Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś gołąbki z młodą kapustą zrobiłam
ale mi pyszne wyszły bo mięsko na grubym sitku zmieliłam
pomału wracam do pionu:-)
Malenq lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Tak bo takie pyszności robiłaś to pomyślałam , że to nie może być dieta
A do diety niskoweglowodanowej wrocimy po urodzinkachIdia lubi tę wiadomość
-
Kasiu nie mam wyjścia, i każdy się dziwi a ja nawet tu pozytywów szukam. Zmieniłam się, wzbogaciłam w kolejny cios blizna zostanie , czuję jakbym stała się dojrzalszą i silniejszą kobietą z jeszcze twardszym tyłkiem.
kapturnica, Idia, Malenq, Madziara lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Kasiu nie mam wyjścia, i każdy się dziwi a ja nawet tu pozytywów szukam. Zmieniłam się, wzbogaciłam w kolejny cios blizna zostanie , czuję jakbym stała się dojrzalszą i silniejszą kobietą z jeszcze twardszym tyłkiem.
-
Ja tak w życiu miałam i mam im większa krzywda tym większa we mnie rosła siła mam wkoło siebie wiele pieknych dusz a teraz mam kolejną najpiękniejszą, która będzie zawsze obok musze myśleć pozytywnie bo młody potrzebuje siły odemnie o moim K. nie wspomne też dopiero ogarnia co się dzieje trzeba patrzeć do przodu bo nie wiem co mnie jeszcze spotka więc radosć z każdego dnia choćby z tego powodu że jestem z chłopakami muszę mieć, bardzo ich kocham i ta miłość daje mi siłę.
kapturnica, Idia, Malenq, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Ja tak w życiu miałam i mam im większa krzywda tym większa we mnie rosła siła mam wkoło siebie wiele pieknych dusz a teraz mam kolejną najpiękniejszą, która będzie zawsze obok musze myśleć pozytywnie bo młody potrzebuje siły odemnie o moim K. nie wspomne też dopiero ogarnia co się dzieje trzeba patrzeć do przodu bo nie wiem co mnie jeszcze spotka więc radosć z każdego dnia choćby z tego powodu że jestem z chłopakami muszę mieć, bardzo ich kocham i ta miłość daje mi siłę.
Czlowiek zaczyna rozumiec ze to dotyczy nas wszystkich , ... -
Trochę się zamknął dałam mu czas potem z nim porozmawiam ale miał ogromny smutek w oczach.
-
nick nieaktualnyMasz racje...tez 4 lata temu ..mialam altrotek i czekalam az poronie zeby mnie mogli wyczyscic ...jakis koszmar ...teraz juz sie pogodzilam z tym ze nic na sile ...widocznie Bog ma inny plan dla mnie....a wlasnie moj K daje mi sile i to ze cale zycie musial na wszystko sobie zapracowac i stworzyc dom jaki sam nie mial ...i dla niego chce zyc ...bo byly momenty wezme sznur ...lykne co ...
a swoja droga teraz duzo ciaz ...takich ...duzo znieczulamy ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 21:22
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
Madziara wrote:Masz racje...tez 4 lata temu ..mialam altrotek i czekalam az poronie zeby mnie mogli wyczyscic ...jakis koszmar ...teraz juz sie pogodzilam z tym ze nic na sile ...widocznie Bog ma inny plan dla mnie....a wlasnie moj K daje mi sile i to ze cale zycie musial na wszystko sobie zapracowac i stworzyc dom jaki sam nie mial ...i dla niego chce zyc ...bo byly momenty wezme sznur ...lykne co ...
a swoja droga teraz duzo ciaz ...takich ...duzo znieczulamy ...
Mi dali łącznie 6 tych tabletek -
Musi być dziewczyny ja w to wierzę, dobranoc wam ja jeszcze łyknę herbatkę z moim misiem i idę lulać.
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry niedzielnie, deszczowo, i niskociśnieniowo hehehe...
Noc o stokroć bardziej spokojna niż wcześniej...chociaż nad ranem chrapanie A. nie dało mi już spokoju....
Dzisiaj znowu deszczowe nudy....odskocznią będzie msza, wypad na lody i sru znowu do domku....
Jejku kobietki tak bardzo mi smutno, jak czytam co przeszłyście, co spotkało Waszych bliskich i Was samych....bardzo mocno przytulam i wierzę, że kiedyś dobra passa wróci, życzę Wam z całego serca spokojności ducha, znalezienie równowagi..oraz przychylności od Wszechświata..pozytywnych wibracji od spotykanych ludzi....:-*
Miłej niedzieli:)
Kasiek WSZYSTKIEGO naj naj dla mamusi z okazji Dnia Urodzin Synka (bo to również Twoje święto:-)...ps. młodemu również naj i pociechy z mamy i taty:)
kapturnica lubi tę wiadomość