Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Kasiek ja takiego lekarza jak Ty to chciałabym mieć
ech ale mają szansę zejść te co się nie wchłonęły....
Powiem ci ze moze taki jest bo ja od1szej wizytyw styczniu podeszlam do niego z olewaniemPowaznie..poszlam po to by dal mi skierowanie na badanie hormonow bo se mysl za wsio nie chce placic..A on na 1szej wizycie jak mu pacnelam stara kartoteke , ze mam pcos Od razu zrobil cytologie i usg..I zaproponowal mi zaraz monitoring sam..Bylam w szoku , ze gosciowi sie nie placi a potrafi byc ludzki
Ale dzis focha jebnal heeheh
Mowie mu ze moj zrobil badanie i jest tak sobie , ale co bede wymagac od chlopa prawie 43lata..A on do mnie no wie pani!! ale to wiek idealny facet w sile wieku..A ja sie smieje i mu mowie..Uppps pewnie pan tez tyle ma..A on ..No wlasnie ahhahaMalenq lubi tę wiadomość
-
Ale mine bys chciala widziec jak mu jepnelam wyklad o roznicy miedzy pregnylem i ovitrella i tekst o wyciagu z jajnika chomika chinskiego zwalil go z nog. ze nie wiedzial z czego to robia eheheh
Facet jest boski ..No i co sie oszukiwac przystojniak w moim typie
Srednio siedze u niego 20minu najmniejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 14:29
Malenq, Idia, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiek buhahahaha żeś mu wizję tego wyciągu z jajnika chomika zostawiła i się zmyła:D:D:D:D hehehehe dobra aparatka z Ciebie...
i jeszcze tekst o wieku...ech Kasiek, Kasiek
fajnie, że na takiego lekarza trafiłaś, mało ich....
ech a jak przystojniak to jeszcze lepiej...
U mnie była drzemka, chyba emocje opadły, dopadło zmęczenie i boom w jedną sekundę zasnęłam...hehehe a do tego ta ulewa ...to nawet nie deszcz to oberwanie chmury....kapturnica, Idia lubią tę wiadomość
-
No niezle ciacho jest mozna by bylo skubnac
A jako gin lepiej nie mglam tarfic Nie place a wizyty sama przyjemnosc..Szkoda tylko ze teraz na jalowo ale mnie pocieszyl ze sie dluzej poobserwujemy
Ps.kiedys jak mi zazartowal ze powinnam na czas nieobecnosci mojego innego poszukac..To mowie , ze jedno mu wyszlo to dam mu szanse drugie splodzic..
Alee ciekawe jakby zareagowal jakbym mu jepla czy sie zglasza na ochotnikaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 14:41
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:U mnie była drzemka, chyba emocje opadły, dopadło zmęczenie i boom w jedną sekundę zasnęłam...hehehe a do tego ta ulewa ...to nawet nie deszcz to oberwanie chmury....
Przyzwyczaj sięza chwilę będą mdłości i motoryczna senność
w słonecznej Italii
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a w ogóle to nie mówiłam Wam co się stało w czwartek
Zadzwonili do nas z Radia Eska z zabawy Bal czy szmal. Maż wcześniej wysłał do nich maila, że nie muszą nas swatać, bo jesteśmy już małżeństwem, ale przez ostatnie stresy przydałoby się coś na pocieszenie dla żony. I wygraliśmy zaproszenie na romantyczną kolacje do restauracji meksykańskiej. Super niespodzianka. Będzie jak znalazł na rocznicę ślubu. Mam kochanego męża
Malenq, Idia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilcia super kochanego....odpoczywak:*
Kap no weź - niedobra - śliny nie nadążam połykać...smakowitości...
Idia tak pod Rzymem (Ja Rzym znam, ale mój A. będzie po raz pierwszy, więc już poprosiłam szwagra aby sam go zabrał)...ech ja się doczekać nie mogę, nie tylko Rzymu, ale i omawianych mdłości hehehe...wiem, że piszę to na swoją zgubę...;PIdia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdia wrote:Idźcie koniecznie na Piazza del Popolo - cudowne miejsce. Przy nim jest pizzeria del Popolo przepyszne. TripAdvisor poleca i my też. Najlepsze tiramisu.
Ja już ponad 8lat we Włoszech nie byłam, i strasznie mnie ciekawi, co, jak się zmieniło...i czy w takiej małej miejscowości pod Rzymem (w niej mieszkałam) czy nadal jest rodzina co od ponad 150lat lody robi...pyszne...
Wszystkim jedzącym obiad: SMACZNEGO:)
u mnie się kończy nakrywanie do stołu...
do później:)