X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio....jak były jeszcze niedawno TUTAJ na różowej, to wydawało by się, że to są logicznie myślące kobiety...a tu proszę...bujać w obłokach to ja nie będę, co to to NIE!!

ale fajnie, że smakował...i sis młodszą będziesz miała...i BARDZO dobrze, ktoś musi Ci dom przewracać :D :D :D :D od tego są młodsze sis...

kapturnica lubi tę wiadomość

• Idia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie męża zapytałam czy mi czegoś na sen nie dał. Spis i czasem wstaje do WC.

O histerii na fiolecie też juz pisałam. Brak konkretów same bzdety. Idę dalej spać.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodkich snów Idia...

TAK miałaś rację do fioletówek...hahaha

Idia lubi tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia, a bierzesz dalej relanium? Ja mam teraz przez tydzień zejść do jednej tabletki, a potem już w ogóle odstawić. Chyba, że będzie mnie brzuch bolał albo plamienie się pojawi, to mam wziąć.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez polip podnieśli z 2mg do 5mg. Lutka 2xdziennie. Dziś odstawiam przedstawienie: Śpiąca królewna. Nie umiem nie spać dłużej niż 20 min po swoim przebudzeniu.

zagubiona_82 lubi tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • olcia87 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny ja jestem jakaś świrnięta :( bolą mnie piersi tak z przodu bardziej i wkręcam sobie , że może się udało tym razem. Jakoś nie umiem nie myśleć o tym, sama na siebie zła jestem że jakaś głupia jestem, do @ zostało 5 dni i pewnie dlatego bolą, a ja sobie wkręcam. A co sądzicie o tej mojej tempce ? Czy ona nadal powinna być tak wysoka czy już spadać ?

Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
    Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
    Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia87 wrote:
    Hej, dziewczyny ja jestem jakaś świrnięta :( bolą mnie piersi tak z przodu bardziej i wkręcam sobie , że może się udało tym razem. Jakoś nie umiem nie myśleć o tym, sama na siebie zła jestem że jakaś głupia jestem, do @ zostało 5 dni i pewnie dlatego bolą, a ja sobie wkręcam. A co sądzicie o tej mojej tempce ? Czy ona nadal powinna być tak wysoka czy już spadać ?
    to lepiej sie nie nakrecaj bo pozniej bedzie bolalo jesli @ sie pojawi......
    A co do temperatury u mnie do 14 rosla i w 15dniu po owu byla najwyzsza a 16tego spadla na leb na szyje..wiec niekoniecznie w 10dniu moze spadac...
    nie jednokrotnie spada dopiero w dniu @ Ale moze u ciebei sie kropek pojawi..kto to wie...
    Takze chlodna woda na glowe by studzic emocje...Lepiej sie milo zaskoczyc niz nie milo rozczarowac....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 22:21

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • olcia87 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    to lepiej sie nie nakrecaj bo pozniej bedzie bolalo jesli @ sie pojawi......
    A co do temperatury u mnie do 14 rosla i w 15dniu po owu byla najwyzsza a 16tego spadla na leb na szyje..wiec niekoniecznie w 10dniu moze spadac...
    nie jednokrotnie spada dopiero w dniu @
    Takze chlodna woda na glowe by studzic emocje...

no wiem, masz rację, tylko tak jak kiedyś pisałaś Ty już masz jedno dziecko, a ja nie mam wcale i to pewnie dlatego, że tak mocno mocno chce, i ciężko mi zrozumieć dlaczego mając ok owulację nie jestem w ciąży lekarz mnie olewa zbywając z miesiąca na miesiąc, i się łudzę każdego miesiąca jak tylko mnie coś zaboli albo zakuje i tak mam, nie wiem ile czasu minie, aż się odzwyczaję i będę czekała tylko na brak @ nie zwracając uwagi na jakieś inne odczucia, zazdroszczę tym dziewczyną co tak mają, mam nadzieję, że w końcu i ja się nauczę. :)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia87 wrote:
    no wiem, masz rację, tylko tak jak kiedyś pisałaś Ty już masz jedno dziecko, a ja nie mam wcale i to pewnie dlatego, że tak mocno mocno chce, i ciężko mi zrozumieć dlaczego mając ok owulację nie jestem w ciąży lekarz mnie olewa zbywając z miesiąca na miesiąc, i się łudzę każdego miesiąca jak tylko mnie coś zaboli albo zakuje i tak mam, nie wiem ile czasu minie, aż się odzwyczaję i będę czekała tylko na brak @ nie zwracając uwagi na jakieś inne odczucia, zazdroszczę tym dziewczyną co tak mają, mam nadzieję, że w końcu i ja się nauczę. :)
    nie wiem..ale skoro miewasz owulacje i wszystko wyglada ok..to moze badanie droznosci??? no i nasienia??
    Robiliscie je juz?????

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • olcia87 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robiliśmy badanie nasienia, wszystko jest jak najbardziej ok, tylko teraz dowiedziałam że mam tyłozgięcie macicy może w tym problem, to HSG zrobię w czerwcu dopiero, jeszcze problem może być w tym moim progesteronie chociaż gin twierdzi że jest ok, 30 maja idę pierwszy raz od 10 miesięcy do innego lekarza zobaczymy co powie.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TO MUSISZ hsg zrobic..bo i tu moze tkwic problem..nie wiem jak dlugo sie starasz ale czym wczesniej porobisz wszelkie badania tym blizej bedziesz rozwiazan...Niestety czesto wlasnie bywa problem z droznoscia....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MistrzyniWKochamCieMisiu Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozecie napisac co to za fioletowa strona (chociazby na prv) ?? Nigdy nie buszowalam po forach i jestem zielona...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 23:12

Maja (2900g i 48cm) oraz Ola (1900g i 44cm) - ur. 5.01.2015
    relgo7esxnwbr62i.png
    2813c71e57.png
  • MistrzyniWKochamCieMisiu Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tylozgiecia szyjki macicy -to po prostu odmiana anatomiczna, ma ja co 4 kobieta (w tym ja) i nie stwarza to problemu z zajsciem w ciaze (juz bardziej w donoszeniu, ale tez bez przesady). Doszukuj sie przyczyny gdzie indziej ;), a jak nie daje Ci to spokoju to proponuje pozycje kolankowo-lokciowa od tylu i bez problemu plemniki poleca tam gdzie maja poleciec ;)

Maja (2900g i 48cm) oraz Ola (1900g i 44cm) - ur. 5.01.2015
    relgo7esxnwbr62i.png
    2813c71e57.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...w deszczowy poniedziałek...

Buuu nie wyspałam się, a to coś w krzyżu bolało, a to prawy jajnik się odezwał..i ogólnie jakoś...wymęczył mnie wczoraj ten 5cio miesięczny brzdąc....

Mistrzyni(...)Misiu fioletowa strona to inaczej BellyBestFriend storna o fioletowym kolorze, dla kobietek "zafasolkowanych"..jest siostrą bliźniaczą OvuFriend....;)

Kasiek i jak po urodzinach??jak po przyjeździe sis...wiem, że teraz będziesz miała mniej czasu, ale zaglądaj do Nas chociaż raz dziennie:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 06:15

kapturnica, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jakaś niewyspana jestem. Wczoraj znów wieczorem zasnęłam na filmie. To już jest nagminne od jakiegoś czasu. Co wieczór to samo.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:39

Malenq lubi tę wiadomość

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej....
    No to Milciu ciąża całą parą Ci się rozkręca:)

Hej zagubiona:) a jak tam u Ciebie??

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 14:40

kapturnica lubi tę wiadomość

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona to 3mam mocno kciuki za TEN cykl:)
    a ja już nie wiem na co zrzucić to że śpię na siedząco....to chyba też wina pogody...deszcz, deszcz, a ja źle reaguję na niskie ciśnienie....

‹‹ 649 650 651 652 653 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ