Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh dziełuszki jednym slowem przejeVane.
Nie mozna byc pesymista ale takie suytuacje nei nastrajaja optymistycznie niestety,,A najgorsze w tym wszystkim jest to, ze nie mamy na to najmniejszego wplywu..Nie jest od nas zalezne i chyba to najgorsze,,,ta nasza bezsilnosc... -
Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa i wsparcie teraz ja będę Was wspierać bo ja na jakiś czas mam przerwę jeden cykl od seksu a 2 minimum od starań.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 18:56
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa i wsparcie teraz ja będę Was wspierać bo ja na jakiś czas mam przerwę jeden cykl od seksu a 2 minimum od starań.
Zalezy jak tam z cyklami u ciebie ale mamy cykl podobnie teraz:) -
Może ten rok mnie naprawi i naturalnie zajdę
w poprzednim lipcu z antyków schodziłam i od sierpnia oserwacja od września starania więc zacznę od nowa ze starym planem
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Asiu życzę aby wszystko teraz poszło po Twojej myśli...życzę Ci aby w końcu spełniły się marzenia....życzę aby lipiec/sierpień był TYM miesiącem....
Kap jak tam tort???Malenq lubi tę wiadomość
-
Dopiero obudziłam się po powrocie ze szpitala. I to przeczytałam. Tak bardzo, bardzo współczuję. Łzy same się cisną do oczu. To takie bezwzględne.
A ja po szpitalu. Kontrola koniecznie za tydzień najpóźniej bo... Polip szyjkowy w ujściu zewnętrznym. Tsh mi spadło do 0,6.
Dziecko rozwija się ok, ale... A z resztą same przeczytajcie.
http://www.babyboom.pl/ciaza/przygotowania_do_ciazy/czy_polip_w_szyjce_macicy_zagraza_ciazy.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdia spokojnie wg tego co jest tam napisane "Natomiast jeżeli polip pojawił się już w ciąży i jest umiejscowiony na szyjce macicy, to zwykle nie stanowi większego problemu i nie jest groźny dla dziecka. Jest przyczyną plamień, nawet przez wiele tygodni."....
Wierzę, że będzie dobrze...życzę Ci tego z całego serca...jesteś już w domku a to ważne....wizytę kontrolną też masz wyznaczoną...trzeba wierzyć...Idia lubi tę wiadomość
-
Idia wrote:Dopiero obudziłam się po powrocie ze szpitala. I to przeczytałam. Tak bardzo, bardzo współczuję. Łzy same się cisną do oczu. To takie bezwzględne.
A ja po szpitalu. Kontrola koniecznie za tydzień najpóźniej bo... Polip szyjkowy w ujściu zewnętrznym. Tsh mi spadło do 0,6.
Dziecko rozwija się ok, ale... A z resztą same przeczytajcie.
http://www.babyboom.pl/ciaza/przygotowania_do_ciazy/czy_polip_w_szyjce_macicy_zagraza_ciazy.htmlMalenq, Idia lubią tę wiadomość
-
Natomiast jeżeli polip pojawił się już w ciąży i jest umiejscowiony na szyjce macicy, to zwykle nie stanowi większego problemu i nie jest groźny dla dziecka. Jest przyczyną plamień, nawet przez wiele tygodni.
przecviez pisze , ze nei ejst grozny dla dziecka w szyjce?? wiec co sie rpzejmowac..ciesz sie ze nie ejst w macicyMalenq, Idia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Kap a Ty już wymalowana???obcasy są?? osz bosz...ja już tak dawno nie wychodziłam na popijawkę bez A. że nie pamiętam jak się trzeba ubierać itp. hehehe
Ojj ja ostatnio to bylam na imprezie z dziewczynami koncem listopada na moich urodzinach..takze dzis trzeba troche sie pokrecic..stare dupy beda robic nalot na miasto
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiesz ja to na starych smieciach, jestem u siebie,,,A lokale odwiedzam raczej takie , w ktorych wlascicieli znam od bobasa najczesciej...
Tak ze luz blues..Ale powiem Ci , ze strasznie sie ciesze , ze wychodze,,Jak za dawnych czasow)przed starankami I powie Ci szczerze ze byalm chygba szczesliwsza wtedy.....A przez ostatnie 3miesiace zdarzylo mi sie czesciej plakac niz przez ostatni rok
-
Idia wrote:Nic nie chce iść zupełnie spokojnie.
Jestem tak zmęczona, że zaczynam mieć migrenę i mdłości. Wezmę chyba paracetamol.