X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia Kasiek ma rację - zacznij się cieszyć , na zmartwienia i tak przyjdzie pora...jak Ci np.: dziecko w przyszłości awanturę zrobi, że nie chcesz czegoś kupić...hehehe

Kasiek wiem, ja też czasem marzę o tych chwilach beztroskich, kiedy to mój świat nie krążył wokół tematu starań, clo, metforminy, bólów, płaczu i nieszczęść...dziewczyny, te które zachodzą i nie mają problemów, szybko znikają z owu różowego i nie przekazują tych szczęśliwych = pozytywnych wibracji....a jak kilka z nich pamięta to i tak są w mniejszości.....
    dlatego życzę Milci i Idi dużo uśmiechu na codzień, dużo podziękowań wieczorkiem, za przeżyty dzień, za męża, za słońce, za ciążę i Cudaka który jest:) główka do góry ....

Znikam, do jutra, mąż doprasza się uwagi...hehehe jak małe dziecko....

Dla przyszłych mam spokojnej nocy:)
    Kasiek Tobie szaleństwa do białego rana:)
    elfik a Tobie dobrego humorku, mniej dokuczających zatok i super weekendu:)
    Asiu Ciebie tulę bardzo mocno :-*
    Robotka wracaj tu do nas zdrowa:)
    Jak kogoś pominęłam to sorki..mąż masaż stóp zaczyna hehehe

kapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość

• Idia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jakas masakra..Kiedy ty zacziesz sie cieszyc stanem odmiennym a nie emczyc??Wspolczuuje , ja w ciazy to bylam jak nowo narodzona..Zero dolegliwosci..Bylam tykajaca bomba tak milam energii

19 maja mam wizytę u lekarza prowadzącego, mam nadzieję, ze polip okaże się nie groźny. Mam piękne zdjęcie cudaka ssie paluch, fika nogami. Teraz tylko zachowam spokój, zwalczę ból głowy i poczekam co mi przyniosą kolejne dni. Radość z ciąży czuję, ale strach że ją stracę- też. Ale o tym drugim staram się nie myśleć.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, jak jutro nie zrobisz testa, to chyba Ci do d... nakopie. No przecież ile możemy tu czekać na wieści? ;)

kapturnica, Idia, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jest poruczniku Milcia.....test zrobiony...2krechy są....:P

Idia, olcia87, Elfik, Joanna0071 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala super!!!Specjalnie moja skacowana glowe podnioslam zeby spr co u Ciebie..
    Bedzie dzidziol jak ta lala :D
    A teraz ladnie nam zdefiniuj ile cZasu sie staraliscie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 06:11

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek z lekami od grudnia 2014...ale bez gumek jakieś 6lat...jak kiedyś pisałam, przez pierwsze 4lata słyszałam od lekarzy, że jest wszystko w porządku, że trzeba tylko działać...że wyniki dobre, że badania ok, potem róże nietrafione diagnozy, leki które tylko wyniszczały mi system jelitowy....potem biegaliśmy od lekarza do lekarza, w tym czasie zachorowałam i przez rok nie staraliśmy się....
    potem był szpital, metformina, clo i resztę już znasz....
    :-)

Kasiek poza tym dziękuję, że tak z rańca wstałaś...:-) (albo dopiero wróciłaś hehehe)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 06:38

kapturnica lubi tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mi się kurde podoba :)

Gratuluję Ci z całego serca :)

Malenq lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal, od grudnia 2014? ;)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde od wczoraj piszę z telefonu i nie mogłam podejrzeć wykresu, ale zaraz se wstanę i pójdę specjalnie na laptopie zobaczyć :)

Malenq lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buhahaha to przez adrenalinę...hahaha od 2013 grudnia....:D:D:D: buhahaha powrót z przyszłości był:D:D:D:D

• Milcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no naprawdę się cieszę. Jaka była Twoja reakcja? Bo my z M, to aż sami się zdziwiliśmy, że tak spokojnie zareagowaliśmy. Myślałam, że po tak długim czasie starań, to będziemy skakać pod sufit, a tu spoko loko.

Mąż już wie?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, to będziesz już styczniówką :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mąż wie, sam wczoraj testy dostarczał, a dzisiaj od 5tej na nogach....
    wiesz My raczej też pod sufit nie skakaliśmy, ale UŚMIECH szeroki nie schodzi z naszej twarzy...nie potrafimy się na niczym innym skupić... mój tylko siedzi i patrzy na mnie i oczy mu się błyszczą...aż musiałam Go pogonić żeby czymś się zajął, bo mnie to peszy....heheh
    styczeń....och mój bosz to taki odległy termin.....

kapturnica, Idia, Milcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w lipcu o takich rzeczach jak styczeń będę myśleć.... teraz gdybać nie ma co...
    jak tylko adrenalina opadnie..to włączy się trzeźwe myślenie...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala to swoje wyczekalas w kolejkce..W sumie ponad rok wiec najwyzszy czas byl zeby cie wykopac na ciezarowki ;)
    Wiec bez zamartwian ciesz sie tym czasem i moze troche wyluzuj z jazda na rowerze ;)

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    tak mąż wie, sam wczoraj testy dostarczał, a dzisiaj od 5tej na nogach....
    wiesz My raczej też pod sufit nie skakaliśmy, ale UŚMIECH szeroki nie schodzi z naszej twarzy...nie potrafimy się na niczym innym skupić... mój tylko siedzi i patrzy na mnie i oczy mu się błyszczą...aż musiałam Go pogonić żeby czymś się zajął, bo mnie to peszy....heheh
    styczeń....och mój bosz to taki odległy termin.....

Poleci szybko ;) I znów łzy w oczach, ze wzruszenia tym razem.
    Malenq teraz życzę spokojnej, nudnej, książkowej i pozbawionej skoków adrenaliny ciąży :)

Malenq lubi tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słońca dziękuję za pozytywne wibracje, które od Was doświadczam:)
    I wiecie co, najśmieszniejsze, że w życiu nie czułam się dziwniej...trochę jak na kacu, nie do końca trzeźwo myślę...hehehe śmieszne uczucie...mogłyście powiedzieć...:P:P:P

Kap jak było??? mam nadzieję, że impreza był przednia:) i że % nie zabrakło...

Idia lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Słońca dziękuję za pozytywne wibracje, które od Was doświadczam:)
    I wiecie co, najśmieszniejsze, że w życiu nie czułam się dziwniej...trochę jak na kacu, nie do końca trzeźwo myślę...hehehe śmieszne uczucie...mogłyście powiedzieć...:P:P:P

Kap jak było??? mam nadzieję, że impreza był przednia:) i że % nie zabrakło...
    Wlasnie szukam alcazelzer na kaca ;D
    I kawe chce!!krolestwo za kawe!!!Dawac mi kawe!!
    Bylo zajebiscie :) I najlepsze ze wczoraj prawie mnie rzekonaly zebym olala to wszystko :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi przy teście pozytywnym ręce się trzęsły. Teraz jak już widzę, że u mnie wszystko zaczyna być ok, to tak naprawdę będąc w 11 tygodniu ciąży dopiero do mnie dochodzi, że tam w środku żyje ktoś jeszcze.

Malenq lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia nie no... nie możesz olać :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
‹‹ 642 643 644 645 646 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ