Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynio....jak były jeszcze niedawno TUTAJ na różowej, to wydawało by się, że to są logicznie myślące kobiety...a tu proszę...bujać w obłokach to ja nie będę, co to to NIE!!
ale fajnie, że smakował...i sis młodszą będziesz miała...i BARDZO dobrze, ktoś musi Ci dom przewracaćod tego są młodsze sis...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, dziewczyny ja jestem jakaś świrnięta
bolą mnie piersi tak z przodu bardziej i wkręcam sobie , że może się udało tym razem. Jakoś nie umiem nie myśleć o tym, sama na siebie zła jestem że jakaś głupia jestem, do @ zostało 5 dni i pewnie dlatego bolą, a ja sobie wkręcam. A co sądzicie o tej mojej tempce ? Czy ona nadal powinna być tak wysoka czy już spadać ?
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
olcia87 wrote:Hej, dziewczyny ja jestem jakaś świrnięta
bolą mnie piersi tak z przodu bardziej i wkręcam sobie , że może się udało tym razem. Jakoś nie umiem nie myśleć o tym, sama na siebie zła jestem że jakaś głupia jestem, do @ zostało 5 dni i pewnie dlatego bolą, a ja sobie wkręcam. A co sądzicie o tej mojej tempce ? Czy ona nadal powinna być tak wysoka czy już spadać ?
A co do temperatury u mnie do 14 rosla i w 15dniu po owu byla najwyzsza a 16tego spadla na leb na szyje..wiec niekoniecznie w 10dniu moze spadac...
nie jednokrotnie spada dopiero w dniu @ Ale moze u ciebei sie kropek pojawi..kto to wie...
Takze chlodna woda na glowe by studzic emocje...Lepiej sie milo zaskoczyc niz nie milo rozczarowac....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 22:21
Malenq lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:to lepiej sie nie nakrecaj bo pozniej bedzie bolalo jesli @ sie pojawi......
A co do temperatury u mnie do 14 rosla i w 15dniu po owu byla najwyzsza a 16tego spadla na leb na szyje..wiec niekoniecznie w 10dniu moze spadac...
nie jednokrotnie spada dopiero w dniu @
Takze chlodna woda na glowe by studzic emocje...
no wiem, masz rację, tylko tak jak kiedyś pisałaś Ty już masz jedno dziecko, a ja nie mam wcale i to pewnie dlatego, że tak mocno mocno chce, i ciężko mi zrozumieć dlaczego mając ok owulację nie jestem w ciąży lekarz mnie olewa zbywając z miesiąca na miesiąc, i się łudzę każdego miesiąca jak tylko mnie coś zaboli albo zakuje i tak mam, nie wiem ile czasu minie, aż się odzwyczaję i będę czekała tylko na brak @ nie zwracając uwagi na jakieś inne odczucia, zazdroszczę tym dziewczyną co tak mają, mam nadzieję, że w końcu i ja się nauczę.Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
olcia87 wrote:no wiem, masz rację, tylko tak jak kiedyś pisałaś Ty już masz jedno dziecko, a ja nie mam wcale i to pewnie dlatego, że tak mocno mocno chce, i ciężko mi zrozumieć dlaczego mając ok owulację nie jestem w ciąży lekarz mnie olewa zbywając z miesiąca na miesiąc, i się łudzę każdego miesiąca jak tylko mnie coś zaboli albo zakuje i tak mam, nie wiem ile czasu minie, aż się odzwyczaję i będę czekała tylko na brak @ nie zwracając uwagi na jakieś inne odczucia, zazdroszczę tym dziewczyną co tak mają, mam nadzieję, że w końcu i ja się nauczę.
Robiliscie je juz????? -
robiliśmy badanie nasienia, wszystko jest jak najbardziej ok, tylko teraz dowiedziałam że mam tyłozgięcie macicy może w tym problem, to HSG zrobię w czerwcu dopiero, jeszcze problem może być w tym moim progesteronie chociaż gin twierdzi że jest ok, 30 maja idę pierwszy raz od 10 miesięcy do innego lekarza zobaczymy co powie.Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Co do tylozgiecia szyjki macicy -to po prostu odmiana anatomiczna, ma ja co 4 kobieta (w tym ja) i nie stwarza to problemu z zajsciem w ciaze (juz bardziej w donoszeniu, ale tez bez przesady). Doszukuj sie przyczyny gdzie indziej
, a jak nie daje Ci to spokoju to proponuje pozycje kolankowo-lokciowa od tylu i bez problemu plemniki poleca tam gdzie maja poleciec
-
nick nieaktualnyDzień dobry...w deszczowy poniedziałek...
Buuu nie wyspałam się, a to coś w krzyżu bolało, a to prawy jajnik się odezwał..i ogólnie jakoś...wymęczył mnie wczoraj ten 5cio miesięczny brzdąc....
Mistrzyni(...)Misiu fioletowa strona to inaczej BellyBestFriend storna o fioletowym kolorze, dla kobietek "zafasolkowanych"..jest siostrą bliźniaczą OvuFriend....
Kasiek i jak po urodzinach??jak po przyjeździe sis...wiem, że teraz będziesz miała mniej czasu, ale zaglądaj do Nas chociaż raz dziennie:PWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 06:15
kapturnica, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny