Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:oki to nie przeszkadzam, spisuj tą litanię...i niech wizyta będzie po Twojej myśli....
jejku tylko przed pokrojeniem pstrynkij fotę toru:)
ech przywiało i do mnie chmury....buu....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 10:03
Idia, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdia wrote:Madziara dzięki za rady jeszcze trzeba było dodać że zadzierżgnięcie nici porozumienia z Salową = więcej zupki:) i miłe słowa otuchy. A ty rozumiesz co to jest ten polip szyjkowy w ujściu? Kurczaki ja techniczna jestem i lubię wiedzieć.
powiem tak jest to zmiana lagodna...moze niestety wywolywac plamienia ktore nie sa z ciazy tylko z niego bo jak to powiedziec org bedzie chcial sie go pozbyc wywolujac skurcze niestety macicy ...przyczyna moze byc sklejanie sie scian endo przegrubialej warstwy...trzeba dbac o siebie i nie dzwigac itp dbaj o siebie moja kol ma od poczatku ciazy male plamienia byly i pod kontrola jest ok a jest w 8 mies ciazyIdia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBedzie dobrze ...tylko lezec i nie nadwyrezac sie ...
jestem w szkole i nie moge jakos sie ogarnac ...nie moge sobie poradzic z tym ze nie bede miala brzucha..rozstepow hehe....nic noo ...chodz ciesze sie ze mam dom piekny meza kochajacego i prace dobra w ktorej oboje sie spelniamy... -
nick nieaktualnyIdia wrote:Dzięki
takich słów potrzebowałam
Czyli to moje plamienie wtedy było z polipa. Bo akurat nas na małe przytulanki wzięło.
tak miala moja kolezanka...kochali sie z mezem bo lek pozwolil a tu zonk potem plamienia to tamto bol brzucha...polozyli na oddzial i lek pow ze to plamienie z polipa z skurczami macicy sie odklejal...bedzie dobrze -
nick nieaktualny
-
Madziara poczekasz trochę i się pojawi. Nawet jak nie własne, to przecież nie liczy się to aż tak bardzo kto urodził. Liczy się kto wychował, kochał, dbał i dał dom.
Znajomy 3 lata temu dowiedział się że dziecko które miał za swoje było efektem zdrady jego żony z innym. I miał problem co zrobić. Któregoś razu usiadł i stwierdził że jest durny. Jego córka zdawała maturę wtedy. Żona wystąpiła o rozwód. Córka chyba nie wie o tym. Niemniej została zapytana z kim chce mieszkać z nim czy z matką.
Matka nawet nie wie że we wrześniu będzie babcią.
A on? Wychował, kochał, zmieniał pieluchy a teraz szykuje się do ślubu córki i bycia dziadkiem. Wózka szuka
A że to nie jego plemnik był? To już bez znaczenia.zagubiona_82, Malenq, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
Madziara wrote:Zrezygnuj z seksu bo to poczatki ... Meza mozesz inaczej zaspokoic ...taka prawda ...dziecko wazniejsze
jak bym miala taka szanse jak ciaza utrzymujaca sie to bym wszystko zrobila..
Zrezygnowaliśmy po tamtym plemieniu. W dodatku on ma bakterie w moczu. Nie chcemy bym się zaraziła i by Cudakowi cokolwiek zagroziło. Ten sex za rok- ochhh będzie jak za pierwszym razem! -
nick nieaktualnyDla mojego Meza nie jest wazne ze,bedzie obcych ludzi -twierdzi bedzie nasze!! Ja tez tak uwazam tylko moja kobiecos jest troche pod stolem ..a ostatnio odbierajac wyniki Meza Pani pow ze z takimi wynikami maz by zaplodnil kazda kobite..wiec jak by mnie w morde strzelila ale maz pow a ja chce zone !!!
ja sie osmialam ze tak tak kazda co kolo niego nie przejdzie bedzie w ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 11:27
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Tak jest poruczniku Milcia.....test zrobiony...2krechy są....
GRATULUJE :*Malenq lubi tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yo yol laseczki..Ja po wizycie u gina..A wiec obserwujemy sie w tym cyklu i nastepnym
Zasmial sie ajk mu pwoiedzialam ze juz kolejna wizyta umowiona na 21maja by podejrzec co tamm.Po dupku nie wchlonelo sie wszystko na rpawym mam na 15mm jeden a na lewym na 14 mm :-/standard kurde
Co do wynikow malz..powiedzial ze nie ejst zle..A co do poprawy wynikow to rzadko kiedy mozna poprawic morfologie , ale ruchliwosc jak najbardziej..
Dlatego leki jakie wyslalam malz powinny na ruch pomoc..I tak jak pisalam dzieki ilosci nadrabiamy morfologie
Jak mu powiedzialqam , ze w jego meiscie kochanym diagnostyka robi badanie nasienia z pobran z publ wc to oczy wywalil..hehehehe
Ewcia na Twoje pytanie odpowiem jzu w privie..Bo go zapytalam o Twoj przypadekMalenq, Idia lubią tę wiadomość
-
AAA i mowie ciolkowi , ze zauwazylam ejdno..ze w dniu podanai pregnylu na dojrzalych pecherzykach u mnie po okolo2dniach nie pekaja one ale te , ktore w dniu podania mialy max16mm.I pytam go czy bysmy nie spr w lipcu podanie pregnylu wczesniej niz na dojrzalym..Bo nie ryzykujemy nic...jedyne co to nast niepekniecie na odpowiedniej stronie
I przynal mi racje , ze mozemy poeksperymentowac..Bo w mo0im przypadku wsio zostalo juz zrobione..laparo byla i kauteryzacja tez..Wiecej nic an pekanie nie zrobi oprocz pregnylu w odpowiednim moemencie
Takze bede krolik doswiadczalny