X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia Kasiek ma rację - zacznij się cieszyć , na zmartwienia i tak przyjdzie pora...jak Ci np.: dziecko w przyszłości awanturę zrobi, że nie chcesz czegoś kupić...hehehe

Kasiek wiem, ja też czasem marzę o tych chwilach beztroskich, kiedy to mój świat nie krążył wokół tematu starań, clo, metforminy, bólów, płaczu i nieszczęść...dziewczyny, te które zachodzą i nie mają problemów, szybko znikają z owu różowego i nie przekazują tych szczęśliwych = pozytywnych wibracji....a jak kilka z nich pamięta to i tak są w mniejszości.....
    dlatego życzę Milci i Idi dużo uśmiechu na codzień, dużo podziękowań wieczorkiem, za przeżyty dzień, za męża, za słońce, za ciążę i Cudaka który jest:) główka do góry ....

Znikam, do jutra, mąż doprasza się uwagi...hehehe jak małe dziecko....

Dla przyszłych mam spokojnej nocy:)
    Kasiek Tobie szaleństwa do białego rana:)
    elfik a Tobie dobrego humorku, mniej dokuczających zatok i super weekendu:)
    Asiu Ciebie tulę bardzo mocno :-*
    Robotka wracaj tu do nas zdrowa:)
    Jak kogoś pominęłam to sorki..mąż masaż stóp zaczyna hehehe

kapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość

• Idia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jakas masakra..Kiedy ty zacziesz sie cieszyc stanem odmiennym a nie emczyc??Wspolczuuje , ja w ciazy to bylam jak nowo narodzona..Zero dolegliwosci..Bylam tykajaca bomba tak milam energii

19 maja mam wizytę u lekarza prowadzącego, mam nadzieję, ze polip okaże się nie groźny. Mam piękne zdjęcie cudaka ssie paluch, fika nogami. Teraz tylko zachowam spokój, zwalczę ból głowy i poczekam co mi przyniosą kolejne dni. Radość z ciąży czuję, ale strach że ją stracę- też. Ale o tym drugim staram się nie myśleć.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, jak jutro nie zrobisz testa, to chyba Ci do d... nakopie. No przecież ile możemy tu czekać na wieści? ;)

kapturnica, Idia, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest poruczniku Milcia.....test zrobiony...2krechy są....:P

Idia, olcia87, Elfik, Joanna0071 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala super!!!Specjalnie moja skacowana glowe podnioslam zeby spr co u Ciebie..
    Bedzie dzidziol jak ta lala :D
    A teraz ladnie nam zdefiniuj ile cZasu sie staraliscie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 06:11

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek z lekami od grudnia 2014...ale bez gumek jakieś 6lat...jak kiedyś pisałam, przez pierwsze 4lata słyszałam od lekarzy, że jest wszystko w porządku, że trzeba tylko działać...że wyniki dobre, że badania ok, potem róże nietrafione diagnozy, leki które tylko wyniszczały mi system jelitowy....potem biegaliśmy od lekarza do lekarza, w tym czasie zachorowałam i przez rok nie staraliśmy się....
    potem był szpital, metformina, clo i resztę już znasz....
    :-)

Kasiek poza tym dziękuję, że tak z rańca wstałaś...:-) (albo dopiero wróciłaś hehehe)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 06:38

kapturnica lubi tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mi się kurde podoba :)

Gratuluję Ci z całego serca :)

Malenq lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal, od grudnia 2014? ;)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde od wczoraj piszę z telefonu i nie mogłam podejrzeć wykresu, ale zaraz se wstanę i pójdę specjalnie na laptopie zobaczyć :)

Malenq lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buhahaha to przez adrenalinę...hahaha od 2013 grudnia....:D:D:D: buhahaha powrót z przyszłości był:D:D:D:D

• Milcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no naprawdę się cieszę. Jaka była Twoja reakcja? Bo my z M, to aż sami się zdziwiliśmy, że tak spokojnie zareagowaliśmy. Myślałam, że po tak długim czasie starań, to będziemy skakać pod sufit, a tu spoko loko.

Mąż już wie?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, to będziesz już styczniówką :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mąż wie, sam wczoraj testy dostarczał, a dzisiaj od 5tej na nogach....
    wiesz My raczej też pod sufit nie skakaliśmy, ale UŚMIECH szeroki nie schodzi z naszej twarzy...nie potrafimy się na niczym innym skupić... mój tylko siedzi i patrzy na mnie i oczy mu się błyszczą...aż musiałam Go pogonić żeby czymś się zajął, bo mnie to peszy....heheh
    styczeń....och mój bosz to taki odległy termin.....

kapturnica, Idia, Milcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w lipcu o takich rzeczach jak styczeń będę myśleć.... teraz gdybać nie ma co...
    jak tylko adrenalina opadnie..to włączy się trzeźwe myślenie...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala to swoje wyczekalas w kolejkce..W sumie ponad rok wiec najwyzszy czas byl zeby cie wykopac na ciezarowki ;)
    Wiec bez zamartwian ciesz sie tym czasem i moze troche wyluzuj z jazda na rowerze ;)

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    tak mąż wie, sam wczoraj testy dostarczał, a dzisiaj od 5tej na nogach....
    wiesz My raczej też pod sufit nie skakaliśmy, ale UŚMIECH szeroki nie schodzi z naszej twarzy...nie potrafimy się na niczym innym skupić... mój tylko siedzi i patrzy na mnie i oczy mu się błyszczą...aż musiałam Go pogonić żeby czymś się zajął, bo mnie to peszy....heheh
    styczeń....och mój bosz to taki odległy termin.....

Poleci szybko ;) I znów łzy w oczach, ze wzruszenia tym razem.
    Malenq teraz życzę spokojnej, nudnej, książkowej i pozbawionej skoków adrenaliny ciąży :)

Malenq lubi tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słońca dziękuję za pozytywne wibracje, które od Was doświadczam:)
    I wiecie co, najśmieszniejsze, że w życiu nie czułam się dziwniej...trochę jak na kacu, nie do końca trzeźwo myślę...hehehe śmieszne uczucie...mogłyście powiedzieć...:P:P:P

Kap jak było??? mam nadzieję, że impreza był przednia:) i że % nie zabrakło...

Idia lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Słońca dziękuję za pozytywne wibracje, które od Was doświadczam:)
    I wiecie co, najśmieszniejsze, że w życiu nie czułam się dziwniej...trochę jak na kacu, nie do końca trzeźwo myślę...hehehe śmieszne uczucie...mogłyście powiedzieć...:P:P:P

Kap jak było??? mam nadzieję, że impreza był przednia:) i że % nie zabrakło...
    Wlasnie szukam alcazelzer na kaca ;D
    I kawe chce!!krolestwo za kawe!!!Dawac mi kawe!!
    Bylo zajebiscie :) I najlepsze ze wczoraj prawie mnie rzekonaly zebym olala to wszystko :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi przy teście pozytywnym ręce się trzęsły. Teraz jak już widzę, że u mnie wszystko zaczyna być ok, to tak naprawdę będąc w 11 tygodniu ciąży dopiero do mnie dochodzi, że tam w środku żyje ktoś jeszcze.

Malenq lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia nie no... nie możesz olać :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
‹‹ 642 643 644 645 646 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ