X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki to nie przeszkadzam, spisuj tą litanię...i niech wizyta będzie po Twojej myśli....
    jejku tylko przed pokrojeniem pstrynkij fotę toru:)
    ech przywiało i do mnie chmury....buu....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    oki to nie przeszkadzam, spisuj tą litanię...i niech wizyta będzie po Twojej myśli....
    jejku tylko przed pokrojeniem pstrynkij fotę toru:)
    ech przywiało i do mnie chmury....buu....
    jak jako tako bedzie wygladal to zrobie zdjecie..Jak bedzie ujnia to bedzie wstyd ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 10:03

Idia, Malenq lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski mam świetny plan na dziś- czytać, spać, oglądać filmy i karmić Cudaka ;)

Za chwilę zacznie mi fikać i już będzie koniec relaksu ;)

Malenq lubi tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Madziara dzięki za rady jeszcze trzeba było dodać że zadzierżgnięcie nici porozumienia z Salową = więcej zupki:) i miłe słowa otuchy. A ty rozumiesz co to jest ten polip szyjkowy w ujściu? Kurczaki ja techniczna jestem i lubię wiedzieć.

powiem tak jest to zmiana lagodna...moze niestety wywolywac plamienia ktore nie sa z ciazy tylko z niego bo jak to powiedziec org bedzie chcial sie go pozbyc wywolujac skurcze niestety macicy ...przyczyna moze byc sklejanie sie scian endo przegrubialej warstwy...trzeba dbac o siebie i nie dzwigac itp dbaj o siebie moja kol ma od poczatku ciazy male plamienia byly i pod kontrola jest ok a jest w 8 mies ciazy

Idia lubi tę wiadomość

• Idia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) takich słów potrzebowałam ;)

Czyli to moje plamienie wtedy było z polipa. Bo akurat nas na małe przytulanki wzięło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 10:54

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie dobrze ...tylko lezec i nie nadwyrezac sie ...

jestem w szkole i nie moge jakos sie ogarnac ...nie moge sobie poradzic z tym ze nie bede miala brzucha..rozstepow hehe....nic noo ...chodz ciesze sie ze mam dom piekny meza kochajacego i prace dobra w ktorej oboje sie spelniamy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia wrote:
    Dzięki :) takich słów potrzebowałam ;)

Czyli to moje plamienie wtedy było z polipa. Bo akurat nas na małe przytulanki wzięło.

tak miala moja kolezanka...kochali sie z mezem bo lek pozwolil a tu zonk potem plamienia to tamto bol brzucha...polozyli na oddzial i lek pow ze to plamienie z polipa z skurczami macicy sie odklejal...bedzie dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrezygnuj z seksu bo to poczatki ... Meza mozesz inaczej zaspokoic ...taka prawda ...dziecko wazniejsze

jak bym miala taka szanse jak ciaza utrzymujaca sie to bym wszystko zrobila..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 11:04

• Idia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara poczekasz trochę i się pojawi. Nawet jak nie własne, to przecież nie liczy się to aż tak bardzo kto urodził. Liczy się kto wychował, kochał, dbał i dał dom.

Znajomy 3 lata temu dowiedział się że dziecko które miał za swoje było efektem zdrady jego żony z innym. I miał problem co zrobić. Któregoś razu usiadł i stwierdził że jest durny. Jego córka zdawała maturę wtedy. Żona wystąpiła o rozwód. Córka chyba nie wie o tym. Niemniej została zapytana z kim chce mieszkać z nim czy z matką.

Matka nawet nie wie że we wrześniu będzie babcią.

A on? Wychował, kochał, zmieniał pieluchy a teraz szykuje się do ślubu córki i bycia dziadkiem. Wózka szuka :)

A że to nie jego plemnik był? To już bez znaczenia.

zagubiona_82, Malenq, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:37

Malenq, kapturnica, Idia lubią tę wiadomość

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Zrezygnuj z seksu bo to poczatki ... Meza mozesz inaczej zaspokoic ...taka prawda ...dziecko wazniejsze

jak bym miala taka szanse jak ciaza utrzymujaca sie to bym wszystko zrobila..

Zrezygnowaliśmy po tamtym plemieniu. W dodatku on ma bakterie w moczu. Nie chcemy bym się zaraziła i by Cudakowi cokolwiek zagroziło. Ten sex za rok- ochhh będzie jak za pierwszym razem!

uwo9skjovnetfmk9.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:37

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż dziwne ze prawdziwa. To jeden z najbliższych przyjaciół mojej rodziny. Mama moja z nim już planują wspólne spacery z dziećmi które maja nam się pojawić.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mojego Meza nie jest wazne ze,bedzie obcych ludzi -twierdzi bedzie nasze!! Ja tez tak uwazam tylko moja kobiecos jest troche pod stolem ..a ostatnio odbierajac wyniki Meza Pani pow ze z takimi wynikami maz by zaplodnil kazda kobite..wiec jak by mnie w morde strzelila ale maz pow a ja chce zone !!!

ja sie osmialam ze tak tak kazda co kolo niego nie przejdzie bedzie w ciazy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 11:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to wlasnie jest los pisze rozne historie ...moja siostra cioteczna ma 2 dzieci adoptowanych i jest super ..sa swietne i podobne do niej ...

Idia, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

• olcia87 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Tak jest poruczniku Milcia.....test zrobiony...2krechy są....:P

GRATULUJE :*

Malenq lubi tę wiadomość

Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
    Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
    Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia DZIĘKUJĘ:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekając na Kap:
    0dance3.gif

Idia lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yo yol laseczki..Ja po wizycie u gina..A wiec obserwujemy sie w tym cyklu i nastepnym :)
    Zasmial sie ajk mu pwoiedzialam ze juz kolejna wizyta umowiona na 21maja by podejrzec co tamm.Po dupku nie wchlonelo sie wszystko na rpawym mam na 15mm jeden a na lewym na 14 mm :-/standard kurde :-/
    Co do wynikow malz..powiedzial ze nie ejst zle..A co do poprawy wynikow to rzadko kiedy mozna poprawic morfologie , ale ruchliwosc jak najbardziej..
    Dlatego leki jakie wyslalam malz powinny na ruch pomoc..I tak jak pisalam dzieki ilosci nadrabiamy morfologie
    Jak mu powiedzialqam , ze w jego meiscie kochanym diagnostyka robi badanie nasienia z pobran z publ wc to oczy wywalil..hehehehe
    Ewcia na Twoje pytanie odpowiem jzu w privie..Bo go zapytalam o Twoj przypadek ;)

Malenq, Idia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA i mowie ciolkowi , ze zauwazylam ejdno..ze w dniu podanai pregnylu na dojrzalych pecherzykach u mnie po okolo2dniach nie pekaja one ale te , ktore w dniu podania mialy max16mm.I pytam go czy bysmy nie spr w lipcu podanie pregnylu wczesniej niz na dojrzalym..Bo nie ryzykujemy nic...jedyne co to nast niepekniecie na odpowiedniej stronie :)
    I przynal mi racje , ze mozemy poeksperymentowac..Bo w mo0im przypadku wsio zostalo juz zrobione..laparo byla i kauteryzacja tez..Wiecej nic an pekanie nie zrobi oprocz pregnylu w odpowiednim moemencie
    Takze bede krolik doswiadczalny :P

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 644 645 646 647 648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ