X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:34

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh dziełuszki jednym slowem przejeVane. :(
    Nie mozna byc pesymista ale takie suytuacje nei nastrajaja optymistycznie niestety,,A najgorsze w tym wszystkim jest to, ze nie mamy na to najmniejszego wplywu..Nie jest od nas zalezne i chyba to najgorsze,,,ta nasza bezsilnosc...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa i wsparcie teraz ja będę Was wspierać bo ja na jakiś czas mam przerwę jeden cykl od seksu a 2 minimum od starań.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 18:56

kapturnica lubi tę wiadomość

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa i wsparcie teraz ja będę Was wspierać bo ja na jakiś czas mam przerwę jeden cykl od seksu a 2 minimum od starań.
    to Asia w lipcu moze zastartujemy razem :)
    Zalezy jak tam z cyklami u ciebie ale mamy cykl podobnie teraz:)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ten rok mnie naprawi i naturalnie zajdę :-) w poprzednim lipcu z antyków schodziłam i od sierpnia oserwacja od września starania więc zacznę od nowa ze starym planem :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu życzę aby wszystko teraz poszło po Twojej myśli...życzę Ci aby w końcu spełniły się marzenia....życzę aby lipiec/sierpień był TYM miesiącem....

Kap jak tam tort???

Joanna0071 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Asiu życzę aby wszystko teraz poszło po Twojej myśli...życzę Ci aby w końcu spełniły się marzenia....życzę aby lipiec/sierpień był TYM miesiącem....

Kap jak tam tort???
    Kochaniutka dzis zrobilam tylko ciasto...i przekroilam..Jutro bedzie krem..Ale mi sliczny murzynski wyszedl po dodaniu czoko ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero obudziłam się po powrocie ze szpitala. I to przeczytałam. Tak bardzo, bardzo współczuję. Łzy same się cisną do oczu. To takie bezwzględne.

A ja po szpitalu. Kontrola koniecznie za tydzień najpóźniej bo... Polip szyjkowy w ujściu zewnętrznym. Tsh mi spadło do 0,6.

Dziecko rozwija się ok, ale... A z resztą same przeczytajcie.

http://www.babyboom.pl/ciaza/przygotowania_do_ciazy/czy_polip_w_szyjce_macicy_zagraza_ciazy.html

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i już mi ślinka cieknie, na pewno będzie SMACZNY:)
    jeszcze raz szalonej imprezki życzę;)
    zaglądałaś na metforminę MONIKADM się pochwaliła dzisiejszym testem i zieloną kropką:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem dumna wygrali mecz :D pierwszy schrzanili ale drugi juz ladnie poszedl..Teraz o 21 godz maja nastepny :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    i już mi ślinka cieknie, na pewno będzie SMACZNY:)
    jeszcze raz szalonej imprezki życzę;)
    zaglądałaś na metforminę MONIKADM się pochwaliła dzisiejszym testem i zieloną kropką:)
    o widzisz!! super!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia spokojnie wg tego co jest tam napisane "Natomiast jeżeli polip pojawił się już w ciąży i jest umiejscowiony na szyjce macicy, to zwykle nie stanowi większego problemu i nie jest groźny dla dziecka. Jest przyczyną plamień, nawet przez wiele tygodni."....
    Wierzę, że będzie dobrze...życzę Ci tego z całego serca...jesteś już w domku a to ważne....wizytę kontrolną też masz wyznaczoną...trzeba wierzyć...

Idia lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Dopiero obudziłam się po powrocie ze szpitala. I to przeczytałam. Tak bardzo, bardzo współczuję. Łzy same się cisną do oczu. To takie bezwzględne.

A ja po szpitalu. Kontrola koniecznie za tydzień najpóźniej bo... Polip szyjkowy w ujściu zewnętrznym. Tsh mi spadło do 0,6.

Dziecko rozwija się ok, ale... A z resztą same przeczytajcie.

http://www.babyboom.pl/ciaza/przygotowania_do_ciazy/czy_polip_w_szyjce_macicy_zagraza_ciazy.html
    Tfu tfu nie czytaj takich rzeczy bo zalamac sie mozna , a po po chvj sie denerwowac???

nick nieaktualny, Idia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natomiast jeżeli polip pojawił się już w ciąży i jest umiejscowiony na szyjce macicy, to zwykle nie stanowi większego problemu i nie jest groźny dla dziecka. Jest przyczyną plamień, nawet przez wiele tygodni.
    przecviez pisze , ze nei ejst grozny dla dziecka w szyjce?? wiec co sie rpzejmowac..ciesz sie ze nie ejst w macicy

nick nieaktualny, Idia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap a Ty już wymalowana???obcasy są?? osz bosz...ja już tak dawno nie wychodziłam na popijawkę bez A. że nie pamiętam jak się trzeba ubierać itp. hehehe

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kap a Ty już wymalowana???obcasy są?? osz bosz...ja już tak dawno nie wychodziłam na popijawkę bez A. że nie pamiętam jak się trzeba ubierać itp. hehehe
    no obcasy sie grzeja w korytarzu..make up za chwile coby nie splynal..taxowke mam zamowiona na 22..bo z buta to ja nie mam zamiaru chodzic
    Ojj ja ostatnio to bylam na imprezie z dziewczynami koncem listopada na moich urodzinach..takze dzis trzeba troche sie pokrecic..stare dupy beda robic nalot na miasto ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę, że plan pierwsza klasa....
    to rób się na bóstwo Kasieńka i roznieście małolaty, trza pokazać kto rządzi:)

• Idia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie chce iść zupełnie spokojnie.
    Jestem tak zmęczona, że zaczynam mieć migrenę i mdłości. Wezmę chyba paracetamol.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz ja to na starych smieciach, jestem u siebie,,,A lokale odwiedzam raczej takie , w ktorych wlascicieli znam od bobasa najczesciej...;) Tak ze luz blues..Ale powiem Ci , ze strasznie sie ciesze , ze wychodze,,Jak za dawnych czasow)przed starankami I powie Ci szczerze ze byalm chygba szczesliwsza wtedy.....A przez ostatnie 3miesiace zdarzylo mi sie czesciej plakac niz przez ostatni rok :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Nic nie chce iść zupełnie spokojnie.
    Jestem tak zmęczona, że zaczynam mieć migrenę i mdłości. Wezmę chyba paracetamol.
    Jakas masakra..Kiedy ty zacziesz sie cieszyc stanem odmiennym a nie emczyc??Wspolczuuje , ja w ciazy to bylam jak nowo narodzona..Zero dolegliwosci..Bylam tykajaca bomba tak milam energii

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 641 642 643 644 645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ