to był Twój pierwszy cykl z Bromergonem?

• Milcia Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, ja już brałam go od lipca. Ale jakoś pod koniec stycznia, czy z początkiem lutego mi się skończył i potem wiedząc, że mam iść do kliniki, chciałam zrobić wszystkie badania bez leków i nie brałam go prawie miesiąc. Prolaktyna skoczyła na ponad 30 i zaraz dostałam receptę do wykupienia. Po dwóch tygodniach brania prolaktyna spadła do 15.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 08:51

• Milcia Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaką wysoką masz prolaktynę?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam wysoka prolaktyne ...bralam bromergon ale zle go tolerowalam ...teraz biore costagnus ziolowy on ok jest i nie mam ubocznych rzadnych...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia jak tam u Ciebie? Jak temperatura?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo 37.10 teraz 37.80 bol Na okres i bol piersi i tyle...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teściora robiłaś dzisiaj?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie czekam...byl negatywny wczoraj Na wieczor zobacz wykres

‹‹ 446 447 448 449 450 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ