X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:34

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh dziełuszki jednym slowem przejeVane. :(
    Nie mozna byc pesymista ale takie suytuacje nei nastrajaja optymistycznie niestety,,A najgorsze w tym wszystkim jest to, ze nie mamy na to najmniejszego wplywu..Nie jest od nas zalezne i chyba to najgorsze,,,ta nasza bezsilnosc...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa i wsparcie teraz ja będę Was wspierać bo ja na jakiś czas mam przerwę jeden cykl od seksu a 2 minimum od starań.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 18:56

kapturnica lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa i wsparcie teraz ja będę Was wspierać bo ja na jakiś czas mam przerwę jeden cykl od seksu a 2 minimum od starań.
    to Asia w lipcu moze zastartujemy razem :)
    Zalezy jak tam z cyklami u ciebie ale mamy cykl podobnie teraz:)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ten rok mnie naprawi i naturalnie zajdę :-) w poprzednim lipcu z antyków schodziłam i od sierpnia oserwacja od września starania więc zacznę od nowa ze starym planem :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu życzę aby wszystko teraz poszło po Twojej myśli...życzę Ci aby w końcu spełniły się marzenia....życzę aby lipiec/sierpień był TYM miesiącem....

Kap jak tam tort???

Joanna0071 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Asiu życzę aby wszystko teraz poszło po Twojej myśli...życzę Ci aby w końcu spełniły się marzenia....życzę aby lipiec/sierpień był TYM miesiącem....

Kap jak tam tort???
    Kochaniutka dzis zrobilam tylko ciasto...i przekroilam..Jutro bedzie krem..Ale mi sliczny murzynski wyszedl po dodaniu czoko ;)

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero obudziłam się po powrocie ze szpitala. I to przeczytałam. Tak bardzo, bardzo współczuję. Łzy same się cisną do oczu. To takie bezwzględne.

A ja po szpitalu. Kontrola koniecznie za tydzień najpóźniej bo... Polip szyjkowy w ujściu zewnętrznym. Tsh mi spadło do 0,6.

Dziecko rozwija się ok, ale... A z resztą same przeczytajcie.

http://www.babyboom.pl/ciaza/przygotowania_do_ciazy/czy_polip_w_szyjce_macicy_zagraza_ciazy.html

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i już mi ślinka cieknie, na pewno będzie SMACZNY:)
    jeszcze raz szalonej imprezki życzę;)
    zaglądałaś na metforminę MONIKADM się pochwaliła dzisiejszym testem i zieloną kropką:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem dumna wygrali mecz :D pierwszy schrzanili ale drugi juz ladnie poszedl..Teraz o 21 godz maja nastepny :D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    i już mi ślinka cieknie, na pewno będzie SMACZNY:)
    jeszcze raz szalonej imprezki życzę;)
    zaglądałaś na metforminę MONIKADM się pochwaliła dzisiejszym testem i zieloną kropką:)
    o widzisz!! super!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia spokojnie wg tego co jest tam napisane "Natomiast jeżeli polip pojawił się już w ciąży i jest umiejscowiony na szyjce macicy, to zwykle nie stanowi większego problemu i nie jest groźny dla dziecka. Jest przyczyną plamień, nawet przez wiele tygodni."....
    Wierzę, że będzie dobrze...życzę Ci tego z całego serca...jesteś już w domku a to ważne....wizytę kontrolną też masz wyznaczoną...trzeba wierzyć...

Idia lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Dopiero obudziłam się po powrocie ze szpitala. I to przeczytałam. Tak bardzo, bardzo współczuję. Łzy same się cisną do oczu. To takie bezwzględne.

A ja po szpitalu. Kontrola koniecznie za tydzień najpóźniej bo... Polip szyjkowy w ujściu zewnętrznym. Tsh mi spadło do 0,6.

Dziecko rozwija się ok, ale... A z resztą same przeczytajcie.

http://www.babyboom.pl/ciaza/przygotowania_do_ciazy/czy_polip_w_szyjce_macicy_zagraza_ciazy.html
    Tfu tfu nie czytaj takich rzeczy bo zalamac sie mozna , a po po chvj sie denerwowac???

Malenq, Idia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natomiast jeżeli polip pojawił się już w ciąży i jest umiejscowiony na szyjce macicy, to zwykle nie stanowi większego problemu i nie jest groźny dla dziecka. Jest przyczyną plamień, nawet przez wiele tygodni.
    przecviez pisze , ze nei ejst grozny dla dziecka w szyjce?? wiec co sie rpzejmowac..ciesz sie ze nie ejst w macicy

Malenq, Idia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap a Ty już wymalowana???obcasy są?? osz bosz...ja już tak dawno nie wychodziłam na popijawkę bez A. że nie pamiętam jak się trzeba ubierać itp. hehehe

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kap a Ty już wymalowana???obcasy są?? osz bosz...ja już tak dawno nie wychodziłam na popijawkę bez A. że nie pamiętam jak się trzeba ubierać itp. hehehe
    no obcasy sie grzeja w korytarzu..make up za chwile coby nie splynal..taxowke mam zamowiona na 22..bo z buta to ja nie mam zamiaru chodzic
    Ojj ja ostatnio to bylam na imprezie z dziewczynami koncem listopada na moich urodzinach..takze dzis trzeba troche sie pokrecic..stare dupy beda robic nalot na miasto ;D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę, że plan pierwsza klasa....
    to rób się na bóstwo Kasieńka i roznieście małolaty, trza pokazać kto rządzi:)

• Idia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie chce iść zupełnie spokojnie.
    Jestem tak zmęczona, że zaczynam mieć migrenę i mdłości. Wezmę chyba paracetamol.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz ja to na starych smieciach, jestem u siebie,,,A lokale odwiedzam raczej takie , w ktorych wlascicieli znam od bobasa najczesciej...;) Tak ze luz blues..Ale powiem Ci , ze strasznie sie ciesze , ze wychodze,,Jak za dawnych czasow)przed starankami I powie Ci szczerze ze byalm chygba szczesliwsza wtedy.....A przez ostatnie 3miesiace zdarzylo mi sie czesciej plakac niz przez ostatni rok :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Nic nie chce iść zupełnie spokojnie.
    Jestem tak zmęczona, że zaczynam mieć migrenę i mdłości. Wezmę chyba paracetamol.
    Jakas masakra..Kiedy ty zacziesz sie cieszyc stanem odmiennym a nie emczyc??Wspolczuuje , ja w ciazy to bylam jak nowo narodzona..Zero dolegliwosci..Bylam tykajaca bomba tak milam energii

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 641 642 643 644 645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ